• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım piyasa araştırıyorum kaça aldın mendili?:9: o pedden ben de almam. şampuan da almam vajinal içinç ha aklıma geldi banyo için şampuan dedi. 3 gün kalcaz ya banyo da yaparız sanırım. lif demedi ama...:9:

canım eşim eczaneden aldı...

canım geçmiş olsun...

büyük oğlanda prima kullandım yapmadı çok memnundum ama bu sefer göbek oyuntulu molfix aldım...19 tl .

modifiye ne canım cahilim...:17:

canım aklında olsun civilde 11.90 tl. ben 6 kutu aldım...

canım al. inan o acı ağlatıyor göğüsten kan geliyor emzirirken geriliyorsun bebeğe de yansıyor. zaten acısından mecbur bir şey aldıracaksın dayanamayıp baştan al. tecrübeliyim bu konuda... Ağlayarak emzirdiğimi bilirim...

şimdi de kayıp şehire geçtik... nerede...:50:

cnm modifiye degisiklik demek:)estetik yaptirdi da ben ole dalga geciodum bizimkiyle

24 kasımm:72::72: en güzel hediye olsa gerek annesi için ahmet arda bey..ama akrep burcu da iyidir..kendimden bilirim:52:

tatbakta tane hesabı satılıyormuş. sen nerede baktın?

Pendik'te bir çikolatacıydı canım. Nikah şekeri, bebek şekeri falan da yapılıyordu. Adını hatırlamıyorum ama. Tane hesabı daha pahalıya gelir bence.

Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.

Eki Görüntüle 549260

Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.

Güzel bir çikolata kutusu vardı. Süslü bir şey. Ona da 40 TL dedi.

Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.

Benim de lavantalı bakmıştım fiyatlara. Daha pahalıydı. Süslü olanlar 100 civarı diye hatırlıyorum. Bence biblo ağırlık yapıyo, o kadar da çıkmaz heralde. Ben de kapalı çarşıya gidince biblo aldım 25 kuruşa 25 tanesi 5 lira. Denerim belki yapıştırmayı. Ayrıca zaten notluk dağıtıcam çikolata da biblosuz olsun...

Benim de lavantalı bakmıştım fiyatlara. Daha pahalıydı. Süslü olanlar 100 civarı diye hatırlıyorum. Bence biblo ağırlık yapıyo, o kadar da çıkmaz heralde. Ben de kapalı çarşıya gidince biblo aldım 25 kuruşa 25 tanesi 5 lira. Denerim belki yapıştırmayı. Ayrıca zaten notluk dağıtıcam çikolata da biblosuz olsun...

Ya ben de biblolu olsun diye düşünmüyorum açıkçası. Dediğin gibi ben de bebek şekeri dağıtacağım zaten. Çikolatası da biblosuz olsun. Ben bana verilen biblolu çikolatalarda o bibloyu hep çöpe atıyorum :))))))

Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.

Eki Görüntüle 549260

Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.

Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.

Bende sabun yaptirdigim icin dagitmaya tatli olarakta bole bi cikolata yaptiriorum..gulluoglu ve seyidoglu pastanelerinden fiyat aldim 70-75 tl dediler kilosuna ben biblolu olarak istedigm icn

Ay kizlarrr,kizimin cicilerini asarken heyecanlandim birdenn,vaktin baya azaldigni yeni farketmis olsam gerek :))
Hemen pazar gunu olsunda eksiklerimi tamamlayip cantamizi duzeyim.yatagimiz gelsinnn,gerci gelsede kurmicam ben hemen oglum icinden cikmaz kiz olana kadar valla :27:

Bende dolabini fln hazirladim halisini perdesini yatagini duzenleyemiyorum cunku evimde kedim var :) icinden cikmaz yatagin valla..pusetin icinden cikmio cunku:)

Merhaba arkadaşlar,
Yaptığınız hazırlıkları okuyorum ve gerçekten güzel telaşlar. ben de kızım için hazırlıkları yaptım fakat kendi çantamı halen hazırlamadım. Plesenta önde olması sebebi ile erken doğum riskim halen var. Allah hayırlısını nasip etsin ve herkesi hayırlısı ile kurtarsın.
iyi geceler.

Merhaba canım bir an önce hazırla derim erken doğum riskinde varmş en azından rahat olursun

İyi akşamalar. herkesin bir telaşı var, hazırlıklar tam gaz devam ediyo. Ben de kurabiyelerle uğraşıyrum. İyiki şimdi başlamışım doğuma anca yetişir :) Sözde prova yapıyodum, şekil vermeyi öğrenebilmek için.

Ymd halı perdeyi halletmişsin ne güzel.

Evet canım hallettim çok şükür, sağolasın. Bir de gelirlerse ve yerleştirirsem tam içim rahat edecek.
Kurabiyelerin zamanını alıyor ama değiyor bence. Çok güzel görünüyorlar.

Eki Görüntüle 549260

Canım güzelmiş pahalı gibi sanki ama güzel olanlar pahalı oluo genelde bende mevlüt için yaptrcmda hastane içinde yaptırsam mı karar veremdm 15 tl güzel bi bebek arabası sepeti sormuştm

ymd canım çok iyi olmuş halı işi çok iyi denk gelmiş...
emi kayınvaliden iyi biri mi?
ceza büyük oğlan akrep beni zorladı bu da yay olsun di mi?
tabi erken gelmezse...

Ay kizlarrr,kizimin cicilerini asarken heyecanlandim birdenn,vaktin baya azaldigni yeni farketmis olsam gerek :))
Hemen pazar gunu olsunda eksiklerimi tamamlayip cantamizi duzeyim.yatagimiz gelsinnn,gerci gelsede kurmicam ben hemen oglum icinden cikmaz kiz olana kadar valla :27:

Canım gerçekten zaman çabuk geçio dün gibi hayırlıysa hepimiz doğursak

Bence yay:) esim akrep ben yay burcuyum..kesinlikle kizim akrep olsun istemiorum ama o kadar beklemiycek muhtemelen:)

canım eşinin ne huyunu beğenmiyorsun? büyük oğluşum akrep...:9: hem zor hem kefiyfli...

evet mantıklı kıskanır şimdi...

tabi erken gelmezse...

senin oğlan çok efendi abla:)başından beri annesini hiç üzmedi..merak etme erken gelmez

yok yok hastaneye emzik götürme politikalarını okudum. emzik verilmiyormuş hastanede. hemşire eğitim verecekmiş bakımla ilgili. bebek bizim odada olacakmış huzursuz olursa anneyi dinlendirmek için alabilirlermiş.

oh ne güzel. halıyı nasıl aldın?
ben de sepeti gönderdim yenisi gelecek...

eşimde haftaya pazar gelecek. oğluş da dr uygun görürse 24 kasım olsun bana öğretmenler günü hediyesi...

bu arada herkese sorayım 21 kasım ya da 24 kasım dr. 21 kasım akrep, 24 kasım yay oluyor. ne yapayım kızlar?

Yaylar bıraz Asi fena olurlar CNm çevremde 3. 4 tane var ama buna takılma boşver ;))B'nde 12.12.12 de doğuramazsam kesınlıkle oğlak olsun dıe içimde tutarım dıcem Dr a;)))Asi düzensiz deli kız istemmiyoruz kesınlıkle;))))

Evet canım hallettim çok şükür, sağolasın. Bir de gelirlerse ve yerleştirirsem tam içim rahat edecek.
Kurabiyelerin zamanını alıyor ama değiyor bence. Çok güzel görünüyorlar.

Canım bugün yeni denemelerim oldu, daha güzel ama foto hep boyut büyük diyo paylaşamadım. Yarın tekrar denicem...

tabi erken gelmezse...

Valla çok iyidir kayınvalidem. Bugun markete gitmiş, bebek bezi alıcakmış hangisinden alayım diye aradı beni. Bana ped de almış yani sadece torununa düşkün olacak diye söylemiyorum. Beni kızı gibi sever, ben de onu aynı şekilde severim. Ama etrafında onunla ilgili kötü düşünen yok sadece ben söylemiyorum...

Canım gerçekten zaman çabuk geçio dün gibi hayırlıysa hepimiz doğursak

Valla canim hemde nasil geciyooo,ogluma hamileyken acaba nasi bi bebek olucak sesi nasi olucak gibi gibi bi sueu seyi dusunurken simdi 6-7 yasina gelince nasi olucak acaba diye dusunuyorum mesela.goz azip kapayincya kadar 3 yasina geldi bilee..

iyi aksamlar kizlar.ne güzel herkesin tatli telasi var:16: az kaldi belki strese giren bile vardir aranizda.ama sakin olun bebislerinizi gördügünüzde hepsini unutmus olucaksiniz. o kadar güzel birsey ki Allahin en büyük mucizelerinden biri bu bence. ben ayrilamiyorum onlari izlemek o kadar keyifli ki anlatamam:34: zamanin nasil gectigini anlayamiyorum bile.:50:

canım eşinin ne huyunu beğenmiyorsun? büyük oğluşum akrep...:9: hem zor hem kefiyfli...

evet mantıklı kıskanır şimdi...

Dogduktan sonra mutlaka kiskanicaktir,simdilik bise yok ama besik isi biraz sikintili olur onda uyumak ister,uyutsam kiz olunca yatiramam o geldi beni kaldirdiniz der daha cok kiskanir vs vs..o yuzden alayim ama dursun bi kosede

Back
X