2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar tontişler..ayy bugün çok yorulduk kızımla,ütüdür,temizliktir,bulaşıktır derken bittik..bu kadar iş yapmamızın nedeni tonton babamızın hasta olması tabi ki..inşallah iyileşir yarına kadar,yoksa ders anlatmak eziyete dönecek onun için..

geçmiş olsun canm, bana da bugün annem ve kuzenlerim geldi çaya, oturduk muhabbet iyidi de akşamları can sıkıcı eşim bu hafta iş nedeni ile geç gelicek hep.

tv de bişey olmadığını bile bilmiyorum çünkü maç var ((
eşim hiç bi maçı kaçırmadığı için... ((

benm eşimde hiç maç izlemez o yönden şanslıyım . olsun sen de mısır patlat geç eşinin yanına:) maksat beraber olmak. zaten tv de hiiiç bişr şey yok.

geçmiş olsun canm, bana da bugün annem ve kuzenlerim geldi çaya, oturduk muhabbet iyidi de akşamları can sıkıcı eşim bu hafta iş nedeni ile geç gelicek hep.

sağol tatlım..ohh ne güzel,benim yerime de muhabbet et bi dahaki sefere gerçekten sıkıcı akşamlar,eşimle film-türkü vs.geceleri yapmasak ben de çok sıkılırdım eminim..biz ayrı gayrı takılmayız pek,film varsa film,yoksa maç,yoksa müzik takılırız bi şekilde..ben sevmesem de onun sevdiğini otururum yanına eşlik ederim yine de,o da bana aynı şekilde..orta yolu buluyoruz bi şekilde

Slm canım güzel haberlerini beklyrz tarihlerde belli olmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

benm eşimde hiç maç izlemez o yönden şanslıyım . olsun sen de mısır patlat geç eşinin yanına:) maksat beraber olmak. zaten tv de hiiiç bişr şey yok.

ben bilg.dayım o tv karşısında... üşendim şimdi mısır falan ( uykum da geldi sanki ( tv de de bişey yoksa napim ben şimdi ..
off pek mızmız oldum... ıyykk kendime kızıyorum şuan

İyi akşamlar canım geçmiş olsun iyi bak kocana

Biraz geçmişi okudumda hemen hemen herkes sezeryanla doğum yapıyor galiba ,
keyfimi yoksa mecburimi anlamadım ama kendimi biraz yanlız hissettim
açıkçası ben herşey yolunda gittiği sürece normal doğum diye ısrar edenlerdenim...
ve neden bilmiyorum dr'umun normal doğum yapabileceğimi söylemiş olması beni hiç düşündürmüyor , korkutmuyorda...
aksine mutlu oluyorum farklı olduğum ve cesaretli olduğum için
Çünkü bebeğim için bütün acılara değer
o anı düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum...
çekeceğimiz acıların şiddeti ne olursa olsun sonunda aylardır beklediğimiz bebeğimize kavuşmak kokusunu , sesini duymak var...
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin,
ama biraz daha cesaret anneler ...
çünkü anne olmak dünyalara değer...

kızlar sizce park yatağın içine uyku seti, yani şu yan korumaların olduğu setlerden almamız gerekir mi?
nasıl olur yada koysak...?

İyi akşamlar canım geçmiş olsun iyi bak kocana

cok haklısın canım herseyin normalı güzel ama benm ilk mecburi sezaryan olunca 2.de mecburen oluyo:26:

Benimde bebeğim dönmüş dr um normal demisti bakalım ayın 13nde doğum konuşucaz demişti bende illaki normal yada sez.olsun demyrm hakkımzda hayırlısı diyrm allah kolay doğumlar nasip etsn

kızlar sizce park yatağın içine uyku seti, yani şu yan korumaların olduğu setlerden almamız gerekir mi?
nasıl olur yada koysak...?

mağazada gördüm ben,koymuşlardı park yatağın içine,güzel de olmuştu,ama yatağı daha da yükseltmişti,bebek baya havada yatacak gibi geldi bana,tehlikeli olabilir belki bilmiyorum..ben 2 tane nevresim takımı aldım..

Benimde bebeğim dönmüş dr um normal demisti bakalım ayın 13nde doğum konuşucaz demişti bende illaki normal yada sez.olsun demyrm hakkımzda hayırlısı diyrm allah kolay doğumlar nasip etsn

benimki de normal olacak Allah izin verirse,bebeğim normal doğum pozisyonunda şu an ve ben kesinlikle normal doğum istiyorum..o anı bir daha yaşayamayabilirim,fırsat varken yaşamak gerek diye düşünüyorum..

canım bence uyku seti olur tabi ama korumaya gerek yok ki file şeklnde zaten yanları parmaklık şeklinde değil

neden yükseltmiş ki? altına bişey serilmiyor, sadece yanlara koruma ve yorgan var içinde... senin baktığın başka bişey mi acaba?

BEBEK BEŞİK UYKU SETİ NAKIŞLI NEVRESİM BEYAZÖRTÜ GittiGidiyor'da 66103226

MedyBebe OYUN PARK UYKU SETİ-- HAYALET AYICIK-- GittiGidiyor'da 64327827

bak benim baktıklarım bunlar, yatak renkli diye beyazlara bakıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…