inşallah canım bi de pozitif düşünmek lazım benim eşim insan psikolojisiyle alakalı çok kitap okumuş bana sürekli tembihler kendine zor olacak mı diye sorma sen fark etmeden o bilinç altına yerleşir doğum anında ortaya çıkar ve etkiler olumlu düşün kendinide buna inandır der bi de anne olacağım annelik hormonlarının gücüyle doğum anında bu doğumun sana acı değilde mutluluk getireceğine odaklanırsan herşeyin gayet normal olacağına şartlarsan gayet iyi geçer der ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış bi deneyi söylemişti kanser olan bi hastaya kanser olduğunu söylememişler ama tedavi uygulayacağız demişler kendinin haberi olmadan kemoterapi uygulamışlar ama hasta onun kemoterapi olduğunu bilmediği için hiç saçları dökülmemiş insan psikolojisi çok farklı
ne güzel lafmış öyleohh ne güzel canım çok sevindim senin adına vala gezin tabi bol bol hasret giderin bak gör inci hanim bi doğsun annen ayrılmakta daha çok zorlanıcak fırsat buldukça çıkıp çıkıp gelicek yanına .torun başka olurmuş çünkü benim doktorum şey diye evlat bankadaki para torunda bankadaki paranın faizi gibi tatlı olurmuş:)))
özledim kız seni bi günde
sevindim canım herşeyin yolunda olmasınadoğum için bi tarih verdi mi peki doktor?
çok güzel aldın tatlım
ne güzel lafmış öyle
canım oda öyle diyor ben artık 3 ayda bir gelirim diyor bakalım ne yapacak doğunca
canıııım bide bana sor ya dün giremedim nasıl boş hissettim çok özledim sizi
eşim gider gitmez oturdum nete
ne güzel lafmış öyle
canım oda öyle diyor ben artık 3 ayda bir gelirim diyor bakalım ne yapacak doğunca
canıııım bide bana sor ya dün giremedim nasıl boş hissettim çok özledim sizi
eşim gider gitmez oturdum nete
sağol canım evet biraz tuzlu geldi 10 tane aldım
bunu özel misafirlerime vercem diğerleri içinde çikolata alcam canım zaten pek kimsem yok istanbulda
hadi hayırlısı bakalım benim de bugün akşam binecek annem sabah 08 30 da inşallah burda bende sabırsızlıkla bekliyorum
demi çok güzel söz:))) bak şimdiden demeye başlamış bile sürekli gelirim diye . sen annemi bi görsen varya ne görse almak istiyo ben aldırmıyorum ben olmadan alıyo yinede şimdi bi oyuncak görmüş onu alıcam diyo geçende 2li kamyon seti almış anne bunları oynamasına daha çok var alma diyorum beni dinleyen kim :)) olsun diyo bi tane org gelmiş oyuncak alayım diyo yok anne alim felan deme sakın dedim
ya bende geçen gebzeye gittiğimde baktım ama pek beğenmededim bi tane seçtim içinden onu alıcam sanırım benim gelicek çok var çok pahalı bişey almak istemiyorum
demi çok güzel söz:))) bak şimdiden demeye başlamış bile sürekli gelirim diye . sen annemi bi görsen varya ne görse almak istiyo ben aldırmıyorum ben olmadan alıyo yinede şimdi bi oyuncak görmüş onu alıcam diyo geçende 2li kamyon seti almış anne bunları oynamasına daha çok var alma diyorum beni dinleyen kim :)) olsun diyo bi tane org gelmiş oyuncak alayım diyo yok anne alim felan deme sakın dedim
ah canım ya hevesine bak anneciğinin sanki çocuk orgla oynayacak
gerçekten yeni bir hayat dünyaya gelecek bizede yeni bir heycan yani bir dünya olacak allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
hadi hayırlısı bakalım benim de bugün akşam binecek annem sabah 08 30 da inşallah burda bende sabırsızlıkla bekliyorum
nasıl bişey seçtin ?
yawruşum hayırlı olsun senin şekerlerde... güle güle dağıtın
arkadaşlar acil bi sorum olcak istanbulda yaşayan arkadaşlara.
avcılardan sultanahmete nasıl gidilir.
metrobüsten hangi durakta inmesi lazm. ayvansaraydan mı inip eminönüne gitmesi lazm.
ohh sende annene kavuşuyosun sonunda canım gözün aydın şimdiden
aynen bu anneler bizide geçtiler benim annemde senin dediğin gibi neyi görse alayım diyor kendi örüyor yetiştiremediğini parasıyla yaptırıyor ya yapma yeter tamam diyorum ama dinleyen kim
bilmiyorum canım ya benim ki birazda ilgi beklemekten galiba, bide yalnızlıktan
kaynanam gil uzakta,annemler uzakta , 9 aydır her işimi kendim gördüm ama son ay insanın yanında birilerine ihtiyacı oluyor galiba
herkes doğurcam günden 1 gün önce gelecek misafirlik yapıcaklar anlıycan..bakyine başladımmm
sağol canıııımnasıl bişey seçtin ?
yawruşum hayırlı olsun senin şekerlerde... güle güle dağıtın
dün gösterdim ya gökçecim başka yerde bulamazsam onu yaptırıcam
sağol canım evet kavuşuyorum eşim de senin bayramın yarın diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?