2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar herkese günaydııııın bu aralar yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum ama gülay doğuruyordu galiba dün akşam gördüm başka doğuran yok değilmi

bende iyiyim oğlum yerinde bırazcık rahat dursa daha çok iyi olucam tatlım

:)) benimde kızım 2 gündür çok sakındi şimdi karnımı eziooo ayaklarıyla maşllhh ,şimdiden cicibebe yedirdim enerji aldı galiba..
olsun canım oynaması daha iyi ben hareketleri azalınca çok kötü oluyorum

oynaması tabiki çok iyi ama bu yiğit beyinki fazla gibi geliyo bana teyzesi maşallah diyeyim nazar değmesinde

bide benim çocuk yapmış arkadaşlarım son iki ay çok kilo alıosun diolardı..bende senin gibi çok yiyemıorum tıkanıorum bebeşim baskı yapıo büyüdü ondan tabiki..
benim vücutta stokta yoktu ..yavrum ben ne yersem onu yiyo ..onun sayesinde iki aydır kilo almıorum..

kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be

oynaması tabiki çok iyi ama bu yiğit beyinki fazla gibi geliyo bana teyzesi maşallah diyeyim nazar değmesinde

hareketli çocuk sağlıklıdır der doktorlar fazla enerjiyi hareket ederek atarmış..demekki ona bol enerjili yicekler yediriosun..hem şansılısın benim kuzenimde erkek çocuk hamilesi
ama çok az hareket edio onunki
maşşlhh yiğit beye

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı ((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz (

hemşire birinde benide sırtüstü yatırdı çocuğum oynuodu ama kalşp atışlarını bulamıodu hanımefendi gerçekten sırtüsütü yatmak anneyide bebeğide etkilıo

Benide nst de sirtustu yatirio bnde inatla yatagi diklestirtiyorum nefes alamiorum diye..hemsirelerde var bu gariplik sanirim..

chnb cim geçen cevap yazamadım eskisi gibi takip edemiyorum annem olunca evde . evde doğurmuş beni annem demiştin bende evde doğmuşum. normal doğumda ebeler daha yetenekli bazı doktorlardan bile.

canım bizde keşke annelerimize çekmiş olsak benim annem de hep evde doğum yapmış hemde ben ikiz olmama rağmen ebe gelmeden ben doğmuşum ebe gelince benim sancım var daha benim karnımda bir tane daha var demiş ebe bakmış ve o da doğmuş

herşeyin yolunda olmasına sevindim dünüşüm:) bende dicektim niye sırtüstü yatırıyolarki yan yatırmaları lazım:))))) ohh çatı muayenesindende geçmişsin darısı bizim başımıza inşşş

günaydın kızlarrrr

çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz (

günaydın canım çok üzüldüm tamda hamileyken ..neden kapandı canım iflas mı etti patron.
rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar inşlhh

gene ne kaynatıyosunuz sizz...
bende çay suyu koydum kahvaltı yapıcam
dün yapmış olduğum ıspanaklı pastadan misafirlere de verdim çok beğendiler.
bende yedim doyasıya..
azıcık bişey kaldı.
akşam eşime diyorum sende baksana tadına..
çok yemek yedim yarın yerim dedi..
benim verdiğim cevaba bak
benden kalırsa yersin dedim şansını kaybettin

günaydın kızlarrrr

Cok gecmis olsun..ne kdr buyuk sıkıntıda oldugunu tahmin edebiliyorum esininde seninde..umarim bi an once bebisin kismetiyle cozulur sorunlar.

günaydın kızlarrrr

çok üzüldüm canım. ama dert etmemeye çalışın. bebek kısmetiyle gelir inşallah. bi kapı kapanır başkası açılır.

sağlıklı olsunda başka bişey istemem zaten teyzesi. aslında pek bişey yediğim söylenemez nerden alıyosa bu kadar enerjiyi

ben gülaydan haber yok sanıyordum. geçmiş o kadar uzun sürüyor ki ben hiç okuyamıyorum
bende doğum gittiğini duydum inşallah hayırlısıyla kurtulur
günaydın canımm annen geldi hazırlıklar hızlandı sanırım bgun hastane yatışı vardı gülayın ..doğuran yok doğurması yakın olanlar var allahın izniyle
sen nasılsın canım
evet canım ya dün saat 4 e kadar dışarıdaydık bebeğimin çerçevelerini aldım nette bulabilirsem eklerim
nevresimle ,burun aspiratörü,tırnak makası, saç fırça takımını,külotlu çorabını,birde kendim için göğüs pedi aldım çok şükür hazırlıklarım tama
sadece beşikte sorun çıktı hani mavi demiştim ya onun kırmızısını almak istiyorum ama daha başaramadım malesef evkurdan almış onlarda elli yere yönlendirdi inşallah onuda halledersem hiç eksiğim kalmıyor.

canım dediğim gibi allah yardımcınız olsun işiniz zor gerçekten
tabiki annende senin için en iyisini ister sende çok zorlama canım sonuçta sende bi can taşıyosun artık dikkatli ol

günaydın kızlarrrr

zor bi süreç allah yardımcınız olsun canımmm..Rabbim o bebeğin rızkını asla kesmez tam tersi arttırır.inşallah evladınızın bahtına daha da güzel bi iş olanağı yaratır...bebeğiniz size bereket getirecektir bu umuda tutunun...umarım en kısa zamanda tekrar iş bulur eşin..

ohhh iyi bari sen iştahlısın aramızda bizim yerimizede ye canım kalmasın kocana

vitaminc canım çok üzüldüm..
ama dua et bol bol..
bebek rızkıyla gelirmiş unutma.
gör bak senin bebiş gelmeden eşin çoktan iş bulmuş olacak

günaydın kızlarrrr

çok üzüldüm canım Rabbim bi kapıyı kapatır ötekini açar bebek kısmetiyle gelir üzelme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…