2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcısı olsun... gününe kaç gün vardı ki???
İkiside sağlıklı dönerler inşallah evlerine...

Normalde beklenen tarih 8 Aralık'tı. Ama doktoru 21 veya 24 Kasım'da sezaryen yapmayı düşünüyordu. Beklemek istememiş demek ki minik kuzu :)

ay kıyamam :) oh ne güzel son göz yaşların Allah2a karşı mahcubiyetten olmuş sana çooook imrendim :)

senin sözde hemşire bir garipmiş. nst de mutlaka sola yatırıyorlar doğru sonuç çıksın diye.

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı ((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz (

canım hayırlısı olsun da sana bizim durumu anlatayım için ferahlar. nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim tam bir sürprizdi çünkü gelecek sene için yüksek lisansa hazırlanıyordum tüm planlar iptal oldu tabi. kabul falan da almıştım tabii... neyse sonra işyerinde herkes heryer pis kokuyor gibi oldu mide bulantısından işten ayrıldım benden iki hafta sonra eşim de ayrıldı :S kalakaldık. ev kira eşimin yükü ağır annesine ve kızkardeşine de o bakıyor... neyse ben hamilelikten dolayı terelelliyim ama kocam benden dertli. iş arıyoruz ama hep şehir dışından çok iyi teklifler var yaşadığımız şehirden tık yok. annesini ve kızkardeşini bırakıp gitmek 3 4 kat daha fazla maddi külfet. öylece beklerken ramazanın ortasında hayırlı bir iş çıktı karşımıza hemencecik oluverdi. çok şükür ben tazminatla çıkmıştım. o 3 ay boyunca geçimimizi oradan sağladık Allah kimseye muhtaç etmedi. imtihanımız onunla sınırlı kaldı dileseydi onu da yaptırırdı amenna derdik. şimdi ben de evden freelance tercümanlık yapıyorum. eşim çok yoğun ama en azından sigortalı bir işi oldu... Kızım çok kısmetli heryerlerden hediyeler geliyor. biz annesi babası olarak o kadar az para harcadık ki bebiş için. neredeyse sadece muayene ücretleri diyebilirim. Allah'ın işlerine akıl sır ermez. eminim sizin de öyle olur. eşinin çok desteğe ihtiyacı var. erkekler çok düşünür ama dile getirmezler. Allah onun da içine ferahlık versin. o ferahlıkla herşey birden yoluna giriversin.

kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık

canım ismiyle yaşasın

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun. amin

hamarat bacııı

ayyy çok heyecanlandımm allah kurtarsın dularımız onunlaa

günaydın kızlarrrr

çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz (

üzülme canım allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar senin yapman gereken eşine destek olman onlar bizim gibi değiller çünkü dillerine getiremezler içlerine atarlar

Canımmmmm ayyy içim bi garip oldu Allah sağlıkla kavuştursun minik yavrusuna o da sağsalim çıksın ameliyattan .. Ymd cim ne güzel yazmışsın duygularına da aynen katılıyorum bi solukta göz açıp kapayıncaya kadar kavuşsunlar hastaneden hepbirlikte çıksınlar inşallah bol bol dua edicem ...

erkekler ne yazıkki yüzeysel düşünüyorlar biz bayanlar gibi ince düşünmüyorlar bu arada geçmiş olsun belini fazla ovalatma tatlım biliyosun bel ovalatınca açılma oluyor...

günaydın kızlarrrr

Bebeğin kısmetiyle gelir inş. canım üzülme...
Bende ayrıldım işten geçim zorlaştı tabi ama çat pat idare ediyoruz...
Allah yardımcınız olsun...
Umudunu yitirme bebeğini düşünmeye çalış...

erkekler ne yazıkki yüzeysel düşünüyorlar biz bayanlar gibi ince düşünmüyorlar bu arada geçmiş olsun belini fazla ovalatma tatlım biliyosun bel ovalatınca açılma oluyor...

Aaaa cidden açılmama mı oluyor benimde bugünlerde bel ağrım çok oluyor ovalatıyorum sürekli eşime:26::26::26:

Aaaa cidden açılmama mı oluyor benimde bugünlerde bel ağrım çok oluyor ovalatıyorum sürekli eşime:26::26::26:

son zamanlarımız canım belimizde ağrılarımız oluyor eşim gel ovalıyayım ddiyor yok diyorum ben ilkimde tecrübeliyim ozmanda belim ağrımıştı eşim gece sabaha kadar ovaladı bayağı bir tabi tecrübe yok ozmanlarda doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı...

Canım korkma hayırlı cevaplarla dönersin inşallah gelir gelmez yaz ama merakta bırakma bizi emi canım ..

Senin sayende bizde öğrendik cnm tşkr
8 cm açılmadan sonra ne oldu canım doğum yaptın mı merak ettim

Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.

felç kalan hiç duymadım,genelde en rahat doğum şekli

benim ilkinde olmamıştı ama bunda acaip dışarı fırladı,bir şey iyince utanıyorum görünüşünden.Artık bantı peçeteye yapıştırıp göbeğin üstüne yapıştırıyorum.

üzüldüm canım ya,inş hayırlısıyla en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin..

kızlar ben çıkıyorum ipek ülkü' m için fotoğraf çercevesi ve albüm alıcam
bu arada ben ipek eşimde ülkü ismi koydu
ipek ülkü adımız artık

güzelmiş ismi canım

Chnb arkadaşımızı saat 3 de acil sezeyana alınıyor
Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim

kolay bir ameliyat olur inş,zaten epey iri bir bebekti,küveze alacaklarını sanmıyorum,iyi haberlerini belkiyoruz.

Son düzenleme:
benim annemde ilk kez anneanne olucak ilk torun yani. bide ben alma dedikçe belli mi olur ölürüm felan alayım ben diyo kızdırıyo beni

ilk torunlar acayip seviniyor tatlım biz anneme giderdik annem hemen bebeği kucağına alırdı bizim yüzümüze bile bakmazdı uyuz olurdum bazen gece annemde kalırdık babam normalda serttir bizi bile bebekken kucağına düzgünce almazmış benim bebeiş gece bazen uyanırdı annemle uyutmak için uğraşırdık babam gelirdi o sert mizaçlı adam ayağına yastık koyar sallar uyuturdu bebeğimi kıskandığım çok olmuştur ozman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…