ayy canım bi anda okadar çok iş çıkarmasaydın kendine.. sen söyleyince bile benim gözüm korktu birden :)))
benim eski bi halım vardı, ince bişey yeşil üstünde pembe sarı papatyalar var.. onu serdim güzel duruyormuş gibi geldi, halı düşünmedim hiç..
tüylü bişey değil oyüzden toz tutmaz hem.. şu eski ince halıflexler gibi... toz yapmaması için sende öyle bişey seçebilirsin ozaman illa çocuk odası modellerine bakmazsın...
walla kolay gelsin sana canım... hee bu arada erkek çocuklar vaktinden geç gelirmiş derler o yüzden bekler o annesinin sözünü dinler korkma sen
canım ya... inşallah bi an önce geçer ağrıların... keşke türkiye ye geldiğinde de farklı bi doktora gitseydin, benim 3 farklı doktor erkek dedi, değişmez artık :))))
slm ben molfix yenidoğan aldım bilee çooook küçük çoook tatlı ya doğum çantasına koydum 10 tane geri kalanı evde kalacak çünkü benim normal doğum gibi görünüyo başı aşağıda sırtı sol tarafta os mudur nedir o kapalı işte çarşamba gidecem 37. hafta olduğu için herhal çatıyı yapar bu sefer dün akşam normal doğum izledim.. korku filmi sevenler izleyebilirler hiç aratmıyo doğrusu :104::104::104::104::104::104::104:
slm ben molfix yenidoğan aldım bilee çooook küçük çoook tatlı ya doğum çantasına koydum 10 tane geri kalanı evde kalacak çünkü benim normal doğum gibi görünüyo başı aşağıda sırtı sol tarafta os mudur nedir o kapalı işte çarşamba gidecem 37. hafta olduğu için herhal çatıyı yapar bu sefer dün akşam normal doğum izledim.. korku filmi sevenler izleyebilirler hiç aratmıyo doğrusu :104::104::104::104::104::104::104:
canım bence peteği kapatmasın ısı dağılımını engelleyebilirkızlar perde sizce yere kadar mı olmalı, yoksa kalorifere kadar mı?
modellere bakıyorum da çoğu yere kadar... bende karar veremedim..
bu arada modellere bakarken bunu gördüm YMD bak sana göre :)))
Okyanus bebek odas perde - BEBEKOM Online - Bebek odas ve Minik odalarn Markas!
Benim de gözüm o kadar korktu ki, her yer o haldeyken ben burada sohbet ediyorum. Bıraktım işi gücü
İnşallah zamanında gelir bakalım artık. Hayırlısı hangi günse o gün doğsun inşallah :) Halı işini dediğin gibi düşünüyorum zaten canım. Başka bir alternatifim yok çünkü.
Ben artık şu yerdeki şeyleri toplama işine döneyim :)))) Eşim gelecek birazdan. Evde savaş çıktığını düşünüp korkuya kapılabilir
yavrusum en iyisi ben geleyim de birlikte halledelim işlerimizi,sen yalnız ben yalnız çabucak hallediveririz işlerimizi,ne dersin
emi,miskokulum sağolun kızlar..
yavrusum renge takılmıyorum zaten,takılsaydım herşeyini pembe alırdımciğer geliştirici iğne falan vermedi,zaten haftaya tahliller için bir daha gidecem,belki o zaman Nst'ye sokar,ona göre bişeyler verir,ama erken doğumu önleyici bi hap verdi,bişey olursa onu kullanacam..
biftek,badem maşallah kuzularınıza.Bademcim geçmiş olsun canım,ama senin bebiş kızdır bence
yavrus annen de amma nazlandı ya,umarım bu sefer dediği tarihte gelir
çocuk odasına halı yerine kilim de alabilirsiniz,çok hoş kilimler var,hem yıkaması da rahat.
sorma canım işe yarayacak adam kıymete biniyor işte böyle
hehehe valla fena olmaz kız ama sen gelemezsin şimdi yolda doğurursun felan sen yinede her ihtimale karşı otur yerinde
kızlar şaka bi yana bende iki gündür çok sancı çekiyorum
dün gece uykudan inliyerek uyandım yazık bide baktımki eşim başımı okşuyor heralde sesime uyandı o garibimde
korkuyorum erken olacak diye ya,bişey değil yanlızım birde hastane çantam bile hazır değil
annein bakması gereken çocuğu varmı canım yada çalışıomu
hayırlısı canım inşallah bir sorun olmaz kalkma bari yerinden eşin sağolsun yapıyor zaten herşeyi
kızlar şaka bi yana bende iki gündür çok sancı çekiyorum
dün gece uykudan inliyerek uyandım yazık bide baktımki eşim başımı okşuyor heralde sesime uyandı o garibimde
korkuyorum erken olacak diye ya,bişey değil yanlızım birde hastane çantam bile hazır değil
korkma canım hiçbirşeyden allah büyük yetişir yardımına
bende yalnızım dün eşimede kızdım kendim tek doğuracağım kimseyi çağırmıcam doğuma dedim.hayırdır noldu felan dedi
bende senin yüzünden dedim bilmediğimiz akrabalrımızın olmadı bi şehre tayin istettirdi ikimizede okadar dedim memelektimize olalım tayin diye
bak şimdi milletin mırın kırınını dinlicez gelemdmde işim vardıda diye amannn ben korkmuorm bişeyden gelen gelir gelmeyen gelmez herkesin değeri çıkar işte ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?