tesekkur ederim cnm.hayir sezeryanla olmak zorunda kaldilarbekleseydiler normal olacakti ters donuk ve asagidaydilar.aynen olaylar söyle oldu:) eylülde türkiyeye gittim 10 gün.ve sag saglim geri döndüm.hersey yolundaydi.daha sonra geldikten iki gun sonra kadin doktorunda randevum vardi ve kontrole gittim.ilk kez ctg`ye baglanip kalp atislarimiz dinlendi.ve daha sonra doktor dedi ki senin sancin var yooo ben birsey hissetmiyorum agrim falan yok dedim.daha sonra vajinal kontrol yapti veeee rahim 3 cm acilmis ve bebekler cok asagidaymis hemen hastaneye yatican dedi.apar topar gittik ve 1 ay hastanede yattim.birkac hafta daha dayaniriz diye dusunurken suyum geldi kanamam oldu birdenbire ve sezeryana alindim.ve benim zilliler bayrama el öpmeye geldiler . küvezde kaldik tabiki solunum yemek sorunumuz oldugu icin.sagliklari gayet yerindeydi allaha sukur.cok uzattiiim özür dilerim:26: son durum ise suan hala hastanedeler.allaha sukur kilo aldik solunum kendimiz yapiyoruz uzun zamandir.bir tek yemekte sorunumuz var.biberon ve anne memesine alisiyorlar suan.bunu da atlatirsak yuvamiza gelicekler bebislerim.
selam kızlar şimdi bunları sipariş ettimEki Görüntüle 544862 Eki Görüntüle 544864
Sevgili nevresim kardeşlerim benim nevresim kargoya verilmiş pazartesi teslim edilecekmiş, az önce mesaj geldi kargo şirketinden :)
selam kızlarr ben geldimmmm
biz gittik bugün oyun parkımızı aldık..
babamız da kurdu yatak odasına.
yatak odamız baya daraldı ama yapacak bişey yok :)
beğendiğim ve istediğim gibi oldu.
sizler nasılsınızz ?
selam herkese. ,nternmetimde sorun vardı tüm geçmişi okuyamamıştım ama pdr ve badem çok geçmiş olsun sancı olmuş sanırım biraz. aman iyi dinlenin. kontrole giden arkadaşlara da maşallah kocaman olmuş bebişler. ben de dr dan sonra arkadaşımnı ziyarete gittim 40 günlük olmuş bebişi o kadar tatlı o kadar tatlı ki dayanamadım öptümmmm kokladımmm. arkadaşımın tavsiyesi, bol bol ince battaniyeler alınması, kucağa alırken bile ince battan,iyeye sarıp alıyosun çok lazım dedi. alt üstü takımların çok gerekli olduğunu söyledi özellikle mama önlüğü ile çok rahat ediyorlarmış emzirirken bile takıyormuş yoksa kusarsa bebişin içine bile akıyomuş sütler. ben 1 tanecik önlük almıştım oysaki. ben de bebeişime bugün nuk emzik aldım çene gelişimine yardımcı yazıyordu üstünde, emzik kutusu aldım , kendime de emzirme sütyeni aldım, atletlerde beden kalmamıştı o da sonra inş..
günaydın kızlar dünden akşamdan beri forum açılmıyor bendemi bi sorun var forumdamı anlamadım
neyseki uzun denemeler sonucunda girebildim
Gunaydin.
Ya esimi cok kiskaniyorum icerde fosur fosur uyuyor, ben 7:30 dan beri uyaniğim
hahah canımm o bendee ta evliliğimizin ilk gününden beri geçerliii
ben hep erkenciyim o hep geç kalkarr fousr fosurrrrrrrrrrrr
cok sinir bir durummmmmmmmmmmm
ama acısını çok pis cıkartcam hele bir kızım dogsun oda mecbur asker gibi sabahın köründe yanımda nöbetci olcakk heheheee
tesekkur ederim cnm.hayir sezeryanla olmak zorunda kaldilarbekleseydiler normal olacakti ters donuk ve asagidaydilar.aynen olaylar söyle oldu:) eylülde türkiyeye gittim 10 gün.ve sag saglim geri döndüm.hersey yolundaydi.daha sonra geldikten iki gun sonra kadin doktorunda randevum vardi ve kontrole gittim.ilk kez ctg`ye baglanip kalp atislarimiz dinlendi.ve daha sonra doktor dedi ki senin sancin var yooo ben birsey hissetmiyorum agrim falan yok dedim.daha sonra vajinal kontrol yapti veeee rahim 3 cm acilmis ve bebekler cok asagidaymis hemen hastaneye yatican dedi.apar topar gittik ve 1 ay hastanede yattim.birkac hafta daha dayaniriz diye dusunurken suyum geldi kanamam oldu birdenbire ve sezeryana alindim.ve benim zilliler bayrama el öpmeye geldiler . küvezde kaldik tabiki solunum yemek sorunumuz oldugu icin.sagliklari gayet yerindeydi allaha sukur.cok uzattiiim özür dilerim:26: son durum ise suan hala hastanedeler.allaha sukur kilo aldik solunum kendimiz yapiyoruz uzun zamandir.bir tek yemekte sorunumuz var.biberon ve anne memesine alisiyorlar suan.bunu da atlatirsak yuvamiza gelicekler bebislerim.
slm kızlar bebişlerini görmeye gidenler olmuş gözünüz aydın maşallah bebişlerinize
gecedicle tatlım oğluşun pek yakışıklı maşallah
bademim doktorun şaka yapmıştır sana
kızlar sabah oğluşum uyandırdı beni karnımda bişeyler oluyo karnımı bi açtım benim sıpa nasıl herket ediyo bi görseniz hani anne karnındaki bebek hareketleri olan video izlemiştikya aynen öyleydi karnım hemen telefon yanımdaydı videoya çektm ama telefonun kırmızı flaşı yanıktı bellli olmamış((
güle güle kullan canım...
:)) bana da geldi aynı mesajdan tatlım...inşallah güzeldirler...
canım çok beğendim ben. güle güle kullan...
evet canım ince battaniye çok kullanılıyor evde çocuğu koltuğa vs. koyarken bile battaniye seriyorsun yere... bir de penye yelek...
evet canım hala da zor giriliyor...
kızlar benim de tam tersi. Ama eşimden ben de alıştım erken kalkmaya...
Bu da bizim oyun parkımızzzzzzzz
güle güle kullan canım...
:)) bana da geldi aynı mesajdan tatlım...inşallah güzeldirler...
canım çok beğendim ben. güle güle kullan...
evet canım ince battaniye çok kullanılıyor evde çocuğu koltuğa vs. koyarken bile battaniye seriyorsun yere... bir de penye yelek...
evet canım hala da zor giriliyor...
kızlar benim de tam tersi. Ama eşimden ben de alıştım erken kalkmaya...
Bu da bizim oyun parkımızzzzzzzz
hayırlı olsun canım çok güzell gerçekten
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
evet canım sağ böbreğimde büyüme varmışo yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım
bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim canım zaten onun içinde bekleseydim giydirecek hiçbişey bulamazdımcanım sende şimdiden acill olan seyleri yıkayıp ütülesenee ufaktannn
boşver sen yaa kimseye muhtaç değilsin..niye kendini üzüyorsunn
bir makine de olsa ac yıkansın bebişin kıoyafetlerii ütülersin yavas yavas cok yoruluyorsan bir tane ütüle bırakkk
mütü masası acıkta dursun amannn boşverrrrrrrrrrrrr
snra geceliğini flnda yıkaaa senin çok az kalmış canım nolur nolmazz zamanında olsunda yanii
hiçbirsym hazır değil demekle olmuyo birsy kimseden kimseye fayda yok
ben öyle diyorum valla oturup kendi işini kendin yapcan
napcann bir bir biter
gözünaydın canıııııım çok sevindim iyi olmalarına inşallah biranönce evede gelirler maşallah kızlarınagunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
çok güzel canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin
allah bizede nasip etsin hayırlısıyla kurtulmayıtesekkur ederim cnm.hayir sezeryanla olmak zorunda kaldilarbekleseydiler normal olacakti ters donuk ve asagidaydilar.aynen olaylar söyle oldu:) eylülde türkiyeye gittim 10 gün.ve sag saglim geri döndüm.hersey yolundaydi.daha sonra geldikten iki gun sonra kadin doktorunda randevum vardi ve kontrole gittim.ilk kez ctg`ye baglanip kalp atislarimiz dinlendi.ve daha sonra doktor dedi ki senin sancin var yooo ben birsey hissetmiyorum agrim falan yok dedim.daha sonra vajinal kontrol yapti veeee rahim 3 cm acilmis ve bebekler cok asagidaymis hemen hastaneye yatican dedi.apar topar gittik ve 1 ay hastanede yattim.birkac hafta daha dayaniriz diye dusunurken suyum geldi kanamam oldu birdenbire ve sezeryana alindim.ve benim zilliler bayrama el öpmeye geldiler . küvezde kaldik tabiki solunum yemek sorunumuz oldugu icin.sagliklari gayet yerindeydi allaha sukur.cok uzattiiim özür dilerim:26: son durum ise suan hala hastanedeler.allaha sukur kilo aldik solunum kendimiz yapiyoruz uzun zamandir.bir tek yemekte sorunumuz var.biberon ve anne memesine alisiyorlar suan.bunu da atlatirsak yuvamiza gelicekler bebislerim.
kimse cicişler formuna girmiyor oraya ekledim pijamalarımı ama buraya da ekleyeyim...Eki Görüntüle 545085 Eki Görüntüle 545086 Eki Görüntüle 545087 Eki Görüntüle 545088 Eki Görüntüle 545089 Eki Görüntüle 545090 Eki Görüntüle 545091
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
kimse cicişler formuna girmiyor oraya ekledim pijamalarımı ama buraya da ekleyeyim...Eki Görüntüle 545085 Eki Görüntüle 545086 Eki Görüntüle 545087 Eki Görüntüle 545088 Eki Görüntüle 545089 Eki Görüntüle 545090 Eki Görüntüle 545091
of kızlar forumda bir hal var yürümüyor sıkıldım beklicem diye
çıkıyorum ben şimdi bişeyler yicem
bu arada ben nedense 37. haftadayım sanıyordum çok şükür daha 36 daymışım neyseki biraz daha zamanım var
ewt canım ya form akşamdan beri tuhaf bakım varmış o yüzdenafiyet olsun sana bende bugün 35 e girmişim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?