2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım eş aşağıda diye sezaryandı şimdi bebek pozisyonunu almış normal yapmayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım son anda tırsmazsam :18::18:

ben birazda korkuyorum evde tek im eşim işte şu sıralar yalnız başımayken suyum nişanım gelirde doğrrum diye korkuyorum otobüsle gidiyomuşum doğuma
allahtan hastane yakın evime

fd01 cim barajyolu hasanusta karşısında oturuyorum bendeortodoğu yakın allahtan

öyle ama ne yapaym,öküzün önde gideni hemde !!
bazen ince düşünür,şaşırtır beni ama öküz her zaman öküz oluyor malesef =(((

yüzüne karşı demıosundur umarım canımbak abla tavsiyesi yüzüne karşıda yada arkasından sölemek ilişkinizi yıpratır..farkında olmadan beynine sinyaller gönderiosun benden demesi

38 haftaya girdin canım o risk var zaten gün aldın diye beklemez cimcime doğum yapanlar hep kız beklemiyor kızlar neyseki yakınmışsın hastaneye inşallah verilen tarihe kadar beklerler

sanırım erkekler ince düşünemediklerinde neler hissetttiklerimizi pek anlamıolar
ifadelerinde ne hoş kız zıbardı öküz felan

adamlara haksızlık etmeyin kızlar. uyku arasında olayı algılayamamış olabilirler. benimde gece sancım vardı. eşim sağolsun karnımı belimi ovdu sonra birlikte uyuduk. bildiğim kadarıyla sizinkilerde hep size yardım ediyor. ben erkek tarafıyım bugün

güzel mi... ben hiç beğenmedim
cnm eşin heralde seni hiç üzmüyor da böyle ifadeler kullanmaya gerek duymuyorsun.
ne güzel,Allah bozmasın.

ben eşime kızgınım dünden dolayı.dün akşam bi kıza bakarken yakaladım,her zaman yaptığı bişi ve daha 1 yılımız dolmadı.
diğer zaman sallamamaya çalışıyordum ama gebelk dönemnde daha bi üzücü oluyor böyle şeyler.

evet canım eş aşağıda diye sezaryandı şimdi bebek pozisyonunu almış normal yapmayı düşünüyorum ama hayırlısı bakalım son anda tırsmazsam :18::18:

ay ay inşallah benim de öyle olur yaa. benim de eş aşağıda innnnşallah bebeğimi normal doğurabilirim

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım bugün birkaçımız duygusala bağlamış durumdayız

kızlar herkese günaydııııın bu aralar yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum ama gülay doğuruyordu galiba dün akşam gördüm başka doğuran yok değilmi

kızlar herkese günaydııııın bu aralar yoğun olduğum için geçmişi okuyamıyorum ama gülay doğuruyordu galiba dün akşam gördüm başka doğuran yok değilmi

ben gülaydan haber yok sanıyordum. geçmiş o kadar uzun sürüyor ki ben hiç okuyamıyorum

Uykusuz bi gecenin ardindan herkese gunaydin..artik kendimi taniyamiorum aynada.hem uykusuzluktan hemde kilodan yuzum tombik oldu..yahu 50lerdeki kiloma laf ediodum biraz dha beklesem 70i gorucem..

Bu arada herkesde kasik agrilari baslamis havalar cok dengesiz eger benim gibi hala yalin ayak gecelikle yaz modunda takiliosaniz cok normal..ben biraz afaganliyim da sicak konusunda..

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım teşekkürler sen nasılsın

ya aslında herkesin iletişimi eşiyle farklıdır ..allah ağız tadı versin herkese..

günaydın canımm annen geldi hazırlıklar hızlandı sanırım bgun hastane yatışı vardı gülayın ..doğuran yok doğurması yakın olanlar var allahın izniyle
sen nasılsın canım

kızlar ya çok üzülüyorum yanlız olanlara inşallah allah yardımcınız olur

bende yalnızım zaman zaman çok üzülüyorum tabi ama şöyle bi yöntem buldum bana çok iyi geliyor. Evimi temizleyip bebek için hazırlıklarımı yapıyorum, sonra da annem gelince kızım herşeyini ayarlamış bensiz perişan olmamış diye sevinecek diye düşünüp mutlu oluyorum. Annemin beni hep iyi hallerde görmesini gözünün arkada kalmamasını sağlamaya çalışıyorum.

fiziksel sıkıntılardan duygusallaşıp ağlamaya fırsat kalmıyoki.yemek yiyen arkadaşlara imreniyorum.benim bildiğim hamileler çok yemek yer gece rüyasında görür kalkar yer falannn..ama bende hiçbiri yokk maalesef.keşke normal öğünlerimi yiyebilsem gece yemeğe ne hacet(2 kaşık yemek yiyim sanki bi öküz yemişim gibi oturuveriyo mideme.30. haftadan beri benim oğlanın bacakları midemin üstünde.allahtan kilosu normal yavrumun..o da benim yediğimden değil benim stoklardan heralde.dün akşam oturdum öyle ağladım.zaten göğüs kafesime vuruyo sürekli nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var 2 aydırr bide bu şişkinlik...hem ağladım hem de allahın gücüne gider çocuğuma bişey olur diye üzüldüm bi daha ağladımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…