2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızın yazdıklarından anlaşılıo ki sinir olmuş rahatsz etme diyo eşim ne yazmış önemli olan da bu kıza asıldıysa bunu bana söyliceni sanmıyorm

bende de oluyo o canım..
bebek rahat edemediği için sertleşiyomuş karın..
bana öyle demişti

Bence panik yapcak bi durum yok..bnmde durumum ayni..dr problem olmadgni soledi..ama sancin varsa git tabiki

kızın yazdıklarından anlaşılıo ki sinir olmuş rahatsz etme diyo eşim ne yazmış önemli olan da bu kıza asıldıysa bunu bana söyliceni sanmıyorm

arkadaşların dediği doğru ama ben olsam söylerdim kim olduğumu ve eşimin ne yazdığını. eğer öyle bişy yapmışsa ztn söylemez.
ya da eşinin gönderdiği mesajlar duruyosa sana gönderebilir.
elinde kanıt olarak konuşursun eşinle. yalan söyleme ihtimali de kalmaz.

Canım en son sertleştiğinde doktoruma sordum çağırdı beni nst ye soktu sancıma bakıldı canım
bence doktorunu ara sor , doktorum benim fazla yorulduğumu bundan olacağını söylemişti

canım ne yazsam kıza ben eşiyim faln akşamdan bu yana yazan bendim eşimin size ne yazdğını merak ettim fakanmı yazsam

bence kotu dusunme asildi felan farkli bir durum vardir...rahatsiz etme cumlesi onu cok acik bir kelime ama bence farkli bir tarafida olabilir...arkadaslarinda dedigi gibi muhattap kiz degil esin aksam konus bakalim....sonra bize haber ver olurmu???

seninde normal memişler

şimdi kaç oldular

Benimkiler zatn ergenlikte 85-90di..sonra 80 oldular..alisigim ben bu boyutlarinayani:)

Sancım falan yok canım çok şükür ama oğlum çok sıkışıyor belli hareketlerinden

Bnm kizim eskiden fir donuodu icimde simdi sadece iteklemelerini hissediyorum..
Buyuyolar yerleri daralio.ciksa rahat edicez 2mizde ama inatci cikmioda:)

su goguslere gelince benim gogusler hala ayni saylir bir beden buyudu....ya sutum olmazsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…