2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim baktığımın yatağı kalındı belki de,kaldırıp bakmadım,gösterdiklerine göre çok çok yüksekteydi,yatağınız ince olursa sorun olmaz heralde..yok benim baktığım da uyku setiydi eminim..güzelmiş ikisi de,güle güle yatsın oğluşun..

karar veremedim hala.. bakıyorum diğerlerine de...
bu arada geçmiş olsun canım, dikkat et aman sana bulaşmasın hastalık.. son ay artık, aman canım dikkat...

benimki de normal olacak Allah izin verirse,bebeğim normal doğum pozisyonunda şu an ve ben kesinlikle normal doğum istiyorum..o anı bir daha yaşayamayabilirim,fırsat varken yaşamak gerek diye düşünüyorum..

Haklısın canım bende öyle düşünüyorum hem norm. Doğumla içimiz temzlenymş yenidn doğmuş gibi oluyomş

karar veremedim hala.. bakıyorum diğerlerine de...
bu arada geçmiş olsun canım, dikkat et aman sana bulaşmasın hastalık.. son ay artık, aman canım dikkat...

karar senin artık..
sağolasın,bulaşsaydı bulaşırdı heralde şimdiye kadar,dipdeyiz sürekli,olursam da yapacak bişey yok..

Haklısın canım bende öyle düşünüyorum hem norm. Doğumla içimiz temzlenymş yenidn doğmuş gibi oluyomş

kesinlikle canım,adı üstünde normal doğum..kürtaj olduğumda o kadar üzülmüştüm,ama bi yandan da içim boşalmış gibi hissetmiştim,yani temizlenmiş ferahlamış..normal doğumdan sonraki rahatlığı düşünemiyorum bile..kime sorduysam normal doğumu tavsiye ediyor zaten..inşallah bi sorun çıkmaz da normal doğum yapabilirim..görümcem sezeryan oldu ama doğumdan 4 ay sonra görüştüğümüzde hala adet olmadığını söyledi..ama normal doğumdan hemen sonra kanaman başlıyo ve için temizleniyo..harika bişey..

Bende kürtaj olmuştm canım hatırlamak istemyrum narkozsuzdu felaketti normal doğumda öyle bişey değldr inşallah çokta korkyrm

Bende kürtaj olmuştm canım hatırlamak istemyrum narkozsuzdu felaketti normal doğumda öyle bişey değldr inşallah çokta korkyrm

ben de canım ben de..ömrümden ömür gitti,diğerleri kucaklarında bebekle çıkarken ben elim bomboş çıkmıştım..hala içim sızlıyo..hele annemi ve babamı ameliyathanenin önünde kürtaj çıkışı gördüğüm anı hiç unutmayacam..çökmüşlerdi resmen..orda kendi acımı unutup onları teselli edercesine tebessüm etmiştim..çok acı çok..Allah kimseye yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…