günaydın kızlar birazdan kontrele gidiyorum en çokta merask ettiğim kızımın kilosu
badem30 ve pınarfrtn kürtaj meselesine çok üzüldüm gözlerim doldu allah kimseye yaşatmasın
dün çok hareketli bi geceydi benim için misafirleri ağırladım saat gece 10 a kadar
10 dan sonrada başka yere misafirlliğe gittik eve 12 dgeldik
bugunde misafir ağırlıcam akşam gene yoğun bi gün
eşine çok geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyidir.eşimi iyileştirdim galiba,ayaklandıyaşasın ne maharetli ellerim varmış yarabbim
günaydın kızlar birazdan kontrele gidiyorum en çokta merask ettiğim kızımın kilosu
badem30 ve pınarfrtn kürtaj meselesine çok üzüldüm gözlerim doldu allah kimseye yaşatmasın
dün çok hareketli bi geceydi benim için misafirleri ağırladım saat gece 10 a kadar
10 dan sonrada başka yere misafirlliğe gittik eve 12 dgeldik
bugunde misafir ağırlıcam akşam gene yoğun bi gün
gunaydın tatlım inş iyi haberlerle donersın
misafir ağırlamak hamıle hamıle cok zor allah yarıdmcın olsun
bizim yaramazlarda aynen böyle yapacak
eşine çok geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyidir.
günaydın canım inş iyi haberlerle gelirsn bende senin gibi kilosunu çok merak ediyorum kızımın
hayırlısı bakalım bende yarın gitcem
saçımı düzleştirdim hazırlanıodum bende msjlarınızı şimdi gördüm öpüyorum çok hepinizi bye byee
inşlh sizinde güzel haberiniz alırızz
hayırlı olsun canım çok güzell gerçekten
maşlhh miniciktir onlar ne güzel ..hayırlı olsun canım
nerden aldın canım çok güzelmiş güle güle yatsın bebegin inşallah bende bunlardan istiyorum ama bi site den baktım cesaret edemedim nasıl gelecek göründüğü gibi mi diye sende görünce sorayım dedim kusura bakmazsan toplam ne kadar verdin
bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim canım zaten onun içinde bekleseydim giydirecek hiçbişey bulamazdım
tam hastane seti gelmedi ama ben aldıklarımdan bikaç şey koydum tedbir olsun diye
gözünaydın canıııııım çok sevindim iyi olmalarına inşallah biranönce evede gelirler maşallah kızlarına
çok güzel canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin
allah bizede nasip etsin hayırlısıyla kurtulmayısanada çok geçmiş olsun
oh ne güzel sende almışsın canım hayırlı olsun çok güzeller
ben çok beğendim valla.benim oğluşumkine benziyo.bizimkinin de kenarları puantiyeli.turkuaz renkli.bende park yatak aldım çok portatif.zaten oda almanın bi anlamı yok gibi geldi bana.yanımda yatacak başka bi odada dolapları duracak saçma geldi bana.hemde büyüynce oda kavramı olmuş olacak kendine ait bir mekan bilinci olcak.ama şu anda kendine ait değil bize yakın olma ihtiyacı içinde...(bilimsel kimliğimle sölüyorum...boru değil:)))))
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.iyi pazarlar kızlar,nasılsınız? akşam yine kasılmalar oldu,ama gece çok rahattım,şu anda yine var sanki,demek ki olacak artık böyle,hayırlısı olsun hakkımızda..
doğum yapan arkadaşa gözünaydın demek istiyorum,erkenci kızların iyilerdir umarım,bir an önce küvözden çıkarlar inşallah,biz de sağlıkla görelim bebeklerimizi inşallah..
oflu beşiğiniz çok güzel tatlım,güle güle yatsın oğluşun..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.
beğenmenize seindim.
gerçekten yerim çok daraldı ama yatak odasına koymak zorundayım toplanınca gerçekten çok rahat olacak..
uyku seti + visko yatak + oyun parkı 270 e aldım ben :)
fiyatıda çok uygunmuş canım iyi günlerde kullanın
benim annemde aldı ama buna beşikten hariç neler dahil bilmiyorum bakalım gelince görcez
bende biraz daha uyuyayım bari sersem gibiyim gecem çok kötü geçti çünkü
GÜnaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
hasta olanlara geçmiş olsun
bebişini göreceklere gözünüz aydın diyorum
hafta sonu ankarada anneciğimin yanındaydım oradan buraya gelmek çooook zor oldu yaaaaa((
kızımın bebek şekerlerini çiçeğini ve beşiğini aldık
Eki Görüntüle 545647 bunlardan pembe olanı ve ördeklerin üzerinde 1 tane pembe 1 tane beyaz gül koydurttum magnet ve lavantalı yanında kapı süsünüde hediye ettiler 50 tane yaptırdım 75 tl
Eki Görüntüle 545648 bu da kızımın beşiği uyku seti cibinliği dönencesi yatağı dahil 380 TL Aslında ben park yatak alacaktım ama bu daha çok hoşuma gittti
canım oğlışunun beşiği çok güzel mışıl mışıl uyusun oğluşun
kimse cicişler formuna girmiyor oraya ekledim pijamalarımı ama buraya da ekleyeyim...Eki Görüntüle 545085 Eki Görüntüle 545086 Eki Görüntüle 545087 Eki Görüntüle 545088 Eki Görüntüle 545089 Eki Görüntüle 545090 Eki Görüntüle 545091
canım dün bir anda pcnin ekranı dondu cevabını şimdi okudum. çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah dermansız dert vermesin. amin
şekerler çok hoşmuş.. :))
beşiğinde güzel güle güle kullan.
benim yerim yok diye oyun parkı aldım ama iyiki de almışım
yer sorunu hiç yok kolayca oraya buraya çekilebiliyo
bende öyle istiyordum ama evim çok geniş ve park beşikle aynı fiyata geliyordu annemde zaten hep mobilya olsun diyordu bakalım olmazsa bir tanede uygun park alırım artık
yerin varsa sorun olacağını sanmıyorum canım..
benim yatak odası tıkış tıkış oldu valla ddün bütün gün o odayla uğraştım öğlen 1 de başladım oturduğumda saat 7.30du.
yazlıkları kaldırdım zaten çoğu şey olmuyodu..
bikaç kısa kollu bıraktım uzun kollularımı falan çıkarttım.
gardrobumunda çocuğumun kıyafetlerine yer ayarladım çekmeceleri döktüm aşşağı temizledim.
dün baya yoruldum .
inanır mısınız fantezi geceliklerimi bile kaldırdım görünce sinirlerim bozuluyo hiçbirine giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?