2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam herkese. ,nternmetimde sorun vardı tüm geçmişi okuyamamıştım ama pdr ve badem çok geçmiş olsun sancı olmuş sanırım biraz. aman iyi dinlenin. kontrole giden arkadaşlara da maşallah kocaman olmuş bebişler. ben de dr dan sonra arkadaşımnı ziyarete gittim 40 günlük olmuş bebişi o kadar tatlı o kadar tatlı ki dayanamadım öptümmmm kokladımmm. arkadaşımın tavsiyesi, bol bol ince battaniyeler alınması, kucağa alırken bile ince battan,iyeye sarıp alıyosun çok lazım dedi. alt üstü takımların çok gerekli olduğunu söyledi özellikle mama önlüğü ile çok rahat ediyorlarmış emzirirken bile takıyormuş yoksa kusarsa bebişin içine bile akıyomuş sütler. ben 1 tanecik önlük almıştım oysaki. ben de bebeişime bugün nuk emzik aldım çene gelişimine yardımcı yazıyordu üstünde, emzik kutusu aldım , kendime de emzirme sütyeni aldım, atletlerde beden kalmamıştı o da sonra inş..

slm canım maşallah bebişine bende 2 haftada kilo almamışım toplamda 10 kilo aldım. belki döner daha dönmezsede boşver bende ilk defa nts ye girdim ama rahatsz olmadm biraz sıkıcı beklemek bide 2 kişi alıolar diğer makinadan kafam şişti onun yüzünden oğlumun kalp atışlarını net duyamyrdm aç gel dmesinin sebebi tahlillerini olucaksın son tahliller doğuma hazırlık benm dr öyle söyledi

seninde mi bugündü kontrolün :) sen hangi hastaneye gidiyodun bu arada söylemişsen unuttum. sen de kilo almamışsın ne güzel. bebişlerimiz alsa yetr:))

canım kontrolün nasıl geçti alttan muayne ettimi doktorun
cnm iyi geçti dr herşey normal dedi alttan muayene etmedi
ayyyy canım maşallah, çok tatlı çıkmış ne güzel de poz vermiş :)))

çok fotojenik olacak oğuşun
evt ablası çok sağol çok uğraştık poz almak için ama verdi sonunda :)
canım çok tatlı maşallah oğluşun sinama da hangi filme gittiniz evim sensin e mi ..ayın 15 ine vermiş iyi fazla birşey kalmamış randevuna bir daha görecen oğlunu desene :)

evt cnm evim sensin'e gittik :) randevuyu erkene verdi çünkü ingiltereye gitçekmiş dr 17 sinde ,aralığın 1 inde gelicekmiş ondan gitmeden göreyim seni dedi :)

yarabbim bu ne yakışıklılık sağlıkla gelsin inşeallah allah nazarlardan esirgesin...

eve girseler beni yanından alıp götürseler haberi olmaz bnm kocanın
hatta bazen biraz daha terbiyesizleşip yanında bana tecavüz etseler ruhun duymaz diyorum
valla şaka maka ne güzel hafif uykusu var demek eşinin
kıskandm he

günaydın kızlar...

gecedicle maşallah oğluşuna,ne kadar net çıkmış,ne kadar şeker.

yarın yine iş başı,off

günaydın kızlar dünden akşamdan beri forum açılmıyor bendemi bi sorun var forumdamı anlamadım
neyseki uzun denemeler sonucunda girebildim

canım sende şimdiden acill olan seyleri yıkayıp ütülesenee ufaktannn
boşver sen yaa kimseye muhtaç değilsin..niye kendini üzüyorsunn
bir makine de olsa ac yıkansın bebişin kıoyafetlerii ütülersin yavas yavas cok yoruluyorsan bir tane ütüle bırakkk
mütü masası acıkta dursun amannn boşverrrrrrrrrrrrr

snra geceliğini flnda yıkaaa senin çok az kalmış canım nolur nolmazz zamanında olsunda yanii

hiçbirsym hazır değil demekle olmuyo birsy kimseden kimseye fayda yok
ben öyle diyorum valla oturup kendi işini kendin yapcan
napcann bir bir biter

günaydın annelerrrrrr
akşam olunca sırt agrısı baslıyoo bende
birde göbek deliğinin etrafı gaz sancısı gibi agrıyooo o neden ouyo acabaa
sanırım bende hafif hafif kasık agrıları oluyo ara araaa

günaydın annelerrrrrr
akşam olunca sırt agrısı baslıyoo bende
birde göbek deliğinin etrafı gaz sancısı gibi agrıyooo o neden ouyo acabaa
sanırım bende hafif hafif kasık agrıları oluyo ara araaa

sana da günaydın canım..
o bende de var kendimi taşıyamıyorum artık...
göbeğimin etrafında sancı bana da oluyor.
kasık sancıları normaldir korkma ay sancıları onlar.
gerçek doğum sancısı belden girermişşşşş

ayy bel agrılarıı berbat iğrençççç amanınn ben ne cektimm yaa daha hamişliğin ilk aylarında kalkamadımm
sonra bir ara gecti çok şükür tabii şimdi dogal olarak tekrar bsaladı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun vallaaa cnım çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…