Kızlar ya ben bir konuda çok kararsız kaldım.
Benim kontrolüm salı günü ama karnım çok sık sertleşiyor sertleşince de oğlumun hareketlerini hissedemiyorum...
Sonra sertleşme geçiyor hareketlerini hissediyorum...
Acaba yarın mı gitsem kontrole salıyı mı beklesem çok kararsız kaldım :44::44::44:
kızın yazdıklarından anlaşılıo ki sinir olmuş rahatsz etme diyo eşim ne yazmış önemli olan da bu kıza asıldıysa bunu bana söyliceni sanmıyorm
Benim kontrolüm salı günü ama karnım çok sık sertleşiyor sertleşince de oğlumun hareketlerini hissedemiyorum...
Acaba yarın mı gitsem kontrole salıyı mı beklesem çok kararsız kaldım :44::44::44:
kızın yazdıklarından anlaşılıo ki sinir olmuş rahatsz etme diyo eşim ne yazmış önemli olan da bu kıza asıldıysa bunu bana söyliceni sanmıyorm
Maşallah sen normalsin canım :)
Bence panik yapcak bi durum yok..bnmde durumum ayni..dr problem olmadgni soledi..ama sancin varsa git tabiki
seninde normal memişlerBnde hamilelik oncesi 80d kullaniodum..simdi 85c aldim..
Ahhh Ahhh ben de canım 85 iken şahaneydiler :)şimdi sığdırmaya yer aıyoruz işte
bende de oluyo o canım..
bebek rahat edemediği için sertleşiyomuş karın..
bana öyle demişti
Sürekli karnım sertleşiyor mu diye kontrol etmeye başladım artık gün yaklaştıkça panikliyorum galiba
arkadaşların dediği doğru ama ben olsam söylerdim kim olduğumu ve eşimin ne yazdığını. eğer öyle bişy yapmışsa ztn söylemez.
ya da eşinin gönderdiği mesajlar duruyosa sana gönderebilir.
elinde kanıt olarak konuşursun eşinle. yalan söyleme ihtimali de kalmaz.
Kızlar ben 75 kullanıyordum inanmayacaksınız belki ama şimdi 90 kullanıyorum
seninde normal memişler
şimdi kaç oldular
Sancım falan yok canım çok şükür ama oğlum çok sıkışıyor belli hareketlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?