naber kızlar, tv de hiç bi şey yok
iyi akşamlar tontişler..ayy bugün çok yorulduk kızımla,ütüdür,temizliktir,bulaşıktır derken bittik..bu kadar iş yapmamızın nedeni tonton babamızın hasta olması tabi ki..inşallah iyileşir yarına kadar,yoksa ders anlatmak eziyete dönecek onun için..
tv de bişey olmadığını bile bilmiyorum çünkü maç var((
eşim hiç bi maçı kaçırmadığı için...((
geçmiş olsun canm, bana da bugün annem ve kuzenlerim geldi çaya, oturduk muhabbet iyidi de akşamları can sıkıcıeşim bu hafta iş nedeni ile geç gelicek hep.
slm canlar ben geldim nasılsınz hatunlar biz kızımla yuvarlanıyoruz hasta olan anelere cok cok geçmiş olsun diyorum salı günü 4de kontrollerim var ve ameliyat tarihim belli olacak aslında kendi memleketimde doktorum 25-26kasım dedi ama rutin takibimi yapan dr tarihi önemliymiş artık sizinle olcaz inşaallah uzun ayrılıktan sona öpüldünz
naber kızlar, tv de hiç bi şey yok
benm eşimde hiç maç izlemez o yönden şanslıyım . olsun sen de mısır patlat geç eşinin yanına:) maksat beraber olmak. zaten tv de hiiiç bişr şey yok.
iyi akşamlar tontişler..ayy bugün çok yorulduk kızımla,ütüdür,temizliktir,bulaşıktır derken bittik..bu kadar iş yapmamızın nedeni tonton babamızın hasta olması tabi ki..inşallah iyileşir yarına kadar,yoksa ders anlatmak eziyete dönecek onun için..
Slm canım güzel haberlerini beklyrz tarihlerde belli olmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun diyorum
Biraz geçmişi okudumda hemen hemen herkes sezeryanla doğum yapıyor galiba ,
keyfimi yoksa mecburimi anlamadım ama kendimi biraz yanlız hissettim
açıkçası ben herşey yolunda gittiği sürece normal doğum diye ısrar edenlerdenim...
ve neden bilmiyorum dr'umun normal doğum yapabileceğimi söylemiş olması beni hiç düşündürmüyor , korkutmuyorda...
aksine mutlu oluyorum farklı olduğum ve cesaretli olduğum için
Çünkü bebeğim için bütün acılara değer
o anı düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum...
çekeceğimiz acıların şiddeti ne olursa olsun sonunda aylardır beklediğimiz bebeğimize kavuşmak kokusunu , sesini duymak var...
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin,
ama biraz daha cesaret anneler ...
çünkü anne olmak dünyalara değer...
İyi akşamlar canım geçmiş olsun iyi bak kocana
Benimde bebeğim dönmüş dr um normal demisti bakalım ayın 13nde doğum konuşucaz demişti bende illaki normal yada sez.olsun demyrm hakkımzda hayırlısı diyrm allah kolay doğumlar nasip etsnBiraz geçmişi okudumda hemen hemen herkes sezeryanla doğum yapıyor galiba ,
keyfimi yoksa mecburimi anlamadım ama kendimi biraz yanlız hissettim
açıkçası ben herşey yolunda gittiği sürece normal doğum diye ısrar edenlerdenim...
ve neden bilmiyorum dr'umun normal doğum yapabileceğimi söylemiş olması beni hiç düşündürmüyor , korkutmuyorda...
aksine mutlu oluyorum farklı olduğum ve cesaretli olduğum için
Çünkü bebeğim için bütün acılara değer
o anı düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum...
çekeceğimiz acıların şiddeti ne olursa olsun sonunda aylardır beklediğimiz bebeğimize kavuşmak kokusunu , sesini duymak var...
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin,
ama biraz daha cesaret anneler ...
çünkü anne olmak dünyalara değer...
kızlar sizce park yatağın içine uyku seti, yani şu yan korumaların olduğu setlerden almamız gerekir mi?
nasıl olur yada koysak...?
Benimde bebeğim dönmüş dr um normal demisti bakalım ayın 13nde doğum konuşucaz demişti bende illaki normal yada sez.olsun demyrm hakkımzda hayırlısı diyrm allah kolay doğumlar nasip etsn
mağazada gördüm ben,koymuşlardı park yatağın içine,güzel de olmuştu,ama yatağı daha da yükseltmişti,bebek baya havada yatacak gibi geldi bana,tehlikeli olabilir belki bilmiyorum..ben 2 tane nevresim takımı aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?