KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
ayyyyyyyyy kim doğuruyo çabuk bana söyleyinnnnnnnnnn
ay şuan çok heycanlandım ben yaaa...gulayaydogmus doguracakmis oflu.....sorma hepimiz ayni senin gibi suan
ay şuan çok heycanlandım ben yaaa...
kaç haftalıktı ki tam olarakk :18:
imzasinda 38 haftalik yaziyor...zamani gelmis yaniiii...
ayy çok heycanlı yaa :))
banada erken doğuracakmışım gibi geliyor şu izne bi çıksaydım.
banada erken doğuracakmışım gibi geliyor şu izne bi çıksaydım.
bende bu duygular yuzunden 32.haftada ciktim izne..evde olayim diye....iyikide cikmisim ama uykularim duzensiz ve cok agirlastim...
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
bende bu haftaya kadar iyiydim canım ara ara karnım sertleşiyo yürümekte zorlanıyorum belim aşırı ağrıyo korkuyorum. neyseki bu haftadan sonra 1 haftam kaldı.
Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..
Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?