2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allah korusun tabi canım zamanında gelsin fıstık
ne çanta ne bişey evde giydiğim pijamayla giderim artık geceliğim bile yok
her işi yapıyorum malesef kimsede demiyor sana yardım edeyim diye aman eksik olsun artık
illa benim çağırmam mı gerek geçenlerde yengem geldi iş yapmadığı gibi çocuklarla birlikte evinde içine etti gitti
ama ben zamanında o hamileyken aynı evdeydik sütünü bile ayağına getiriyordum iki hamileliğindede annesi dahil ailesinden kimse bırak gelmeyi doğumuna bile gelmedi ben baktım bide 17 yaşımdaydım daha.
kendinin ablasıda geçtiğimiz bayramda doğum yaptı o daha 5 aylık hamileyken başladı ablasına gidip temizlik yapmaya birde ablası istanbulun dışında oturuyor kaynarcada kendisi fatihte banada bi defa bile demedi gelip işini göreyim diye
insanlar böyle günlerde ne olduğunu belli ediyor zaten geleyim desede istemem zaten ama bu kadar yaptığıma karşılık bi arayıp sorabilirdi ne yapıyosun diye
neyse artık bende bundan sonra ona göre davranıcam

Son düzenleme:

canım sen önce güzel bi liste yap.eksiklerini tek tek yazzzz.şöyle bi arkadaşını yanına al.en azından yanında biri bulunsun baya ilerlemiş çünkü haftann.keşke bu zamana bırakmasaydınnn.hiçkimseye güvenmiceksinn.ben eşime bile güvenmem işimi erkenden yaparımm.bir günde dayanamazsan 2 güne böl.yada kıyafet gibi hafif şeyleri arkadaşınla al.büyük ve ağır parçaları eşinle al canım.annenden fayda gelene kadar sen doğurcan anlaşıldı.bende şehir dışında ve alnızın.hamileleiğim ilerlemeden azar azar aldım küçük şeyleri.beşik puset vb büyükleri eimle aldık.hemde ben öle küçük bi yerde yaşıyorum ki hiçbişeyi de bulamıyorum.sizler daha büyük bi yerdeyseniz daha da şanslısınız.benim de annem bugün yarın dedi.erken kızım erken dedi oyaladı.iyi ki de onu dinlemedim.dün nst de sancım çıktı mesela.benim herşeyim hazırdı.allahtan tedaviyle falan durdular..herşey olabilir sona yaklaşıyoruz çünkü..

dur kıss korkutma bizi ben zaten tırsıyorumm normalden pazts sezeryan için gün alıcam bende
sezeryan olmak istemiyorum ya inşallah olmaz çünkü benim doğurup hemen ayağa kalkmam lazım istemiyorum geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum küçücük 4 kesik var kapalı ameliyat ama o kesiklerin acısını 1 yıl olmasına rağmen hala çekiyorum ki sezeryan bi de yaa normal olsun kesiksiz olsun hoş onda da dikiş ihtimali var inşallah anneme çekerim ya 3 çocuk doğurdu kadın 3 ü de dikişsiz
canım ben normal doğuracağmı bilsem razıyım o filmi birebir yaşamaya
çatı yapar dedin canım anlamadım ne demek istediğini birde os neydi
çatı muayenesi var ya pelvis ondan korkuyorum çünkü doğum yapan arkadaşım biraz kötü anlattı ya :44::44::44: os dediğim de yani hala kapalı doğum kanalı onu demek istiyolar herhal sadece os kelimesi kalmış aklımda
iyi uykular canm

iyi uykular canım ben de biraz yürüyeceğim çanakkalede hava çok güzel bugün ne kadar çok yürürsem o kadar kolay olur doğum

erken olacak diye düşünürsen çocuğu da strese sokarsın öyle düşünme sakın doğum çantasına gelince anneme çantaya koyduklarımı söyledim kadın kahkaha attı.. tatile mi gidiyosun dedi kadın dalga geçti benimle resmen senin alman gereken tek şey bi çanta alman geri kalan 5 dakikada halloluyo zaten herşeyi at içine ben de yalnızım sadece eşim var doğuma annem gelmiyo bile şubatta gelecek kadın çocuk büyümüş olacak ve ben belli etmesem de çok üzülüyorum

: valla canım sende kendimi görüyorum resmen bende bütün alışverişi parça parça tek başıma yaptım eşim de yoktu yanımda o çalışıodu .doğum iznine ayrıldığımdan beri alışveriş yapıorumm.

Son düzenleme:

Yalnız olmak zor gerçekten. Benim annem de kayınvalidem de çok şükür İstanbul'dalar. Yardıma ihtiyaç duyduğum an gelşrler. Ama annemin 10 günde biter diye başlayan tadilatı 2 aydır bitmedi. Kayınvalidem de cam silemez, dolap düzenleyemez dizinden ameliyat olmuştu. Ben de bekliyorum annemi mecburen. 1 günde hallolur nasılsa...

Doğum çantasını da ben hazırlamaya başladım 2 valiz oldu. Bir de süsler şekerler dahil değil buna. Ama hepsi ihtiyaç elyebileceğim hiçbişey yok içinde...

hu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları

yavrusum olabilir ama kimse önemsemedi bu fikri...

canım iyisin sanırım çok sevindim. benim de oğlan bana benziyor bu oğlanı bilmiyorum...

kızlar valla naparsanız yapın genel olarak ilk bebekler hep babalarına benziyolar hele kızlar kopya oluyor benim kız babasının kız versiyonu resmen yannız bir farkla kızımın saçı var ehehehehhee

yok canım benim oğlum bana benziyor...

mantıklı sezaryen derse alıştığın dr de olsa daha iyi...

bitti sanırım temizlik işleri güle güle kullanın..

canım geçmiş olsun kasılma için ne verdi? mağnezyum mu? arada olur kasılma önemli olan sık olmasın...

ben göbek oyuntulu molfix aldım...

canım benim oğlumun ki kalorifer hizasında bence kullanışlı hem bir yaşta çok karıştırıyorlar çekerler, allah korusun dolanırlar bence kısa olsun.

biftek ve oflu sizler de dr ye gitmişsiniz. maşallah...

ymd çok yorma kendini canım...

maşallah guguşuna. çok şeker çıkmış...

çok tatlı maşallah canım çok net çıkmış....

Kizlar geldim doktordan, hersey yolunda ama hafif kasilmalarim varmis nst de cikti. SATa gore bugun 35 hafta bitmisti. Bizimki 3280 g olmus, ben 3 haftada 0,5kg almistim o 0,8kg almis. Doktor 28i gibi aliriz dedi ama ben o kadar beklemeyecekmis gibi hissediyorum diyince aslinda beklemeyebilir diye onayladi dedigimi. Pazartesi hangi hastanede dogum yapacagimi netlestirecegiz ki erken dogum olursa nereye gidecegim belli olsun. Yeni Dogan yogun bakimi iyi olan bir hastane olmali, doktorun onerdiklarinden birini sececegiz.
Bir dahaki kontrol 10 gun sonra 13 kasim 17:20 de.

Çok tatlı olmuş guguşun maşallah

gecedicleee kız guguşunu yesinler senin,ne tatlı çıkmış,yerim onu ben maaşallah

Nesrincim 2 aydır günde 6 tane magnezyum hapı alıyorum zaten,bi de erken doğumu önleyici bir hap verdi,onu her ihtimale karşı aldık,gerek görürse doktor içecem.arada kasılma olması normal de canımı sıkıyo işte,neyse,hayırlısı neyse o olsun

ha bu arada yatayım diye çıktım forumdan,yemek yaptım,saçlarımı maşa yaptım iyi mi ? hasta kadın böyle mi olur,şaştım da kaldım kendime,ne süslüyüm yahu

hafif kasılma bende de çıktı canım,maaşallah kocaman olmuş bebeğin hayırlısı neyse o olsun tatlım,inşallah zamanında gelir bebeğin..sağlıklısınız ya önemli olan da bu zaten

Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum

geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah bekler oğlun merak etme...

Eki Görüntüle 544106

kızlar en sağdaki krem rengi olandan aldım kendime :) 50 TL cik
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...

canım çok hoş görünüyor güle güle kullan.

gözün aydın canım çok sevindim senin adına :)

Eki Görüntüle 544311

aldığımız park yatak bu kızlar.. nasıl :)

yatağınız da çok tatlı, rengi de çok güzel, güzel günlerde kullanın canım :)

canım gözün aydın, güzel haberlerle gelmişsin... epidural olasılığına özellikle çok sevindim, çok istiyordun çünkü... ayrıca doğum tarihi de süper :)

evet canım sağ böbreğimde büyüme varmış o yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım

seastirecim umarım daha iyisindir canım, kendini yorma dinlenmeye devam et ve şikayetin artarsa mutlaka serum taktır.

kolay gelsin canım, zor ama zevkli işler bunlar :)

maşallah canım, ne güzel herşey yolunda

oh ne güzel bebişin kilo almış ama sen almamışsın, ikinize de maşallah

yavrusum sıkma canını diyecem ama inan ki ben de kızmaya başladım annene, bu kadar anlatıyorsun eksiğim var sana ihtiyacım var diye hala erteleyip duruyor... ne diyeyim canım yaaa, yalnız eşine de kızıyorum ben sadece 1 gününü işine değil de sana ayırsa tüm eksiklerini halledersin ve stres yaşamazsın...

bademim canım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir, moralini bozma canım bu haftalardan itibaren artık hepimizde sancılar çıkmaya başlabilir... yalnız Gülce'mizin erkek olma olasılığını düşünmüyorum ben, kızın olacak senin :))))) şaka bir yana önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi...

canım sana da geçmiş olsun, bak tekrar söylüyorum canım eşin 1 gününü sana ayırsın hiç değilse hastane çantanı hazırlayın...

canım hoşgeldin, maşallah guguşuna ne güzel pozlar yakalamışsınız çok tatlı görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…