2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım gözünaydın az kalmış

canım dikkat et kendine az kaldı zaten

Sevgili nevresim kardeşlerim benim nevresim kargoya verilmiş pazartesi teslim edilecekmiş, az önce mesaj geldi kargo şirketinden :)

ayyyy canım maşallah, çok tatlı çıkmış ne güzel de poz vermiş :)))

çok fotojenik olacak oğuşun

seni kokoş seni, zaten dün sabah çektiğin fotodan belli ne kadar kokoş olduğun :)

benimde karnım çatladı canım ya az da olsa

canım çok geçmiş olsun, daha önce de söylediğim gibi hastane tecrübesi olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun canım az daha sabret.sen de kendine ve bebişine çok iyi bak :)

selam kızlarr ben geldimmmm
biz gittik bugün oyun parkımızı aldık..
babamız da kurdu yatak odasına.
yatak odamız baya daraldı ama yapacak bişey yok :)
beğendiğim ve istediğim gibi oldu.
sizler nasılsınızz ?

canım bilmiyorum ki gelince görücem hem bişey soayım hani şu ortda bişey varya minderin o ne oluo anlamadım:44:

canım çok tatlı maşallah oğluşun sinama da hangi filme gittiniz evim sensin e mi ..ayın 15 ine vermiş iyi fazla birşey kalmamış randevuna bir daha görecen oğlunu desene :)

bu arada salı veya çarşamba kontrolüm var.
artık bana da doğum şeklimi ve doğum tarihimi söyler diye bekliyorum.
artık şu kontrolleri de 15 e falan alsa..
aydan aya olsa diğper aya gidemeden doğuracam ayol

canım bende 34 hafalığım benimde 13 nde kontrölüm dr um doğumuda konuşucaz demişti senn de belli olr herhalde:18:

canımcım geçmiş olsun nasıl bir sancıydı anlatırmısın benim kasıklarıma sancı geliyor bazen ama anlayamıyorum bizim de evde inşaat var oğlumun odası için balkonu içeri alıyoruz eğil kalk baya zorlanıyorum zaten kasıklarım taş gibi oldu artık ama gerçek sancı değilmiş gibi geliyor bana gitmiyorum doktora o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…