bence kotu dusunme asildi felan farkli bir durum vardir...rahatsiz etme cumlesi onu cok acik bir kelime ama bence farkli bir tarafida olabilir...arkadaslarinda dedigi gibi muhattap kiz degil esin aksam konus bakalim....sonra bize haber ver olurmu???
bence kotu dusunme asildi felan farkli bir durum vardir...rahatsiz etme cumlesi onu cok acik bir kelime ama bence farkli bir tarafida olabilir...arkadaslarinda dedigi gibi muhattap kiz degil esin aksam konus bakalim....sonra bize haber ver olurmu???
:)))Benimkiler zatn ergenlikte 85-90di..sonra 80 oldular..alisigim ben bu boyutlarinayani:)
Bnm kizim eskiden fir donuodu icimde simdi sadece iteklemelerini hissediyorum..
Buyuyolar yerleri daralio.ciksa rahat edicez 2mizde ama inatci cikmioda:)
su goguslere gelince benim gogusler hala ayni saylir bir beden buyudu....ya sutum olmazsa.....
canım ne yazsam kıza ben eşiyim faln akşamdan bu yana yazan bendim eşimin size ne yazdğını merak ettim fakanmı yazsam
az çok okudum yazdıklarınızı ama bence pınar eşine bu şekil bi soru sorsa zaten inkar edecektir.
öyle bişey varsa bile var demez..
kızdan öğrenebilirse ondan öğrenir.
Canim bnce dahada icinden cikilmaz duruma getirir kizla konusman..
Sen al esini karsina konus..bole bole girdim baktim sunlari okudum vs de..
Baklm ne dio? Hatta kizi rahtsz etmissin vs fln de.. bu sekilde konusunca onuruna dokunur ztn.. benden cocugundan utan bole bisy yspiosan de..
Duygu somurusunde tavan yap..
canım ne yazsam kıza ben eşiyim faln akşamdan bu yana yazan bendim eşimin size ne yazdğını merak ettim fakanmı yazsam
ama bilmeden konu farkli yere gidebilir..hakli iken haksiz duruma duserse...ama kiza mesaj atmis bakalim ne diyecek...az çok okudum yazdıklarınızı ama bence pınar eşine bu şekil bi soru sorsa zaten inkar edecektir.
öyle bişey varsa bile var demez..
kızdan öğrenebilirse ondan öğrenir.
kız düzgün birine benziyo inşaalh eşim gelene kadr cevap atar bide şöyle bişey var kızla ortak arkadşmz da var olmadı ondan da öğrnebilrim yani peşini bırakmıcam bunun
ama bilmeden konu farkli yere gidebilir..hakli iken haksiz duruma duserse...ama kiza mesaj atmis bakalim ne diyecek...
su goguslere gelince benim gogusler hala ayni saylir bir beden buyudu....ya sutum olmazsa.....
kız o tarz konuştuysa illa bişey demiştir gibi geliyo bana.
ama inşallah bi yanlışlık vardır.
ben çok korkuyorum böyle şeylerden...
çok kötü oldu dünya ya.
aldatmayan erkek sayısı sayılı gerçekten
bende bilmiyorum sadece ne yazdğını merak ediyorm neyle ilgili yazdğını şuan aldatma söz konusu değil aldatan sadece kendini aldtmş olur
e yani canımmm inşallah öyle bişey yoktur dua edelim.
eşinin günahını almayalım.
kız inşallah senin açından olumlu yanıt verir de bunları unutursun.
canını sıkma canım sen olumlu düşün gene de.kız çevrimiçimi bilmiyorum ekli değil geln mesjda yok offffffffff
ayy kizlar takatim kalmadi.....gozlerim karariyor soguk soguk terliyorum ama usuyorum....ben biraz corba iceyimde biraz kendime gelmeye calisayim....midem insallah bulanmaz veya eksimez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?