2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba guzel anneler ben cok kotuyum yaaa....gecmisi okuyacak halim olmadigi icin sadece durumundan bahsedicem...
kizlar yaklasik 1.5 aydr mide yanmasi yasiyordum yanliz 2 gundur acayip kotuyum hicbirsey yiyemiyorum...yedigim zaman felaket mide yanmasi ve sonrasinda istifar ediyorum...kolumu dahi kaldiramiyorum...bu gece boyu istifar ettim midem bos olsa dahi artik agzim eksiyor kamasiyor ve dogru lavaboya...takatim kalmadi....rengimde hic yok zaten..ne yapicam bilmiyorum...gecenin yarisi kalktim internetten arastirdim ama birsey bulamadim bu kusma ile ilgili....yarin dr.kontrolum var sabah..bakalim dr. ne diyecek....bebegin hareketleri var takip ediyorum hareket ediyor...ama ben cok fenayim..yatamiyorum ayakta duramiyorum...milletin nazari degdi yaaa
.....benim durumunda olan varmi???sizce bu normalmi bu haftalarda:18::18:????

canımsen daha önce doğum yapmıştın ozaman nişan gelmemişmiydi biz tecrübeli değiliz bizde bilmiyoruz

Sorma seastirem affaladim yaaa kizimdada ayni boyle gelmisti ik gun sonra dogum oldu bende sasirdimm (

Canım benim de bugün midem çok yanıyordu. az önce aç olmama rağmen istifar ettim ((((( arada bulantılarım oluyor malesef hala...nedenini anlayamadım...

Sorma seastirem affaladim yaaa kizimdada ayni boyle gelmisti ik gun sonra dogum oldu bende sasirdimm (

Orkidecim seni gördüğümüze sevindik. Allah hayırlısını versin. ilkinde böyle olduysa, bunda da doğum yaklaşmıştır heralde. seastirenin dediği gibi ben de tecrübesizim..

ORKDM bu arada benim kız geliyo desene artık doğunca yollarsın bana bende doğum yapıca gönderirim sana

Bende mide yanması yaşıyorum midemi üşütüyorum o yüzden bende çıkarıyorum ara sıra mideni üşütmüşsündür blki:44:

Canım benim de bugün midem çok yanıyordu. az önce aç olmama rağmen istifar ettim ((((( arada bulantılarım oluyor malesef hala...nedenini anlayamadım...
ya acayip kotu yaaa....hicbirsey yapamiyorum yemek yiyemedigim icin hic enerjimde yok....uyuyamiyorummm....nasil gecicek yaaa...
millet sacli olucak diyor ama bence alakasi yokyaaaaa...ah kizim benim cnm sen iyi ol yeterki ama seni besleyemiyorum bu haldeyken..

canım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım geçenlerde,2 gün boyunca geçmedi ağrım en sonunda doktora gittim,ultrasonlar tahliller yapıldı,temizdi herşey,sonra dahiliye doktoru bebeğin büyümesinden dolayo organlara baskı yaptığını ve midede yanma ve bulantıya neden olacağını söyledi,son haftalarda yaşanabilen bir durummuş. sonra bir şurup verdi,midem yandıkça ondan alıyorum rahatlatıyor biraz..

Seastirem ve candostcum kizlar sanki ilkbkez dogum yapicamm
Bilmiyorum bayaa affaladim kimisi illa kanamali diyo ama kizimdada srimsi gelmisti. Beklemedeyim insallah haber ederim

Seastirem ve candostcum kizlar sanki ilkbkez dogum yapicamm
Bilmiyorum bayaa affaladim kimisi illa kanamali diyo ama kizimdada srimsi gelmisti. Beklemedeyim insallah haber ederim

hayırlısı olsun canım senin sanırım açılmanda vardı bence doktora sor

kızlar nerden başlıcamı bilemiyorum moralim çok bozukkimseye bişey anlatamıyorm yardımınıza ihtiyacım var sorun eşim

Hayırlı olsun canım beşiğin güle güle kullansın bebişin

cnm ben 6 sise gaviscon bitirdim....iciyorum 1 saat iyi sonra tekrar...maden suyu iciyorum....1 saat etki ediyo sonra tekrar bastan ne yiyecegimi sasirdim...ama bir arkadas usutmus olabilecegimi soyledi...bakalim yarin dr.dan guzel haberlerle doneriz....
uzuntum yemek yiyemedigim icin bebegi beslememe dusuncesi...ve bu istifar sirasinda sarfettigim baski sonucu dogumu tetiklemesi...daha 34.hafta yeni bitiyor... 36.haftadan kucuk bebekler premature bebek sayiliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…