2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bence kotu dusunme asildi felan farkli bir durum vardir...rahatsiz etme cumlesi onu cok acik bir kelime ama bence farkli bir tarafida olabilir...arkadaslarinda dedigi gibi muhattap kiz degil esin aksam konus bakalim....sonra bize haber ver olurmu???

canım kıza mesaj attım yoka içim içime yiyo ama tatlı bir dille yazdım doğrumu yaptım bilmiyorm

bence kotu dusunme asildi felan farkli bir durum vardir...rahatsiz etme cumlesi onu cok acik bir kelime ama bence farkli bir tarafida olabilir...arkadaslarinda dedigi gibi muhattap kiz degil esin aksam konus bakalim....sonra bize haber ver olurmu???

az çok okudum yazdıklarınızı ama bence pınar eşine bu şekil bi soru sorsa zaten inkar edecektir.
öyle bişey varsa bile var demez..
kızdan öğrenebilirse ondan öğrenir.

Benimkiler zatn ergenlikte 85-90di..sonra 80 oldular..alisigim ben bu boyutlarinayani:)

Bnm kizim eskiden fir donuodu icimde simdi sadece iteklemelerini hissediyorum..
Buyuyolar yerleri daralio.ciksa rahat edicez 2mizde ama inatci cikmioda:)
:)))

su goguslere gelince benim gogusler hala ayni saylir bir beden buyudu....ya sutum olmazsa.....

olur canım olur benimkilerde fazla büyümediler ama sıvı geliyo memişlerdn

canım ne yazsam kıza ben eşiyim faln akşamdan bu yana yazan bendim eşimin size ne yazdğını merak ettim fakanmı yazsam

Canim bnce dahada icinden cikilmaz duruma getirir kizla konusman..
Sen al esini karsina konus..bole bole girdim baktim sunlari okudum vs de..
Baklm ne dio? Hatta kizi rahtsz etmissin vs fln de.. bu sekilde konusunca onuruna dokunur ztn.. benden cocugundan utan bole bisy yspiosan de..
Duygu somurusunde tavan yap..

az çok okudum yazdıklarınızı ama bence pınar eşine bu şekil bi soru sorsa zaten inkar edecektir.

kız düzgün birine benziyo inşaalh eşim gelene kadr cevap atar bide şöyle bişey var kızla ortak arkadşmz da var olmadı ondan da öğrnebilrim yani peşini bırakmıcam bunun

canım oldu oaln yazdım artık kıza kız ekli deil eşimde inşallh kısa sürede cewap yazar sizide sıktım bu arada

canım ne yazsam kıza ben eşiyim faln akşamdan bu yana yazan bendim eşimin size ne yazdğını merak ettim fakanmı yazsam

eşimin face sine bakarken sizin mesajlarınızı gördm. ben eşiyim. size nasıl mesaj attı da rahatsız oldunuz öğrenebilirmiyim. diye yazardım en olsam.
akşamdan beri yazan bendim deme bence. belki eşinin arkadaşıyla ilgili bi durumdur. sadece nasıl mesaj attı diye sorardm ben olsam.
tabiki sen içinden geleni yap.

ama bilmeden konu farkli yere gidebilir..hakli iken haksiz duruma duserse...ama kiza mesaj atmis bakalim ne diyecek...

kız düzgün birine benziyo inşaalh eşim gelene kadr cevap atar bide şöyle bişey var kızla ortak arkadşmz da var olmadı ondan da öğrnebilrim yani peşini bırakmıcam bunun

kız o tarz konuştuysa illa bişey demiştir gibi geliyo bana.
ama inşallah bi yanlışlık vardır.
ben çok korkuyorum böyle şeylerden...
çok kötü oldu dünya ya.
aldatmayan erkek sayısı sayılı gerçekten

selam kizlar nasilsiniz ?

Hamilelik nasil gidiyor kacinci ayindasiniz neler yasadiniz hamilelik boyunca.???

Biz suan 12+4 haftaligiz.. simdiden cevaplariniz icin TSK ettim.!!

ama bilmeden konu farkli yere gidebilir..hakli iken haksiz duruma duserse...ama kiza mesaj atmis bakalim ne diyecek...

ya sonuçta kıza kötü bişey yazmamış.
haksız duruma düşülecek bişey yok ki.
sadece bilgi alma konusunda yardım edecek kız.
en azından öyle bişey varsa eşine kesin hükümlerde bulunabilir.

bende bilmiyorum sadece ne yazdğını merak ediyorm neyle ilgili yazdğını şuan aldatma söz konusu değil aldatan sadece kendini aldtmş olur

bende bilmiyorum sadece ne yazdğını merak ediyorm neyle ilgili yazdğını şuan aldatma söz konusu değil aldatan sadece kendini aldtmş olur

e yani canımmm inşallah öyle bişey yoktur dua edelim.
eşinin günahını almayalım.
kız inşallah senin açından olumlu yanıt verir de bunları unutursun.

ayy kizlar takatim kalmadi.....gozlerim karariyor soguk soguk terliyorum ama usuyorum....ben biraz corba iceyimde biraz kendime gelmeye calisayim....midem insallah bulanmaz veya eksimez.....

kız çevrimiçimi bilmiyorum ekli değil geln mesjda yok offffffffff
canını sıkma canım sen olumlu düşün gene de.
hayırlısı olsun canım

ayy kizlar takatim kalmadi.....gozlerim karariyor soguk soguk terliyorum ama usuyorum....ben biraz corba iceyimde biraz kendime gelmeye calisayim....midem insallah bulanmaz veya eksimez.....

bi tarhana yap da iç.
kaynar kaynar ohh ..
kokusu yeter

selam kızlar, eşim evdeydi bugün geç gidecek işe poek giremedim. şimdi aklıma takılan bir şey sormak istedim size. benm göğsümün ucunu saran koyu halka olan ksıımda minicik kabartılar olmaya başlamıştı. minicik minicik kabartılar gibi. onlardasn bazıları resmen minicik et parçası gibi olmuş sonra. sizde de göğüs kopyulaşması dışında böle bi şey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…