2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

amiiiin canım inşallah sende kurtulursun gerçekten abartıldığı gibi değil hiç sakın korkma sende

günaydın canım çok üzüldüm tamda hamileyken ..neden kapandı canım iflas mı etti patron.
rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar inşlhh

Cok gecmis olsun..ne kdr buyuk sıkıntıda oldugunu tahmin edebiliyorum esininde seninde..umarim bi an once bebisin kismetiyle cozulur sorunlar.

çok üzüldüm canım. ama dert etmemeye çalışın. bebek kısmetiyle gelir inşallah. bi kapı kapanır başkası açılır.

kızlar cok sagolun destekleriniz için..
bizimde tek umudumuz ooo
bebeğim kısmetiyle bereketiyle gelicek inşşşş
rabbim bir kapıyı kapar ama bir diğerinide acar...
iş yeri kapandı patron bitik durumda adnan polatlarla takılan bayagı zengin bir adammm ama işte ne olduu durumu içler acısıııı
inş en yakın zamanda bulur eşim işşş
kirada da oturuyoruz ee bende çalışmıyorum ztnn (
birsey gelmesin insanın basına hepsi peşpeşe gelirrr ztnn
Allah büyüktürr

hayırlı olsun canım bak stres yapıodun bitmiş bile hazırlıkların bak aklıma ne fikir geldi ..beşiği değiştiremezsen ona güzel süslü istediğin renk kılıf yaptır kenarlıkları olucak bide kenarlardan pileli eteği sarkacak

bende bugun çerçeve alıcam kızıma album yapıym unutmuştm iyi hatırlattın

nts de sola yatırması lazımmış canım bende orda dikkat ettim sola yatırınca normale dönüyo bebeğin kalb atışı sırt üstü ve sağa yatınca sevindim sende bizim gibi çıkmışsın çok şükür

hemşire birinde benide sırtüstü yatırdı çocuğum oynuodu ama kalşp atışlarını bulamıodu hanımefendi gerçekten sırtüsütü yatmak anneyide bebeğide etkilıo

Benide nst de sirtustu yatirio bnde inatla yatagi diklestirtiyorum nefes alamiorum diye..hemsirelerde var bu gariplik sanirim..
evet kızlar bebek hemen sıkıntıya giriyor çok etkiliyor sırt üstü yatmak
hemşireler yatırsa bile siz karşı çıkın sıkışıyorum felan deyin
benim korkum doktordan alıcağım cvp dünüşüm muayeneden korkmuyorum:)))
inşallah bi sorun çıkmaz canım bende çatım dardır diyodum ama değilmiş çok şükür
allah yardımcınız olsun canım allah başka dert vermesinde biran öncee bi rızk kapısı daha açsın inşallah dualarımız seninle canım
canım bende değiştiremezsem sıkıntı yapmıcam artık ne yapayım kızımın kısmeti oymuş
çok şükür canım ya allah sıkıntıda olanlara yardım etsin ben atlattım çok şükür
canım bende bebek şekeri şeklinde aldım küçük çerçeveler

Son düzenleme:

evet canım normalde öyleydi ama bu defa böyle yaptı o yüzden bebekte stres çıktı

bana bi doktor çatın dar dediği için korkuyorum inş o yanlış demiştir:)

sagol cnım senin muaynende güzel geçmiş çok sevindimmm
hadi bakalım saglıcakla al bebişini kucagınaa
çok sağol canımm
inşallah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
sende lütfen elinden geldiğince sıkıntı yapmamaya çalış eşin elbet iş bulur ama sen bu günleri bidaha bulamazsın o yüzden yıpratma kendini

Son düzenleme:
bana bi doktor çatın dar dediği için korkuyorum inş o yanlış demiştir:)

inşallah canım ya korkma beni kuzenimde suyu evde geldi sonra hastaneye gitti hemen yaptı maşallah doğumu daha sonra ebe senin çatın dar daha önce gelsen sezeryana alırdık demiş ama bebeği 3200 gr filan doğmuştu nasıl doğdu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…