2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım şekerin varsa yeme tatlı. Canın çekiyo ama az kaldı bak. Bol bol meyve yemişsin zaten, onu da sınırlı yemelisin. Benim de canım çok çekiyo, evde hiçbişey bulundurmuyoruz bu sebeple...

evet canım ameliyathanesinide gör bakanlar varmış öyle gittiği hastanelerde
inşallah sende istediğin gibi bi yer bulursun gerçekten zor böyle kararsızlık

Canım şekerin varsa yeme tatlı. Canın çekiyo ama az kaldı bak. Bol bol meyve yemişsin zaten, onu da sınırlı yemelisin. Benim de canım çok çekiyo, evde hiçbişey bulundurmuyoruz bu sebeple...

canım bende elimden geleni yapıyorum o yüzden mandalina aldırdım yoksa şekerli yoğurt'a dayanıcam

benim nerde doğurucam belli de
sezeryan fiyatı ne bilmıyorum onu yarın öğrenecem,ama yazın biri 500 tl ye sezeryan olmuş 2 günde kalmış hastanede ilk gün bebeğe ve anneye bakıolarmış bezdi mamaydı
bende yarın gün alırken bunları öğrenıym off ya hastane tek gitmekten çok sıkılıyorum eşim okulda oluyor hem nstyde gircem

işe bak sen tek gitmeyi istemiyosun bende tek gideyim diye can atıyorum
nst ye gideceksen kulaklık al yanına tlf müzik dinlersin yarım saat sıkılıyor insan

uygunmuş fiyatı canım benimde gittğim hastane normal 500 sez. 700 civarı diyolar bende ilk defa son gittğmde nts ye girmiştim

işe bak sen tek gitmeyi istemiyosun bende tek gideyim diye can atıyorum
nst ye gideceksen kulaklık al yanına tlf müzik dinlersin yarım saat sıkılıyor insan
iyi oldu söylediğin canım şimdiden çantama kulaklığı koyayım
uygunmuş fiyatı canım benimde gittğim hastane normal 500 sez. 700 civarı diyolar bende ilk defa son gittğmde nts ye girmiştim

adana başkent hastanesi benimki canım ama bu fiyat hazirandaymış şimdi değiştimi bilmem

ay kızlar 2 gündür girip girip doğru dürüst yazamadım benm internet sıkıntılı bu ara bir de forumda da sorun vardı. özldim vala. oo revaniler falan:)) üşenmesem yapıcaktım vala ama eşim tatlı yemiyo ben de napıcam bi tepsi dedim.

hepinize iyi akşamlar ben üzerimi değişim konuklarım gelecek malum ehhu ehhu ehuu

ewt canım sorun var formda valla bende duyunca hemn başladm ama eşimn malz.getrmsni bekliyorm bende annemlerde verm biraznı

kızlar merhaba,

biz de geldik kokoşumla,nasılsınız bakalım,neler yaptınız,bikaç gün yazamadım..

ben de yarın sabah 10:00 da kontrole gidiyorum,süslümü görcem inş.

bebeğimin bütün kıyafetlerini,nevresimlerini yıkadım ütüledim,bu akşam da inş. dizicez eşimle dolabına,çok yoruldum ama bu kadar tatlı bir yorgunluk yaşadığımı hiç bilmiyorum şimdiye kadar,onun minik minik kıyafetlerini ütülemek çok zevkliydi

kızlar ben doğum için hiç hastane araştırması yapmadım,hamileliğimin başından beri gittiğim dr. hep aynı memnunum da kendisinden,çok sevecen güleryüzlü bir bayan,prof. değil ama uzman dr. kendisi,doğumu da ona yaptırsam diye düşünüyorum ama siz sezeryan fiyatlarına 500-700 TL civarı demişsiniz bazı hastanelerde,benim gittiğim yerde 750 TL ye yapıyor sezeryanı ama zorunlu olursa eğer bu fiyatmış,orası biraz kafamı kurcaladı,yani normal doğum yapmana engel bişey varsa ve dr.un yazarsa 750 TL ye sezeryan yapılıyor,yoksa kendi isteğinle 1250 TL sezeryan fiyatı, epidural için de + 750 TL si var :44:

Son düzenleme:
merhaba canım iyi haberlerini bekliyorz benimde kıyafetler yıkandı kayınvalidemin evi doğalgazlı orada kuramadı bizim evde kalorifer ama daha yakmadık çamaşırlarda kurumuyo bide kokuyo kurumayınca yarın alıcam bende ütüleyip yerleştircem seninde hastane fiyatın uygunmuş bende tam bilmiyorm ama o civarlar:44:

Selam kızlar
Geriye dönüp neler yazılmış bakmadım valla. 3gündür kaşındığım için pek bilgisayara girmeye vakit bulamadım. büytün vucudum kabardı bi acayip oldu ama sabrediyorum yarın tahlil sonucum çıkacak çok şükür ve umarım alerji veya kolestazi neolursa olsun artık yeterki şu kaşıntıdan kurtaracak bir ilaç versinler artık .

bütün vücudumu bebeyağıyla yağlıyorum üstüne de bepanten sürüyorumova ova yediriyorum havalar da soğudu ama ben kısa kollu dizüstü bol bir gecelik giyiyorum, iç çamaşırı filan giymiyorum. tenime ne dokunursa dokunsun deli gibi kaşınmaya başlıyorum, havalarda serin üşüyorum ama daha az kaşınıyorum soğuk bir nebze iyi geliyor, umarım hasta olmam

Eşim sağolsun çok destek oluyor üşenmiyor sıkılmıyor saatlerce kollarımı bacaklarımı sırtımı heryerimi merhem+yağ sürüp ovuyor. bakalım son bir gecem kaldı. yarn ola hayrola

tatlım çok sağol guguş yakışıklı olcak :) dr aynı babası bukadar olur dedi bende değişir o dedim heheh :)bu arada sen nasıl oldun benim bugün yine böbreğim ağrımaya başladı bakalım nasıl uyuyacam aksam oy oy

gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)

ay cnm çok geçmiş olsun ne güzel sen atlattın artık bakalım ikinci kim olacak :) aslında seatire cnm bide doğum sırası içinde liste yapsana bakalım biz kaçıncı olcaz sitede :)

slm canlar ben geldim nasılsınz hatunlar biz kızımla yuvarlanıyoruz hasta olan anelere cok cok geçmiş olsun diyorum salı günü 4de kontrollerim var ve ameliyat tarihim belli olacak aslında kendi memleketimde doktorum 25-26kasım dedi ama rutin takibimi yapan dr tarihi önemliymiş artık sizinle olcaz inşaallah uzun ayrılıktan sona öpüldünz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…