2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ay maşallah canım kızlarına bayramda el öpmek istemişler beklemeyip gelmişler hemen inş en kısa sürede küvezdenden çıkarlar annelerinin kucağına

slm kızlar bebişlerini görmeye gidenler olmuş gözünüz aydın maşallah bebişlerinize
gecedicle tatlım oğluşun pek yakışıklı maşallah
bademim doktorun şaka yapmıştır sana
kızlar sabah oğluşum uyandırdı beni karnımda bişeyler oluyo karnımı bi açtım benim sıpa nasıl herket ediyo bi görseniz hani anne karnındaki bebek hareketleri olan video izlemiştikya aynen öyleydi karnım hemen telefon yanımdaydı videoya çektm ama telefonun kırmızı flaşı yanıktı bellli olmamış((

güle güle kullan canım...

Sevgili nevresim kardeşlerim benim nevresim kargoya verilmiş pazartesi teslim edilecekmiş, az önce mesaj geldi kargo şirketinden :)

:)) bana da geldi aynı mesajdan tatlım... inşallah güzeldirler...

canım çok beğendim ben. güle güle kullan...

evet canım ince battaniye çok kullanılıyor evde çocuğu koltuğa vs. koyarken bile battaniye seriyorsun yere... bir de penye yelek...

günaydın kızlar dünden akşamdan beri forum açılmıyor bendemi bi sorun var forumdamı anlamadım
neyseki uzun denemeler sonucunda girebildim

evet canım hala da zor giriliyor...

Gunaydin.
Ya esimi cok kiskaniyorum icerde fosur fosur uyuyor, ben 7:30 dan beri uyaniğim

kızlar benim de tam tersi. Ama eşimden ben de alıştım erken kalkmaya...

Bu da bizim oyun parkımızzzzzzzz [/QUOTE]

çok güzelmiş canım güle güle kullan...

canım 32 haftalık mı doğdular? maşallah ilk sırayı sen kaptın... kiloları nasıldı?

maşallah... benimki tembel ... oğluşun hareketli olacak benim büyük oğlum öyleydi hareketlli oldu...

canım 32 haftalık mı doğdular? maşallah ilk sırayı sen kaptın... kiloları nasıldı?

maşallah... benimki tembel ... oğluşun hareketli olacak benim büyük oğlum öyleydi hareketlli oldu...[/QUOTE]

teşekkür ederizz teyzesiii

maşallah... benimki tembel ... oğluşun hareketli olacak benim büyük oğlum öyleydi hareketlli oldu...[/QUOTE]

saol canım sipariş verirken aklıma sen geldin

evet canım sağ böbreğimde büyüme varmış o yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım

canım dün bir anda pcnin ekranı dondu cevabını şimdi okudum. çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah dermansız dert vermesin. amin

bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim canım zaten onun içinde bekleseydim giydirecek hiçbişey bulamazdım
tam hastane seti gelmedi ama ben aldıklarımdan bikaç şey koydum tedbir olsun diye
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
gözünaydın canıııııım çok sevindim iyi olmalarına inşallah biranönce evede gelirler maşallah kızlarına
çok güzel canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin
allah bizede nasip etsin hayırlısıyla kurtulmayı sanada çok geçmiş olsun

oh ne güzel sende almışsın canım hayırlı olsun çok güzeller

of kızlar forumda bir hal var yürümüyor sıkıldım beklicem diye
çıkıyorum ben şimdi bişeyler yicem
bu arada ben nedense 37. haftadayım sanıyordum çok şükür daha 36 daymışım neyseki biraz daha zamanım var

ewt canım ya form akşamdan beri tuhaf bakım varmış o yüzden afiyet olsun sana bende bugün 35 e girmişim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…