2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım inşallah.. tam 5 tane doktor baktı cinsiyetine,hala emin değillerse ne diyim bilmiyorum

yavrusum biz de alıştık Gülce demeye,bakalım,doğsun da görecez artık kızım mı geldi oğlum mu

dur kıss korkutma bizi ben zaten tırsıyorumm normalden pazts sezeryan için gün alıcam bende

canım ben normal doğuracağmı bilsem razıyım o filmi birebir yaşamaya
çatı yapar dedin canım anlamadım ne demek istediğini birde os neydi

emi,miskokulum sağolun kızlar..

yavrusum renge takılmıyorum zaten,takılsaydım herşeyini pembe alırdım ciğer geliştirici iğne falan vermedi,zaten haftaya tahliller için bir daha gidecem,belki o zaman Nst'ye sokar,ona göre bişeyler verir,ama erken doğumu önleyici bi hap verdi,bişey olursa onu kullanacam..

yavrusum en iyisi ben geleyim de birlikte halledelim işlerimizi,sen yalnız ben yalnız çabucak hallediveririz işlerimizi,ne dersin

canım bence peteği kapatmasın ısı dağılımını engelleyebilir
bu model güzelmiş ymd içinde olabilir bence bu

kolay gelsin canım aman dikkat et sende çok yorma kendini

yavrusum en iyisi ben geleyim de birlikte halledelim işlerimizi,sen yalnız ben yalnız çabucak hallediveririz işlerimizi,ne dersin

hehehe valla fena olmaz kız ama sen gelemezsin şimdi yolda doğurursun felan sen yinede her ihtimale karşı otur yerinde

hayırlısı canım inşallah bir sorun olmaz kalkma bari yerinden eşin sağolsun yapıyor zaten herşeyi

sorma canım işe yarayacak adam kıymete biniyor işte böyle

kızlar şaka bi yana bende iki gündür çok sancı çekiyorum
dün gece uykudan inliyerek uyandım yazık bide baktımki eşim başımı okşuyor heralde sesime uyandı o garibimde
korkuyorum erken olacak diye ya,bişey değil yanlızım birde hastane çantam bile hazır değil

hehehe valla fena olmaz kız ama sen gelemezsin şimdi yolda doğurursun felan sen yinede her ihtimale karşı otur yerinde

Allah korusun canım,ben oturayım evet,bu ayın sonuna kadar yürüyüş de yasak zaten ha bu arada,hamileliğin başında 60.7 kiloymuşum,doktor not almış,bugün tartıldım 67.6 kiloyum Yani toplamda 7 kilo almışım,ben 9 kilo aldım sanıyordum..Doktor çok güzel,ideal bir hamilesiniz dedi,kardeşim de Ebru Şallı gibisin maaşallahın var diyo

korkma canım hiçbirşeyden allah büyük yetişir yardımına
bende yalnızım dün eşimede kızdım kendim tek doğuracağım kimseyi çağırmıcam doğuma dedim.hayırdır noldu felan dedi
bende senin yüzünden dedim bilmediğimiz akrabalrımızın olmadı bi şehre tayin istettirdi ikimizede okadar dedim memelektimize olalım tayin diye
bak şimdi milletin mırın kırınını dinlicez gelemdmde işim vardıda diye amannn ben korkmuorm bişeyden gelen gelir gelmeyen gelmez herkesin değeri çıkar işte ortaya

annein bakması gereken çocuğu varmı canım yada çalışıomu

yok canım bizden sonra çocuk yapmamış
çalışmak denmez yaptığı işte evli olduğu adamın marketi var orayı bekliyor sabahları
zaten sorunda o ya adamla hiç anlaşamıyorlar sözde ayrılıpta gelecek istanbula ama ne hikmetse hala boşanacağı adamın işinin bitmesini bekliyor gelmek için
biraz karışık yani anlayacağın daha doğrusu ne istediğini ne dediğini bilmiyor

Son düzenleme:
hayırlısı canım inşallah bir sorun olmaz kalkma bari yerinden eşin sağolsun yapıyor zaten herşeyi

sağolsun canım,yapıyo her işi,kalkmıyorum zaten,en fazla bulaşık yıkıyorum..

evet sancı çektiğini biliyorum canım,bi de sen her işi kendin yapıyosun,haftan da benden ilerde,çok normal ağrı olması,hadi annenin gelmesini geçtim,çantan hazır olsaydı bari yaa..

kızlaarrr bu kız içimde koşu yapıo sanki bastığı yeri ezioo acııtıoo maşlhhh anaaamm karnımm yırtılıoo

haklısın canım benimle oynamasınlarda gelcem diyerek başka bişey istemiyorum bende
gelmicem dense kendi başımın çaresine bakarım zaten çok şükür durumumuzda var bir yardımcı tutmaya ama zaman daralıyor annemi beklerken bu saatten sonra birde güvenilir birini bulmaylamı uğraşıcaz,
senin işinde zor canım ya haklısın madem olduğunuz yerde durmaya imkanınız vardı ne diye oralara tayin istediki eşin,ne olacak işte millete göre herşey kolay çeken biziz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…