eşim marketteymiş birazdan yarım saate gelir allahtan yemeğimi hazırladım
kızlar ya ben netten lierac sipariş etmiştim ya onun yanında promosyon olarak aynı amaçlı mustella mı ne öyle bi kremde koymuşlar tek kullanımlık olanlarından
bugün bi süreyim dedim allahım ne kadar kötü koktu öyle bayat krem kokusu gibi birde yağlıydı
lierac'ın gözünü seveyim ya ne yaplı ne kokulu . o kremin kokusu gider dedim en son kokusuna dayanamadım duş aldım yani
bende merak ediyorum ama malesef benim doğumum kasıma gelir o yüzden üstlenemem toblo yapmayıda bilmiiyorumChnb ve Yavrus. Taablo fikri çok güzeldi. Ayrıntıları da güzel düşünmüşler. Açıkçası ben çok merak ediyorum bebişlerin kilolarını, boylarını ve kaçıncı haftada doğdukları gibi bilgileri. Ama birisi üstlenmesi gerekiyor sanırım
port bebe seti 5 liydi onun bir zımbırtısı var anakucağımı ne bilmiyorum adı olmazsa yatırırım ona... olmazsa koltuklara battaniye sererim olmazsa...
yavrusum eczacı kız da amma övmüştü bana bu mustelayı,iyi ki de almamışım bak,saf gördü ya beni kandıracaktı,eşim sağolsun aldırmamıştı
emicim canım süsüme hiç üşenmem ben,saçım başım dağınık ve pasaklı olursam daha çok hasta olurum,psikolojim direk vücut sağlığımı etkiler
yavrus canım eşinin o huyu vardı di mi? ama artık al canım biraz erken çıksın bir gün...
o tamamda canım yemeği eşin yapıyodu sen niye yoruyosun kendini
Slm kızlar...
epey uzak kaldım sizden. umarım herşey yolundadır.
benim durumum da iyiye gidiyor. sıkıntılı günler geçirdim ama az kaldı inşallah... sabrediyorum..
kızlar idrar yolu enfeksiyonunu sakın önemsemezlik etmeyin. benimki gibi ilerlerse çok ağır atlatırsınız Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir.kendinize iyi bakın.
yine yapıyo sağolsun da bugün çok yoruldu canım yaa,pazara gitti,markete gitti,odun taşıdı bi sürü,azcık da hasta,kıyamadım,yormadım kendimi merak etme,çok ağrım olsa kimse kaldıramaz beni yerimden zaten,daha iyiyim şimdi Allah'a şükür
evet canım malesefolmazsa bugün dicem eşime kabul ederse kartı alıp üsküdara doktora gittiğimde alcam bişeyler
eşim o gün şehir dışında olacağı için benimle gelemicek
bak ya adama ne işler görmüş maşallah
iyi o zaman canım kendine dikkat et
Sağol canım. daha geçmedi tam olarak ama ağrılarım azaldı çok şükür. hala hastanedeyim...iyi olduğuna sevindim canım inşallah bidaha tekrarlamaz
Chnb ve Yavrus. Taablo fikri çok güzeldi. Ayrıntıları da güzel düşünmüşler. Açıkçası ben çok merak ediyorum bebişlerin kilolarını, boylarını ve kaçıncı haftada doğdukları gibi bilgileri. Ama birisi üstlenmesi gerekiyor sanırım
yok canım ya açılmadı benim bildiğim kadarıyla
gökçe kim önce doğuracak diye bir topik açtı oda o amaçla değil bildiğim kadarıyla
bende merak ediyorum ama malesef benim doğumum kasıma gelir o yüzden üstlenemem toblo yapmayıda bilmiiyorum
evet canım o takımın içindede oluyor ama daha iyileri var beşik gibi ama küçük ben onlardan almayı düşünüyorum
birde biz şehir dışına felan çıktığımız için taşıyabileceğim bişey olsun istiyorum
evet canım malesefolmazsa bugün dicem eşime kabul ederse kartı alıp üsküdara doktora gittiğimde alcam bişeyler
eşim o gün şehir dışında olacağı için benimle gelemicek
Slm kızlar...
epey uzak kaldım sizden. umarım herşey yolundadır.
benim durumum da iyiye gidiyor. sıkıntılı günler geçirdim ama az kaldı inşallah... sabrediyorum..
kızlar idrar yolu enfeksiyonunu sakın önemsemezlik etmeyin. benimki gibi ilerlerse çok ağır atlatırsınız Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir.kendinize iyi bakın.
yok canım ya açılmadı benim bildiğim kadarıyla
gökçe kim önce doğuracak diye bir topik açtı oda o amaçla değil bildiğim kadarıyla
üsküdarda cuma pazarı var canım ama orada mağazalar var gördüm ben geçenlerde lohusa pijaması satan yerde varevet malesef ben tabloyu bilmiyorum ve doğumum kasım ortası. bilen va aralık sonları gibi olan biri yapsa iyi olur. ya da tablo yapılmasa da bu bilgiler sıralanır alt alta... herkes kopyalayıp bilgileri sıralar...kimse de uğraşmamış olur...
anladım canım...
evet işine o daha çok yarar biz seyahat edemeyiz gideyim hataya gelmem hemen buraya zaten...
evet o gün de halledebilirsin. ne gündü sanki salı üsküdarda pazar var...
canım haklısın enfeksiyonlar erken doğumun en önemli nedeni...
Canım açmıştı sanki seastire ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?