hahah canımm o bendee ta evliliğimizin ilk gününden beri geçerliii
ben hep erkenciyim o hep geç kalkarr fousr fosurrrrrrrrrrrr
cok sinir bir durummmmmmmmmmmm
ama acısını çok pis cıkartcam hele bir kızım dogsun oda mecbur asker gibi sabahın köründe yanımda nöbetci olcakk heheheee
hahah canımm o bendee ta evliliğimizin ilk gününden beri geçerliii
ben hep erkenciyim o hep geç kalkarr fousr fosurrrrrrrrrrrr
cok sinir bir durummmmmmmmmmmm
ama acısını çok pis cıkartcam hele bir kızım dogsun oda mecbur asker gibi sabahın köründe yanımda nöbetci olcakk heheheee
Ben de hep ondan erken kalkarim ama bu kadar erken de uyanmazdim eskiden. Sanirim dogum icin hazirlik yapmaya basladi vucut, biri oyle demisti son haftalarda az uyku yeterli olmaya baslarmis bebek geldiginde uykusuz gunlere alismak icin. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Ben acisini cikartabilir miyim bilmiyorum, birincisi hafta ici 6:30 kalkiyor is icin daha erken kalkmazgibi geliyor, ikincisi de beyefendinin oyle agir uykusu var ki bebek agladiginda o uyanana kadar ben kalkar emzirir gazini cikartir coktaaaan geri yatmis olurum o ruyasinda bunlari yapti zanneder uykusuna devam eder.
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
Günaydın...
Aaaa bu ne güzel haber yaaa aralık annelerinde ilk doğum yapan sensin.
tebrik ederim.
yavrularının sağlıkları nasıl peki normal mi oldu doğum
günaydın.. gözün aydın canım... maşallah bebişlerine demek erkenden gelmek istediler, sen zaten diyodun ikiz olunca erken olma ihtimali yüksek olur diye..
bak hepimizi geçti bıcırıkların.. allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım... isimlerini ne koydun..?
tesekkur ederim cnm.hayir sezeryanla olmak zorunda kaldilar bekleseydiler normal olacakti ters donuk ve asagidaydilar.aynen olaylar söyle oldu:) eylülde türkiyeye gittim 10 gün.ve sag saglim geri döndüm.hersey yolundaydi.daha sonra geldikten iki gun sonra kadin doktorunda randevum vardi ve kontrole gittim.ilk kez ctg`ye baglanip kalp atislarimiz dinlendi.ve daha sonra doktor dedi ki senin sancin var yooo ben birsey hissetmiyorum agrim falan yok dedim.daha sonra vajinal kontrol yapti veeee rahim 3 cm acilmis ve bebekler cok asagidaymis hemen hastaneye yatican dedi.apar topar gittik ve 1 ay hastanede yattim.birkac hafta daha dayaniriz diye dusunurken suyum geldi kanamam oldu birdenbire ve sezeryana alindim.ve benim zilliler bayrama el öpmeye geldiler. küvezde kaldik tabiki solunum yemek sorunumuz oldugu icin.sagliklari gayet yerindeydi allaha sukur.cok uzattiiim özür dilerim:26: son durum ise suan hala hastanedeler.allaha sukur kilo aldik solunum kendimiz yapiyoruz uzun zamandir.bir tek yemekte sorunumuz var.biberon ve anne memesine alisiyorlar suan.bunu da atlatirsak yuvamiza gelicekler bebislerim.
selam kızlarr ben geldimmmm
biz gittik bugün oyun parkımızı aldık..
babamız da kurdu yatak odasına.
yatak odamız baya daraldı ama yapacak bişey yok :)
beğendiğim ve istediğim gibi oldu.
sizler nasılsınızz ?
canım ya bilmiyorum ki bende onu merak ediyorum inaşaalh etmez benim başlarda bebeği göremediği için attan örde kmi ne onunla bakmıştı acaba anlamışmıdır çatıyı felanyani ill ellemi yapılıo:44:
hu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları Eki Görüntüle 544805
Eki Görüntüle 544806
Eki Görüntüle 544807
amannn,ne güzel kavuştun meleklerine,inş sağlıkları da yerindedir,ikizler zaten erkenci olurlar ama seninkiler biraz daha sabırsızlarmış.İnşallah bize de nasip olur bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde görmek