canım bende 34 hafalığım benimde 13 nde kontrölüm dr um doğumuda konuşucaz demişti senn de belli olr herhalde:18:
selam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dediilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.
slm canım maşallah bebişinebende 2 haftada kilo almamışım toplamda 10 kilo aldım. belki döner daha dönmezsede boşver bende ilk defa nts ye girdim ama rahatsz olmadm biraz sıkıcı beklemek bide 2 kişi alıolar diğer makinadan kafam şişti onun yüzünden oğlumun kalp atışlarını net duyamyrdm aç gel dmesinin sebebi tahlillerini olucaksın son tahliller doğuma hazırlık benm dr öyle söyledi
cnm iyi geçti dr herşey normal dedi alttan muayene etmedicanım kontrolün nasıl geçti alttan muayne ettimi doktorun
evt ablası çok sağol çok uğraştık poz almak için ama verdi sonunda :)ayyyy canım maşallah, çok tatlı çıkmış ne güzel de poz vermiş :)))
çok fotojenik olacak oğuşun
canım çok tatlı maşallah oğluşun sinama da hangi filme gittiniz evim sensin e mi ..ayın 15 ine vermiş iyi fazla birşey kalmamış randevuna bir daha görecen oğlunu desene :)
hu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları
Eki Görüntüle 544805 Eki Görüntüle 544806 Eki Görüntüle 544807
selam kızlar şimdi bunları sipariş ettimEki Görüntüle 544862 Eki Görüntüle 544864
cnm iyi geçti dr herşey normal dedi alttan muayene etmedi
evt ablası çok sağol çok uğraştık poz almak için ama verdi sonunda :)
canmm çok tatlı beişin nazar değmesinn
kızlar şaka bi yana bende iki gündür çok sancı çekiyorum
dün gece uykudan inliyerek uyandım yazık bide baktımki eşim başımı okşuyor heralde sesime uyandı o garibimde
korkuyorum erken olacak diye ya,bişey değil yanlızım birde hastane çantam bile hazır değil
canım bilmiyorum ki gelince görücem hem bişey soayım hani şu ortda bişey varya minderin o ne oluo anlamadım:44:
selam kızlar şimdi bunları sipariş ettimEki Görüntüle 544862 Eki Görüntüle 544864
kızlar şaka bi yana bende iki gündür çok sancı çekiyorum
dün gece uykudan inliyerek uyandım yazık bide baktımki eşim başımı okşuyor heralde sesime uyandı o garibimde
korkuyorum erken olacak diye ya,bişey değil yanlızım birde hastane çantam bile hazır değil
günaydın annelerrrrrr
akşam olunca sırt agrısı baslıyoo bende
birde göbek deliğinin etrafı gaz sancısı gibi agrıyooo o neden ouyo acabaa
sanırım bende hafif hafif kasık agrıları oluyo ara araaa
sana da günaydın canım..
o bende de var kendimi taşıyamıyorum artık...
göbeğimin etrafında sancı bana da oluyor.
kasık sancıları normaldir korkma ay sancıları onlar.
gerçek doğum sancısı belden girermişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?