2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hemde ne yenir ama bebişin minicik ,allahım düşüncesi bile güzel.
oh ne güzel sizin eşler ya benimki sadece suyunu kendi alır.
bende puding yaparım canım vanilyalı puding vardı bi tane

ben çıkayım bari dünden yemek var ama yanına bişeyler yapcam
sizede afiyet olsun kızlar iyi akşamlar

hemde ne yenir ama bebişin minicik ,allahım düşüncesi bile güzel.
oh ne güzel sizin eşler ya benimki sadece suyunu kendi alır.
bende puding yaparım canım vanilyalı puding vardı bi tane

yap yap hemde tencerenin dibinide kaşıkla ben onuda çok severim hehehehheheh

kolay gelsin sana, bende mutfağa doğru gideyim, neler yapıyor bizimki bakayım :)))

canım ben çamlıca hospitaliuma gitmekten vazgeçtim forumda konu açmışlar benim randevu aldığım dr ilgili pek iyi yorumlar yoktu
istersen sende bak oraya belki fikir edinirsin.bende doktora sezaryenci yazdıkları için vazgeçtim

çooook tatlı maşallah yaa :))) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende hep oldu o idrar yolu enfeksiyonu ama doktor o kadar ağır değil dedi bilmiyorum artık zaten şunun şurasında doğuma ne kadar kaldı ki o kadar da su içiyorum ama daha ne yapayım bilemedim
benimde karnım çatladı canım ya az da olsa:5 :
çok şükür benim hiç biyerimde çatlak yok ya iç karnım genişmiş annem öyle diyo:)))))
ben çıkayım bari dünden yemek var ama yanına bişeyler yapcam
sizede afiyet olsun kızlar iyi akşamlar

afiyet olsun canım

bende biraz başladı çatlak yapı meselesi tabi oğlumda sağlıklı doğsunda çatlarmda patlarmda

forum biraz normale dönmüş sanırım takılmıyor fazla
kızlar revani tarifinden kopya çektim
ölmezsemde bi fırınım olursa bende yapıcam en sevdğim şerbetli tatlı revanidir benimde

yaaaa bende istiyorum revaniiii (((

söylemeyi unutmuşum bende sabah kalktığımda tatlı yemeye bayılırım gerçekten
normalde seviyosam o tatlıyı sabah yediğimde on kat daha tatlı geliyor bana
hamilelikten değil yani hep böyleydim

ya ne güzel olurdu valla

kızlarrrrrrr gerçekten çok özür dilerim fikir almak için yazdım ,,ama bende 1 tepsi hazır uçaklara atlayın adanaya gelin yediriym sizehem yanında daha neler var neler ama yazmıyım bu sefer

bu arada benim bi arkadaşımda sabahları açkrnına tatlı yemeye bayılırdı benim içim yanar yiyemem

canım benim doktorum oranın doktoru değil, dışarda muayenesi var, o hastane ile ameliyat ve doğumlarda anlaşmalı orayla çalışıyor,
3 farklı hastane ile çalışıyor sen hangisini istersen orada yapabilir yani...
ben doktorumdan çok memnunum, prof.dr.bülent baysal adı...

sakın yazma ölüyorum açlıktan valla

yaaa biz işte böyle vicdan azabı çektiririz :)))))

şaka canım şaka sana afiyet şeker olsun.. bizi düşünme sen, biz hiç olmadı şekerli yoğurt yicez zaten :))))))

daha kocam gelmedi ama benim açlıktan başım döndüğü için akşam yemeğimi yedim bile napıym o da geldiğinde yesin
yavruşş doktorlarını dinle sezeyan şartsa mutlaka sezeryan ol
kendini normal doğuma zorlama,allah korusun birsürü riskleri var

evet canım onu biliyorumda yanlış hatırlamıyosam hastaneyle ilgilide bişeyler yazmışlar
benim hatırladığım birisi şöyle yazmış ,odalar bakımsızdı hemde bi odanın yanında jenaratörmü ne varmış bu arkadaş 2 ve 3. katın odalarına bakmış
diğer arkadaşta bende 6 ve 7. odalara baktım temizdi diyor bilemiyorum kafam çok karıştı benimde

ayyy işte ben asıl onu merak ediyorum, hastane olarak nasıl, gidince gezicem.. gerçi YMD de demişti hospitalium için iyi değil diye...
ozaman osmanoğlu hastanesi kalıyor geri, Florance nig. çok pahalı onu düşünemiyorum şuan ((

yok canım ya zorlamıcam salı günü zeynep kamile gitcem oradaki anlatıcam derdimi oda doktorun haklı sezaryen olursun derse olacaz mecbur

gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)

Allah analı bablı büyütsün EN kısa zamanda eve gelirler umarım. Kaç kilo doğdular? Nasıl bir duygu bize de anlat lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…