2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

konuya şöyle başlaıyayım akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldi arkadaşıyla eşi tartışarak girdilr içeriye bunlar eşimle dışarıya çıkıcaklar ama kadın sinirli neyse sonra bunların bi arkadaşı gelicekmiş kızla buluşucakmş eşim bana böyle söylemedi neyse bunlar çocuğu kızla buluştktan sonra ewe bırakıcakmşlar rabayla yarım saatlik bi yol nitekimde öyle olmuş ben sadce yalan söylemesine kızdım bunu da geçtim nedense hiç sinirlenmdem neyse arkadşı eşiyle ewe gitti bizde otruodk bunu tel çaldı kapatıı nie kapttın dedim kimdi o arkadaşının adını söyledi ama teli ver diyene kadr arananlrı sildi ben o arkadaşını armasını söyledim aradı ben ne dediğini dinlemekte ısrar ettim ama bu teli kaçırmaya çalıştı anlayamadm ama erkek sesiydi sonra ben telini aldım onun adına mesaj attım cevap gelmdi aradm erkk çıktı kapttım hadi bunu da geçtimm eşimin faceye girdim bi bayandan buna mesaj gemiş mesajda şu yazıo beni rahatsız etme falan filan ama eşim ne yazmış görmedim bende eşimin adına seni tanımıyorm yazdım bugünde cevap atmış tanımıyorsan yazma diye ben senn kim oldpunu biliyorm yazmış offfffffffff çok uzun oldu bunlar ayrı konular ama üst üste geldi hpsi benmi abartıyorm ne yapmam gerek sizce akşamdan beri ağlıyorm eşime bu face olayından basetmedm daha

kendi kendini yiyip bitirme canım,bence akşam eşinle otur konuş,neymiş ne değilmiş anlatsın sana..

Göbeklim doğru söylüyor canım , böyle kendi kendini yemekle olmaz akşam eşin geldiğinde konuyla ilgili konuş sonuçta senden gizli iş çevirecek olsa şifresini bildiğin face sayfasında neden böyle şeyler paylaşsın belli ki faklı bişiiler dönüyor içini ferah tut lütfen

ama ben doğruyu söylicene inanmıyorm

Herşeyin mutlaka bir açıklaması vardır canım mutlaka...
Al karşına açık açık konuş susmayla olmaz...
Benim eşiminde mesaisi 4 buçukta bitiyor saat 8 buçukta bayan bir iş arkadaşı aradı açmadı teli neymiş mesaide zannediomuş eşimi o yüzden arıomuş dedim bundan sonra mesainden sonra arayan olursan açarım teli işinizi düzgün yapın bizi rahatsız etmeyin derim dedim yaparım hiç şüphen olmasın dedim

ama ben doğruyu söylicene inanmıyorm

Bu kadar peşin hükümlü olmamalısın canım sonuçta , sana yalan söyleyeceğini bilirsin değil mi ? Bence önce konuşmalısın söyledikleriyle seni ikna etsin bence bu dönemde herşeyi yanlış yorumlayabiliriz boşyere içini sıkıyorsun belki

kızlar sabır sabır diye diye sabahtan beri eşimden beklmzdm daha önce böyle bişey olmadı kıza kim oldğumu belirtsemmi

kızlar sabır sabır diye diye sabahtan beri eşimden beklmzdm daha önce böyle bişey olmadı kıza kim oldğumu belirtsemmi

Bence belirtme canım kim olduğunu,onun sana doğru söyliceği ne malum,daha da çok canını sıkacak belki senin,zaten senin muhatap alman gereken kişi de o değil.

Canım bence muhatap bile olma hiç gerek yok , Allah korusun ortada gerçekten şüphenelecek bi durum dahi olsa senin konuşacağın/hesap soracağın kişi eşinden başkası değil .. Eşinle gereken konuşmayı yapmadan hareket etme derim ben

selam kızlar ben geldim...
nasılsınz??
geçmişte memişlerden falan bahsetmişsiniz çok güldüm
atkı niyetine boynunuza dolayacaksınız demek

Kızlar ya ben bir konuda çok kararsız kaldım.
Benim kontrolüm salı günü ama karnım çok sık sertleşiyor sertleşince de oğlumun hareketlerini hissedemiyorum...
Sonra sertleşme geçiyor hareketlerini hissediyorum...
Acaba yarın mı gitsem kontrole salıyı mı beklesem çok kararsız kaldım :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…