ben de aynen senin gibiyim canım ...
bu hormonlar beni bambaşka bir insan yaptı. doğurduktan sonra da hemen eski haline dönmezmiş. bazen daha da çıldırabiliyorlarmışnapcaz biz yaaa
maşallah kızna canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim
günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu
bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh
aaa evet seni hatırladım canım sen daha bebeğini emzirirken hamile kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum acaba
pınar arkadaşım bebeğinede sanada maşlhh kızz öpüyorum minişini
bende sigara böreği yapıp stoklayabilirim en kolayı bu galiba benim için
aaa çok ilginç herkesinki öyle kolay olsa keşke
benim göbek deliğim küçük ama dışarı çıkık ne giyersem giyiym kıyafetlerden belli oluoo canım
benim çok ince açık kahve bi çizgi oluştu karnımda
ben şekersiz içmiştim malum şekere alerjim var mecbur olmadıkça şekerim düşmedikçe şekerli gıda almıyorum canım
sorma canım benimde ağrılarım arttı hakkımızda hayırlısı
canım herşeyi takma kafana,,şu an günlerinde kulaklarını tıka olumsuz haberlere
bilmiyorum canım ya benim ki birazda ilgi beklemekten galiba, bide yalnızlıktan
kaynanam gil uzakta,annemler uzakta , 9 aydır her işimi kendim gördüm ama son ay insanın yanında birilerine ihtiyacı oluyor galiba
herkes doğurcam günden 1 gün önce gelecek misafirlik yapıcaklar anlıycan..bakyine başladımmm
günaydın kızlar
bugunlerde ağrılarımın artmasıyla öyle duygusallaştım ki
dün eşime msj attım kan hapım bitti al gel diye ..hem eve geç geldi hemde hapı almayı unutmuş trip yaptım hiç konuşmadım
gecede ağlayarak uyudum çunkü ağrılarım var akıntım var neyin var diye sormamıştı bile
neyse gece uykumda biri başımı okşuyo korkma daha zamanı var korkma diyordu
bu arada kızlar son 2 aydır ben ne yersem bebeişim onu alıyo galiba kilomda değişme olmamış 12 kg ile bitircem inşlhh
benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa...
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim((
benimkilerde uzakta.. beni de ağlatıcaksın şimdi yaaa...
son gün gelirlerse beni değil bebeği görmeye gelmiş bunlar derim((
bilmiyorum canım ya benim ki birazda ilgi beklemekten galiba, bide yalnızlıktan
kaynanam gil uzakta,annemler uzakta , 9 aydır her işimi kendim gördüm ama son ay insanın yanında birilerine ihtiyacı oluyor galiba
herkes doğurcam günden 1 gün önce gelecek misafirlik yapıcaklar anlıycan..bakyine başladımmm
sen bide son ay son haftalar gör duygusallığı :)))
biri öte git dese ağlayasın geliyor
bnde gece 12den beri sancı çekiyorum.gece uyandrdım kocayı az ovdu karnımı kasklarımı sonra geri zıbardı.öküz sormadı da sabah giderken nasl oldun diye.bnde kızdım kahvaltısını bile hazırlamadm !
gurbette olmak zordur herhalde ben 2 yıllık evliyim ve annemi 3 gün görmezsem deli oluyorum hemen hemen hergün görüşürüz çok yakınlar her akşam onlarda yemek yiyoruz bir gün gitmeyim babam arar kızım noldu niye gelmiyorsunuz diye kaynanamlarda aynı onlarda yakın bir oraya bir oraya anlıcağınız iyiki varlar çok seviyorum hepsini
sizinkilerde doğum yapmadan gelirler inşallah
canımmm seninki sezeryandı neden normale döndün?
sen bide son ay son haftalar gör duygusallığı :)))
biri öte git dese ağlayasın geliyor
ayyy ne güzel, çok kıskandım şimdi
yine ağlıcammm....
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gurbette olmak zordur herhalde ben 2 yıllık evliyim ve annemi 3 gün görmezsem deli oluyorum hemen hemen hergün görüşürüz çok yakınlar her akşam onlarda yemek yiyoruz bir gün gitmeyim babam arar kızım noldu niye gelmiyorsunuz diye kaynanamlarda aynı onlarda yakın bir oraya bir oraya anlıcağınız iyiki varlar çok seviyorum hepsini
sizinkilerde doğum yapmadan gelirler inşallah
sanırım erkekler ince düşünemediklerinde neler hissetttiklerimizi pek anlamıolar
ifadelerinde ne hoş kız zıbardı öküz felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?