• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun amin :dua: Progesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
Canım hadi inşaAllah bu ay çok güzel ve yolunda gider herşey. Merakla duayla bekliyorum haberini. Lütfen rahat ol bu süreçte döllenme olsun da o progesteron artar merak etme yeter ki olsun ve tutunsun sağlıkla inşaAllah 🤲

Kızlar merhaba. Burada birbirine destek olan, adeta arkadaş olan kadınları gördükçe gözlerim doldu ve bugün çıkan raporumla ilgili araştırma yaparken üye olup aranıza katılmaya karar verdim.
Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim. Korunuyorduk bugüne kadar (hapla değil). Geçen ay artık bebek istediğimize karar vererek korunmayı bıraktık. Tabii ben aylar öncesinden kan testleri veriyordum. Değerlerimi D vitamini hariç baya toparladım. D için de takviye kullanmaya başladım. Geçen ay kadın doğuma gittim ve smear bakıldı. Geçen ay yumurtlama günlerini ucundan kaçırmıştık umudum yoktu zaten ama yine de tek çizgi gördüğüme ve adet olduğuma üzülünce anne olmayı ne kadar istediğimi anladım. Bu ay yumurtlama gününü ve öncesini hiç kaçırmadık. 9 gün sonra regl günüm var bakalım ne olacak. Ümitliydim ama ümidim bugün çıkan sonuçtan sonra kırıldı.
Smear testimde "Hücrelerin büyük kısmını örten yoğun enflamasyon ve kalın yayma nedeniyle materyal epitelyal anormallik hakkında güvenli kesin tanı verebilmek için yetersizdir" yazıyor.
Korunmayı bıraktığımdan beri kasıklarımda ara ara batmalar var. Hatta lavaboda peçeteyle o bölgeye bastırarak temizlerken sanki yukarı doğru vuran ince bir sızı oluyor bazen. Acaba enflamasyonla mı ilgili? Eğer öyleyse tam korunmayı bıraktığım zmaan ve smear alındığı zamanla bu batmaların denk gelmesi tesadüf mü? Batmalar hep olmuyor ama ara sıra var. Zaten bu da beni ümitlendirmişti gebe miyim diye. Ama bu enflamasyon neyin nesi? Yaşayan var mı bu durumu? Yaşım 33. Anne olmak için çok geç kalmış hissediyorum ya da duygulandım bir anda ümitlerim kırılınca. Bilmiyorum :/
Kız ne geç kalması ben 41 im bebiş gelirse hiç geç kalmış hissetmicem 😂 33 iken ben salak salak daha bebek istemiyorum düşünmüyorum diye aklı havada dolaşıyordum sanki şimdi istiyorum deyince hemen gelecekmiş gibi. Neyse ümit kırılacak hiiiiçbişi yok. İyi ki smear yaptırmışsın o enflamasyon neyse tedavisini tamamlar Allah’ın izniyle en kısa zamanda da alırsın güzel haberi inşaAllah 🤲

Yarın sabah 07:00'da iğneyi yapıcam. Perşembe 19:00'da çatlama olur o zaman. Dpo 1 cuma olucak o zaman bat 1 ocak mı oluyor? Normalde 29 aralıktı
Canım burda görmüştüm çatlatma iğnesini ilişki yaşayacağı zamanı hesap edip öyle vuruyordu geç kalmamak adına senin de uyuyor mu vakti?

Kız ne geç kalması ben 41 im bebiş gelirse hiç geç kalmış hissetmicem 😂 33 iken ben salak salak daha bebek istemiyorum düşünmüyorum diye aklı havada dolaşıyordum sanki şimdi istiyorum deyince hemen gelecekmiş gibi. Neyse ümit kırılacak hiiiiçbişi yok. İyi ki smear yaptırmışsın o enflamasyon neyse tedavisini tamamlar Allah’ın izniyle en kısa zamanda da alırsın güzel haberi inşaAllah 🤲
Yaaa çok tatlısınız :KK200: İnşallah. İltihap varmış yoğun olarak rahimde demek ki. Soğan kürü ve maydanoz suyu kürü yapayım diyorum :/

Yaaa çok tatlısınız :KK200: İnşallah. İltihap varmış yoğun olarak rahimde demek ki. Soğan kürü ve maydanoz suyu kürü yapayım diyorum :/
🥰
Bence öncelikle tedavi için ne diyeceklerse onu yapmak daha iyi olur. Muhtemelen antibiyotik fitil vs birşeyler vereceklerdir. O süreçte soğan maydanoz sakıncalı olabilir.

Dpo 6 bitiyor bugün. 3. Gün hafif adet sancısı gibi bir şey olmuştu 1-2 saat süren onun dışında bir belirtim yok. Testi Dpo 10’da yapmayı düşünüyorum kendimi tutabilirsem. Bu ay ilk defa ovulasyon net yakalayıp güzel değerlendirdik. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz

Kızlar benim yumurtlama 7 8 9 Aralık oldu ondan iki sonra sol tarafımda bi ağrı ara ara yokluyo ve dokununca da vardı adetim 20 sinde hastane ye gittim 15 aralıkta ilaç için test yaptı yine bişey varsa emin olmak ona göre ilaç için ama çıkmadı bence varsada erkendi bekliyorum günümü

Kız valla sabredemiyordum normalde ama bu ay salmistim ve biraz ailevi sorunlar vardı test yapacak bir ortamim olmadı aslında hevesim de yoktu açıkçası öyle kaldı bir baktım kan veriyorum regl olsam da daha geçen aydan planlanmıştim bugün kan verecem diye asıl amacım genel bir tahlillere baktırmakti. Bakalım yarın ola hayrola bu gece nasıl uyuyacam bilmiyorum ama korku heyecan çok değişik hissediyorum🥹
Güzel düşün güzell olsunn. Zaten oluruna bırakınca daha kolay gebe kalınıyor sanki burda bir çok yorum var buna dair, ben de geçen aya göre çok takmadım bu ay taa ki o lekelenme olana kadar 😁 az kaldıı sabaha da, pozitif olsun inşaAllah hadi bakalımm🌸

Merhaba hanımlar💗
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz🙏

Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarak marmelad01 marmelad01 beni etiketleyebilirsiniz🙏

İsimSAT💙BAT♥️DURUM
marmelad01 marmelad01 20kasım20aralık
@betulmirac0231ekim1aralık🤰💗
@Goodnews20ekim17aralık
@Asalsayii21 ekim14kasım🤰💗
@polatlii25kasım23aralık
@gmzgm25ekim27kasım🤰💗
@oluroyle1aralık31aralık
@loveinnovember18ekim11kasım🤰💗
@seyrana13kasım9aralık
@matmatt1kasım4aralık🤰💗
@bluediamondd24kasım24aralık