Sağol canım. daha geçmedi tam olarak ama ağrılarım azaldı çok şükür. hala hastanedeyim...
üsküdarda cuma pazarı var canım ama orada mağazalar var gördüm ben geçenlerde lohusa pijaması satan yerde var
Nasıl yapılacağını bılmıyodum kızlar bılen bırılerı yardımcı olursa yapalım yanı:))
karnımızı doyurduk geldik kızımla
annem vizeyi 2 günde almış kızlar,hem de 3 aylık vize vermişler,1 aralık'ta gelecek ama olsun 3 ay kalabilecek,yaşasınn çok sevindimbir müjde de kardeşimden geldi,doğuma gelecem 2 gün de olsa dedi,nasıl sevindim anlatamam aralık gelsin artık bir an önce
selam kızlar şimdi bunları sipariş ettimEki Görüntüle 544862 Eki Görüntüle 544864
slm kızlar.bu sabahtan beri kasıklarımda sancı olunca içim rahat etmedi doktora gittim.nst de hafif sancı çıktı.hemen serum tedavisine başladılar.en son nst de sancı çıkmayınca evimize geldik.dün baya yürümüştüm ve ayakta kalmıştım galiba ondan oldu.eskisi gibi hareket edeyim diyorum ama artık bol bol yatıp dinlenme vakti galiba:)işten gelip yatarım bundan sonra vallaaa:)bi macera atlattık oğluşumla arkadaşlar aman aman sizler de her fırsatta istirahat edin.inan öyle korkuyoki rabbim bi daha banada sizlere de hiç yaşatmasın...
canım kontrolün nasıl geçti alttan muayne ettimi doktorunay cnm ben son gittiğimde bakmadı ama yarın kontrolüm var belki bakar bilmiyorum :18:
hu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları
Eki Görüntüle 544805 Eki Görüntüle 544806 Eki Görüntüle 544807
mermaid sağol tatlım,annemlere çok sevindim yaa gerçektenşimdi daha iyiyim,üşenmedim saçıma maşa bile yaptım kokoş hamilelerdenim ben Gülce'm de öyle olacak kesin Benim kızım olacak canım,erkek hissetmiyorum zaten Sağlıklı olsun da ne olursa olsun önemli değil dediğin gibi,hakkımızda hayırlısı
hayırlı olsun canım benim emzirme yastığım şu şekilde acaba senin aldığın daha mı kullanışlıki benimkisi ufak ben de internetten aldım ama ufak bişey çıktı sadece ilk ay kullanılır muhtemelenselam kızlar şimdi bunları sipariş ettimEki Görüntüle 544862 Eki Görüntüle 544864
selamm hanımlarr nasılsınız?
uzun zamandır giremedim :)
özlediniz mi bizi bakalım...
seastirecim çok geçmiş olsun.
ağrıları çekmene değmez inan git taktır serumu..
bende ağrılardan duramıyodum ağrı kesici iğne veriyim demişti doktor.
ben dedim bunlar beni kesmez sen başka bişey yap..
fitil serum verdi de öyle ayağa kalktım geçen pazar biliyosunuz..
o zaman bile bebeğim 35 haftalıktı.
ben erken doğuracağım kesin :)
benim sıpa önden önden gidiyo...
bu arada gerçekten çok ağırlaştım kendimi kaldıramıyorum..
kaç kilo oldum kim bilirrr
çatlaklarıma artık çözüm üretemiyorum malesef sağ bacağımın arka kısımları bile çatlamış..
çatlayacağı varsa çatlıyomuş bunu da anlamış oldum
Slm kızlar...
epey uzak kaldım sizden. umarım herşey yolundadır.
benim durumum da iyiye gidiyor. sıkıntılı günler geçirdim ama az kaldı inşallah... sabrediyorum..
kızlar idrar yolu enfeksiyonunu sakın önemsemezlik etmeyin. benimki gibi ilerlerse çok ağır atlatırsınız Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir.kendinize iyi bakın.
hayırlı olsun canım benim emzirme yastığım şu şekilde acaba senin aldığın daha mı kullanışlıki benimkisi ufak ben de internetten aldım ama ufak bişey çıktı sadece ilk ay kullanılır muhtemelenEki Görüntüle 544886
canım çok tatlı maşallah oğluşun sinama da hangi filme gittiniz evim sensin e mi ..ayın 15 ine vermiş iyi fazla birşey kalmamış randevuna bir daha görecen oğlunu desene :)hu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları
Eki Görüntüle 544805 Eki Görüntüle 544806 Eki Görüntüle 544807
bu arada salı veya çarşamba kontrolüm var.
artık bana da doğum şeklimi ve doğum tarihimi söyler diye bekliyorum.
artık şu kontrolleri de 15 e falan alsa..
aydan aya olsa diğper aya gidemeden doğuracam ayol
canımcım geçmiş olsun nasıl bir sancıydı anlatırmısın benim kasıklarıma sancı geliyor bazen ama anlayamıyorum bizim de evde inşaat var oğlumun odası için balkonu içeri alıyoruz eğil kalk baya zorlanıyorum zaten kasıklarım taş gibi oldu artık ama gerçek sancı değilmiş gibi geliyor bana gitmiyorum doktora o yüzdenslm kızlar.bu sabahtan beri kasıklarımda sancı olunca içim rahat etmedi doktora gittim.nst de hafif sancı çıktı.hemen serum tedavisine başladılar.en son nst de sancı çıkmayınca evimize geldik.dün baya yürümüştüm ve ayakta kalmıştım galiba ondan oldu.eskisi gibi hareket edeyim diyorum ama artık bol bol yatıp dinlenme vakti galiba:)işten gelip yatarım bundan sonra vallaaa:)bi macera atlattık oğluşumla arkadaşlar aman aman sizler de her fırsatta istirahat edin.inan öyle korkuyoki rabbim bi daha banada sizlere de hiç yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?