2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar nasılsınız hafta sonunuz umarım iyi geçiodur
ben foruma direk daliş yapıp bi soru sorsam akşama misafirim var revani yaptım üzerine her zaman hindistan cevizi atardım bugun pastakreması sürdüm bana yakışmadı gibi geldi ama yaptım bikere siz daha önce kremalı revanı yaptınız mı memnun kaldınız mı

edirnedeyim canım ben özel olmasına rağmen doktorum sezeryan yanlısı değil bakalım görücez ben kendim karar vermek istemiyorum zaten dr benm için ve bebeğim için sağlıkılısı uygunu hangisi oysa öyle olsun

slm canım hafta sonoumz sıkıcı geçmekte canım istedi ama şimdibence krem şantide yakışır çünkü kayınvalidemde şerbetli tatlı yapıp üstüne sürüo süper oluo valla afiyet olsun bu arada

canım revani tarifini yazarmısn bende yapcammm

canım ya çok özür dilerim canını çektirdim hemen yazıyorum
3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak yoğurt
1 çaybardağı yağ
bunları iyicee çırp sonra:
üzerine 1 bardak irmik
1 bardak un
1 paket vanilin
2tatlı kaşığı kabartma tozu
bunları kat iyice çırp

sonra şerbeti için
3 bardak su
3 bardak şeker kaynat ve soğut
revani fırından çıkınca şerbeti soğumuş olarak hemen üzerine dök

dolapta soğumaya bırak

üzerine ne istiıosan onu koy hindistan cevizi süper olur

sanada afiyet olsun canım

ben bugun evi temizledim misafirim gelcek diye bişeyler hazırladım,akşam yemeğimi yaptım aynen kaplumbağa hızında yaptım saat 15.00 gibi işlerim bitti
evde iş yapmaktan gözümü açamdım

saol canım kocişi arayayım eksik malz. getrsin ebn aslında şerbetli tatlı hiç sevmem ama bun oğlan sevdirio

doğurmama 29 gün kalmış hem korkuyorum hem çok istiyorum hem çok heyecanlıyımmmmm:18::18::18::18::18:
kızıma kavuşmak istiyorum heycanla
eski fiziğimi geri istiyorum şiddetle zira bişey olmaz oldu artık

ölü gibi canım bu revaniyi ne kadarlık bişeyde pişirdin fırın tepsisindemi yapsam borcamda mı ama boyutu ne olsun:44:

borcamda yap canım çok büyük olmasın küçükte olmasın orta boylarda borcam olsun
fırın tepsilerim büyüktü ben borcamda yaptım

kızlar ya bişey sorcam evde krem şantim varda tarihi bu ay son 11. 2012 yazıo kullanayımmı atayımmı bişey olmz herhalde:44:

doğurmama 29 gün kalmış hem korkuyorum hem çok istiyorum hem çok heyecanlıyımmmmm:18::18::18::18::18:
kızıma kavuşmak istiyorum heycanla
eski fiziğimi geri istiyorum şiddetle zira bişey olmaz oldu artık

benimde 45 gün kalmış:18: ama sen öndesin hadi bakalım hayırlısı bende eski halime inş. dönerim

kızlar ya bişey sorcam evde krem şantim varda tarihi bu ay son 11. 2012 yazıo kullanayımmı atayımmı bişey olmz herhalde:44:

bence bişey olmaz canım
ama çok içine sinmıosa kocana aldır ,,ay valla sen bugun yap revaniyi ye sonra bana yaptım yedim diye msj at içim rahat etmez oğluşunun canını çektirmişiz zaten

bence bişey olmaz canım
ama çok içine sinmıosa kocana aldır ,,ay valla sen bugun yap revaniyi ye sonra bana yaptım yedim diye msj at içim rahat etmez oğluşunun canını çektirmişiz zaten

karnımda acıktı ya ondan canım istedi kullanayım o zamn bide burdan çıksam yapıcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…