Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaylar bıraz Asi fena olurlar CNm çevremde 3. 4 tane var ama buna takılma boşver)B'nde 12.12.12 de doğuramazsam kesınlıkle oğlak olsun dıe içimde tutarım dıcem Dr a
))Asi düzensiz deli kız istemmiyoruz kesınlıkle
)))
senin oğlan çok efendi abla:)başından beri annesini hiç üzmedi..merak etme erken gelmez
Yaylar bıraz Asi fena olurlar CNm çevremde 3. 4 tane var ama buna takılma boşver)B'nde 12.12.12 de doğuramazsam kesınlıkle oğlak olsun dıe içimde tutarım dıcem Dr a
))Asi düzensiz deli kız istemmiyoruz kesınlıkle
)))
Canım bugün yeni denemelerim oldu, daha güzel ama foto hep boyut büyük diyo paylaşamadım. Yarın tekrar denicem...
Valla çok iyidir kayınvalidem. Bugun markete gitmiş, bebek bezi alıcakmış hangisinden alayım diye aradı beni. Bana ped de almış yani sadece torununa düşkün olacak diye söylemiyorum. Beni kızı gibi sever, ben de onu aynı şekilde severim. Ama etrafında onunla ilgili kötü düşünen yok sadece ben söylemiyorum...
Valla canim hemde nasil geciyooo,ogluma hamileyken acaba nasi bi bebek olucak sesi nasi olucak gibi gibi bi sueu seyi dusunurken simdi 6-7 yasina gelince nasi olucak acaba diye dusunuyorum mesela.goz azip kapayincya kadar 3 yasina geldi bilee..
iyi aksamlar kizlar.ne güzel herkesin tatli telasi varaz kaldi belki strese giren bile vardir aranizda.ama sakin olun bebislerinizi gördügünüzde hepsini unutmus olucaksiniz. o kadar güzel birsey ki Allahin en büyük mucizelerinden biri bu bence. ben ayrilamiyorum onlari izlemek o kadar keyifli ki anlatamam
zamanin nasil gectigini anlayamiyorum bile.
![]()
iyi aksamlar kizlar.ne güzel herkesin tatli telasi varaz kaldi belki strese giren bile vardir aranizda.ama sakin olun bebislerinizi gördügünüzde hepsini unutmus olucaksiniz. o kadar güzel birsey ki Allahin en büyük mucizelerinden biri bu bence. ben ayrilamiyorum onlari izlemek o kadar keyifli ki anlatamam
![]()
Canım güzelmiş pahalı gibi sanki ama güzel olanlar pahalı oluo genelde bende mevlüt için yaptrcmda hastane içinde yaptırsam mı karar veremdm 15 tl güzel bi bebek arabası sepeti sormuştm
![]()
Pişik kremi ne marka alınıyor CNm sebamed mı??
Canım bugün yeni denemelerim oldu, daha güzel ama foto hep boyut büyük diyo paylaşamadım. Yarın tekrar denicem...
![]()
maşallah canım kızlarına. emiyorlar di mi?
Pişik kremi ne marka alınıyor CNm sebamed mı??
Canım bebişlerin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Biz de o güzel günleri görelim hayırlısıyla.
Kızlar bugün çok sinirlendim annem ve kayınv. Teyzeme gidiyodk hac dan geldi ziyarete yoldayken ikindi ezanı okunuodu kayınv. Anneme camide kılalm dedi namazlarımızı neyse camiye grdk ben oturdm onlar kılıyorlar benim başımda tülbent yok planlı bişey olmdğı için almadm orda vardı ama çıkıcz hemen diye kapıya yakındm bide herkesn taktğnı takmak istemdm güvenlik bayan karşıdn işaret etti başım için ben yok dedm sonra ordk. Tülbent.gösterdi ve yanıma geldi cami kurallarna aykırymş ta bilmem ne bende açıklamaMI yaptım o zaman dışarda bekle dedi o sırada telim çaldı namzlarda bitmişti hiç kaale almadn çıktık zaten sanki biz müslüman degl tövbe tövbe işini yapıoolablr nasıl güvenlikse otrmş oraya çıkar ayak gördü tel çalmasaydı onu orda halletcektm sinirdn
evet cnm emmeye calisiyorlar suan.ben evdeyken pompaliyorum hastaneye götürüyorum hergün.orada yanlarindayken de emzirmeye calisiyorum.her gecen gün daha iyiye gidiyoruz allaha sükür
ama daha fazla sütümün gelmesi laziiim:18: malum ben iki kati calisiyorum suan
iki kati süt iki kati kosturma...
Evet canım minicik sen nerdn aldın eczacı beni kazıklamaya kalkmş demekki iyi ki almamışım 4.5 4.5 tur :)
Benim oyle bir secenegim olursa yay sececegim. Akrep erkegi cok zor.yok yok hastaneye emzik götürme politikalarını okudum. emzik verilmiyormuş hastanede. hemşire eğitim verecekmiş bakımla ilgili. bebek bizim odada olacakmış huzursuz olursa anneyi dinlendirmek için alabilirlermiş.
oh ne güzel. halıyı nasıl aldın?
ben de sepeti gönderdim yenisi gelecek...
eşimde haftaya pazar gelecek. oğluş da dr uygun görürse 24 kasım olsun bana öğretmenler günü hediyesi...
bu arada herkese sorayım 21 kasım ya da 24 kasım dr. 21 kasım akrep, 24 kasım yay oluyor. ne yapayım kızlar?