evet canım eş aşağıda diye sezaryandı şimdi bebek pozisyonunu almış normal yapmayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım son anda tırsmazsam :18::18:
sanırım erkekler ince düşünemediklerinde neler hissetttiklerimizi pek anlamıolar
ifadelerinde ne hoş kız zıbardı öküz felan
güzel mi... ben hiç beğenmedim
öyle ama ne yapaym,öküzün önde gideni hemde !!
bazen ince düşünür,şaşırtır beni ama öküz her zaman öküz oluyor malesef =(((
ben birazda korkuyorum evde tek im eşim işte şu sıralar yalnız başımayken suyum nişanım gelirde doğrrum diye korkuyorum otobüsle gidiyomuşum doğuma
allahtan hastane yakın evime
fd01 cim barajyolu hasanusta karşısında oturuyorum bendeortodoğu yakın allahtan
sanırım erkekler ince düşünemediklerinde neler hissetttiklerimizi pek anlamıolar
ifadelerinde ne hoş kız zıbardı öküz felan
cnm eşin heralde seni hiç üzmüyor da böyle ifadeler kullanmaya gerek duymuyorsun.güzel mi... ben hiç beğenmedim
evet canım eş aşağıda diye sezaryandı şimdi bebek pozisyonunu almış normal yapmayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım son anda tırsmazsam :18::18:
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar herkese günaydııııın bu aralar yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum ama gülay doğuruyordu galiba dün akşam gördüm başka doğuran yok değilmi
günaydın canım teşekkürler sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
adamlara haksızlık etmeyin kızlar. uyku arasında olayı algılayamamış olabilirler. benimde gece sancım vardı. eşim sağolsun karnımı belimi ovdu sonra birlikte uyuduk. bildiğim kadarıyla sizinkilerde hep size yardım ediyor. ben erkek tarafıyım bugün
ay ay inşallah benim de öyle olur yaa. benim de eş aşağıda innnnşallah bebeğimi normal doğurabilirim
günaydın canım bugün birkaçımız duygusala bağlamış durumdayız
günaydın canım teşekkürler sen nasılsın
ya aslında herkesin iletişimi eşiyle farklıdır ..allah ağız tadı versin herkese..
kızlar herkese günaydııııın bu aralar yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum ama gülay doğuruyordu galiba dün akşam gördüm başka doğuran yok değilmi
kızlar ya çok üzülüyorum yanlız olanlara inşallah allah yardımcınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?