hemde ne yenir ama bebişin minicik ,allahım düşüncesi bile güzel.heheh inşallah bol şekerli olsun bende onuda yerim artık
eşim şuan mutfakta balık ayıklıyo :)))) yazık bide tatlı için göndermeyim, dünden bisküvili pudingli tatlı yapmıştım
onla idare ederiz artık, asıl sen yap kendine tatlı bişeyler, olmadı şekerli yoğurt ye :) sen seviyodun zaten
aynen bende aç karnına tatlı yemeyi severim
pınar'cım bu arada bayramda kırklarelindeydik, bak ozaman çağırsaydın gelirdim yakın zateee
hemde ne yenir ama bebişin minicik ,allahım düşüncesi bile güzel.
oh ne güzel sizin eşler ya benimki sadece suyunu kendi alır.
bende puding yaparım canım vanilyalı puding vardı bi tane
çooook tatlı maşallah yaa :))) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhu huuuuuu kıslarr ben geldim ama kimsecikler kalmamış yahu evettttt bugün guguş oğlumu gördüm dr un başının etini yedim resim için kadın çok uğraştı guguş poz versin die veeee sonunda verdi güzel güzel pozlar aynı babasına benziyo sağlığımızda iyi çok şükür 1.890gr olmuş guguşum bidahaki kontrolüm kasım 15 saat :10 dr ingiltereye gidicekmiş gitmeden göreyim dedi :) gene görcem guguşumu bu arada dönmüş sonunda oğluşum :) çıkışta da cinemaya gittik ama keşke gitmeseydik çok ağladım yahu:) bakın guguşumun yeni fotoları
Eki Görüntüle 544805 Eki Görüntüle 544806 Eki Görüntüle 544807
bende hep oldu o idrar yolu enfeksiyonu ama doktor o kadar ağır değil dedi bilmiyorum artık zaten şunun şurasında doğuma ne kadar kaldı ki o kadar da su içiyorum ama daha ne yapayım bilemedimSlm kızlar...
epey uzak kaldım sizden. umarım herşey yolundadır.
benim durumum da iyiye gidiyor. sıkıntılı günler geçirdim ama az kaldı inşallah... sabrediyorum..
kızlar idrar yolu enfeksiyonunu sakın önemsemezlik etmeyin. benimki gibi ilerlerse çok ağır atlatırsınız Allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir.kendinize iyi bakın.
çok şükür benim hiç biyerimde çatlak yok ya iç karnım genişmiş annem öyle diyo:)))))benimde karnım çatladı canım ya az da olsa:5 :
ben çıkayım bari dünden yemek var ama yanına bişeyler yapcam
sizede afiyet olsun kızlar iyi akşamlar
yap yap hemde tencerenin dibinide kaşıkla ben onuda çok severim hehehehheheh
kolay gelsin sana, bende mutfağa doğru gideyim, neler yapıyor bizimki bakayım :)))
ben çıkayım bari dünden yemek var ama yanına bişeyler yapcam
sizede afiyet olsun kızlar iyi akşamlar
çooook tatlı maşallah yaa :))) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende hep oldu o idrar yolu enfeksiyonu ama doktor o kadar ağır değil dedi bilmiyorum artık zaten şunun şurasında doğuma ne kadar kaldı ki o kadar da su içiyorum ama daha ne yapayım bilemedim
çok şükür benim hiç biyerimde çatlak yok ya iç karnım genişmiş annem öyle diyo:)))))
afiyet olsun canım
forum biraz normale dönmüş sanırım takılmıyor fazla
kızlar revani tarifinden kopya çektim
ölmezsemde bi fırınım olursa bende yapıcam en sevdğim şerbetli tatlı revanidir benimde
yaaaa bende istiyorum revaniiii(((
söylemeyi unutmuşum bende sabah kalktığımda tatlı yemeye bayılırım gerçekten
normalde seviyosam o tatlıyı sabah yediğimde on kat daha tatlı geliyor bana
hamilelikten değil yani hep böyleydim
ya ne güzel olurdu valla
canım ben çamlıca hospitaliuma gitmekten vazgeçtim forumda konu açmışlar benim randevu aldığım dr ilgili pek iyi yorumlar yoktu
istersen sende bak oraya belki fikir edinirsin.bende doktora sezaryenci yazdıkları için vazgeçtim
kızlarrrrrrr gerçekten çok özür dilerim fikir almak için yazdım ,,ama bende 1 tepsi hazır uçaklara atlayın adanaya gelin yediriym sizehem yanında daha neler var neler ama yazmıyım bu sefer
bu arada benim bi arkadaşımda sabahları açkrnına tatlı yemeye bayılırdı benim içim yanar yiyemem
kızlarrrrrrr gerçekten çok özür dilerim fikir almak için yazdım ,,ama bende 1 tepsi hazır uçaklara atlayın adanaya gelin yediriym sizehem yanında daha neler var neler ama yazmıyım bu sefer
bu arada benim bi arkadaşımda sabahları açkrnına tatlı yemeye bayılırdı benim içim yanar yiyemem
canım benim doktorum oranın doktoru değil, dışarda muayenesi var, o hastane ile ameliyat ve doğumlarda anlaşmalı orayla çalışıyor,
3 farklı hastane ile çalışıyor sen hangisini istersen orada yapabilir yani...
ben doktorumdan çok memnunum, prof.dr.bülent baysal adı...
evet canım onu biliyorumda yanlış hatırlamıyosam hastaneyle ilgilide bişeyler yazmışlar
benim hatırladığım birisi şöyle yazmış ,odalar bakımsızdı hemde bi odanın yanında jenaratörmü ne varmış bu arkadaş 2 ve 3. katın odalarına bakmış
diğer arkadaşta bende 6 ve 7. odalara baktım temizdi diyor bilemiyorum kafam çok karıştı benimde
sakın yazma ölüyorum açlıktan valla
yaaa biz işte böyle vicdan azabı çektiririz :)))))
şaka canım şaka sana afiyet şeker olsun.. bizi düşünme sen, biz hiç olmadı şekerli yoğurt yicez zaten :))))))
daha kocam gelmedi ama benim açlıktan başım döndüğü için akşam yemeğimi yedim bile napıym o da geldiğinde yesin
yavruşş doktorlarını dinle sezeyan şartsa mutlaka sezeryan ol
kendini normal doğuma zorlama,allah korusun birsürü riskleri var
gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)
yazarmıyım bidaha asla bana iyi ders oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?