2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aaaa kimse oğluşumun beşiğine yorum yapmamışş beğenmediniz mi yoksaaa :26:

ben çok beğendim valla.benim oğluşumkine benziyo.bizimkinin de kenarları puantiyeli.turkuaz renkli.bende park yatak aldım çok portatif.zaten oda almanın bi anlamı yok gibi geldi bana.yanımda yatacak başka bi odada dolapları duracak saçma geldi bana.hemde büyüynce oda kavramı olmuş olacak kendine ait bir mekan bilinci olcak.ama şu anda kendine ait değil bize yakın olma ihtiyacı içinde...(bilimsel kimliğimle sölüyorum...boru değil:)))))

iyi pazarlar kızlar,nasılsınız? akşam yine kasılmalar oldu,ama gece çok rahattım,şu anda yine var sanki,demek ki olacak artık böyle,hayırlısı olsun hakkımızda..

doğum yapan arkadaşa gözünaydın demek istiyorum,erkenci kızların iyilerdir umarım,bir an önce küvözden çıkarlar inşallah,biz de sağlıkla görelim bebeklerimizi inşallah..

oflu beşiğiniz çok güzel tatlım,güle güle yatsın oğluşun..

bademim canım selamlar. nasılsın bugün kasılmaların oluyormuş sanırım inşallah normaldir

sanada iyi pazarlar canım benimde ara ara çok hafif sizi oluo sona yaklaşıorz sanırım:18:

evet kızlar,kasılmalar devam ediyo ara ara,umarım normaldir bunlar,daha hazır hissetmiyorum kendimi doğum için..

allahımmm nedir bu ya ne sıkıcı bir gün ,ne sıkıcı bir hayat soğudum herşeyden ya

allahımmm nedir bu ya ne sıkıcı bir gün ,ne sıkıcı bir hayat soğudum herşeyden ya

sorma yavrusum,burda da hava çok sıkıcı,hala pijamalarla oturuyorum,hiç yakışıyo mu benim gibi kokoşa bu haller yaa annemle konuştum demin,arada sırada yürü,bişey olmaz,oturmaktan acır göbeğin dedi,gerçekten de oturunca daha çok acıyo göbeğim,kafaya taktıkça hasta olacam valla anladım,herşey olacağına varır,mutluyum diyorum ve kızımın hareketlerini izliyorum

canım ya o kadar dert etme zaman yaklaşıyor artık normal bunlar
geçenlerde birininde nst' de sancısı çıkmış doktor normal demiş evine göndermiş bizdede oluyor öyle kasılmalar
hatta benim karnım bazen öyle kasılıyorki yerimden kalkamıyorum.
zamanını allah bilir canım erken veya geç allah sağlık versin çok şükür bu güne kadar geldin ,ya daha önce olsaydı

canım araştır tabi hangisi iyiyse ona git benm dr hiç konuşmuyo adam gerçi hoca ama 2 dk bebeği alıyomş doğumu süpermiş sadece konşmamasından şikayetçiler sen ne raporu alıcaktın:44:

canım araştır tabi hangisi iyiyse ona git benm dr hiç konuşmuyo adam gerçi hoca ama 2 dk bebeği alıyomş doğumu süpermiş sadece konşmamasından şikayetçiler sen ne raporu alıcaktın:44:

canım sen istanbuldamıydın hangi doktora gidiyodun
aslında ben normal doğum yanlısı bi dr arıyorum öyle bi doktorun demesiyle sezaryen olmak istemiyorum
eğer imkanım varsa normal olsun istiyorum ,malum özellerde %70 civarında sezaryen yapılıyor

ediyordum ama etmeyecem artık yavrusum,normal biliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun canım benim,dediğin gibi,ya daha erken gelseydi benim tombul..oyyy bi gelsin de ısırıcam her yerini ben onun

ediyordum ama etmeyecem artık yavrusum,normal biliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun canım benim,dediğin gibi,ya daha erken gelseydi benim tombul..oyyy bi gelsin de ısırıcam her yerini ben onun

ha şöyle canım ya ne güzel bak olumlu düşün böyle
allaın izniyle zamanında gelecek gülcemiz o zaman bol,,bol seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…