• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba guzel annisler:3:...biz geldik kizimla:3:...bugun dr.kontrolu vardi...nst"ye girdim...nstde birsey cikmadi...bebisim 44 cm ve 2.231 gr olmus.....masallah kafayi asagiya bir gommuski goremedik yuzunu ama yanaklari baya dolmus....alin cevresi ve kafasi karin cevresine gore 2 hafta onde gidiyor.....dogum aralik sonu gorunuyor hadi bakalim hayirlisi....
midem icinde konustum dr.yine gaviscon yazdi ve ek olarak famodin verdi...hamilelik oncesindede kullanmistim beni cok rahatlatiyordu...insallah bebegi zarari olmadan su son 40 gunude atlatiriz....

maşallah bebişine cnm , onun tombik yanaklarını yesinler:)

candost iyim sen nasılsın?ortada şüphelenmem gerekn bi durum yokmuş ama eşime kızgınım yinede biftek canım saol iyim dün çok öfkeliydim ama kadınada sinir oldum eşim bizim üştrimz dedi kadın evli değilmiş hem de 17 yaşındymış eşim böyle söyledi evinide biliyomş evini nerdrn biliyomş diceksin tüp siparişi vermiş daha önce adrsi ordan biliyomş ben tuttrdum gidicem onun ewine diye ama ewini öğrenicem anlıcan önemli bişey yok ama sinirliyim sadece kayazelha bebeişne maş. canım

anladım cnm,sevindim ciddi bir sorun yok en azından. biz yine de bebişlerle ilgilenmekten eşleri ihmal etmeyelim arada kontrol edelim:)

slmmm kizlarrrrrr:3::49:
benimde bugun rdv um vardi,dr um 1 cm acikligimin oldugunu ve artik heran gelebilecegini soylediiii:18:
yani artik dogsa bile herseyini tamamlamis dedi,suanda bile dogurabilirsin dedi:49:
normalde engec 12 si demisti veeeeeee 3 aralik dedi,normalde o tarihten once gelir dedi gelmezse 3 unde gel dedi:18:
aralik bebisleride aceleci galibaaaa:34:allah hepimize hayirli guzel dogumlar nasip etsin inssss,dua edin kizlarrrr banaaa:16:
hadi hayırlısı inşlh canım umarım çok kolay olur
Aman heyecanladım bak şimdi benimkiyle senin ki aynı hemen hemen bende sancıda var hafif 4te bende gidecem doktora bana ne diyecek bakalım :30::30::30::30:
canım ben 8 gündür adet sancısı bel ağrısı çekiyorum bide akıntım oluyor sertleşme var sancı nst sine gir bakalım ne çıkıcak ben bugun girdim senin gibi çok korkmuştum
selam kızlar geçmişi okuyamadım
okurum diye açtım ama sayfa öylece kaldııı

dogum yapan tümmmmmmmmmmm anneleree hayırlı olsun gözleri aydın valla saglıkla büyütsünler bebişlerini meleklerini...

gece fecii bir rüya gördümmmmm yaa :((

bebişim dogmuşş uyandırmya calısıyorumkiii emzircekmişim
uyanmıyoo acıyo gözünü kapatıyooo
ayy aynı babasıı gibi uylucu oldu buda diyoprum :))

sonraa kucagıma alıyorum emzirmeyee
nefessiz kalıyomuş bir bakıyorum kafasıı kocaman olmuşş mosmorr anneme nasıı seslneyorum anne annee bebeğim ölüyoo diyooorumm
sonraa annem alıyo kucagına birsyler yapıyopo bebeğin yüzünün rengi acılıyoo allahtan öksürtüyoo flnn

sonraa uyandım rüya rüyaa diyeeeeee
hayırlara yoralım hayırolsun canım
kızlar annemş bırakayım dedim çengelköyden üsküdara yürüyerek gittim tam 2 saat yürüdüm abartmamışım değil mi:1::1:
ohhh iyi etmişin bende yürümeye bayılırım
Bende sancı bile başladı canım adet sancısı gibi sancı çekiyorum şuan karnıma dokununca çok ağrıyor yaaaa erken gelmesin ama yaaa :30::53:
canım bende senin durumundaydım sabah aynı yaşadıklarını yaşıyorum nst ye girdim çok az sancı çıktı,bebek kalp atışlarıda iyi çıktı ..o kadar adet sancısı bel ağrısı akıntı vss bişey çıkmadı nstmde
merhaba guzel annisler:3:...biz geldik kizimla:3:...bugun dr.kontrolu vardi...nst"ye girdim...nstde birsey cikmadi...bebisim 44 cm ve 2.231 gr olmus.....masallah kafayi asagiya bir gommuski goremedik yuzunu ama yanaklari baya dolmus....alin cevresi ve kafasi karin cevresine gore 2 hafta onde gidiyor.....dogum aralik sonu gorunuyor hadi bakalim hayirlisi....
midem icinde konustum dr.yine gaviscon yazdi ve ek olarak famodin verdi...hamilelik oncesindede kullanmistim beni cok rahatlatiyordu...insallah bebegi zarari olmadan su son 40 gunude atlatiriz....

maşllhh bebişine canım en son doğum yapanlardan olucaksın kısmetse:))

maşallah bebişine cnm , onun tombik yanaklarını yesinler:)

anladım cnm,sevindim ciddi bir sorun yok en azından. biz yine de bebişlerle ilgilenmekten eşleri ihmal etmeyelim arada kontrol edelim:)

kızlar lütfen yardım bende 36+4 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarıma acayip ağrılar giriyor çıkıyor doktora gitmeli miyim sizce erken doğum falan olur mu ki

kizlar yarin alisveris yapilacak bebis icin sizce pelus battaniye almalimiyim.....2 tane penye battaniyesi var....

bizde az önce ablamla bu konuyu konuştuk bebeği nekadar sarmalasanda diyo bebek kendini ısıtamaz diyor peluş al dedi bana altına serersin dedi

kızlar lütfen yardım bende 36+4 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarıma acayip ağrılar giriyor çıkıyor doktora gitmeli miyim sizce erken doğum falan olur mu ki

Bildiğim kadarıyla doğum sancısı olunca karında sertleşme de oluyormuş.sende var mı? bi de sancılar düzenli mi ona dikkat et. tabi dr.a gitmende fayda var bence.en azından için rahatlar. su ya da leke gibi bişey gelirse hemen gitmen gerek dr.a

slm kızlar 8 gündür adet sancısı ,bel ağrıs,ı akıntı ,karnımda sertleşme,korkum kabusum olmuştu en son bugun dayanamdım doğum servisine gittim sancıma baktırmaya nst de çok az sancı çıktı çok şükür allhımmm

candost iyim sen nasılsın?ortada şüphelenmem gerekn bi durum yokmuş ama eşime kızgınım yinede biftek canım saol iyim dün çok öfkeliydim ama kadınada sinir oldum eşim bizim üştrimz dedi kadın evli değilmiş hem de 17 yaşındymış eşim böyle söyledi evinide biliyomş evini nerdrn biliyomş diceksin tüp siparişi vermiş daha önce adrsi ordan biliyomş ben tuttrdum gidicem onun ewine diye ama ewini öğrenicem anlıcan önemli bişey yok ama sinirliyim sadece kayazelha bebeişne maş. canım

neyse cnm supheleneck birsey yokmus....sinirinde gecer insallah cnm....

tesekkur ederim cnm...hepimizinkine 41 kere masallah...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebişimde çok az hareket edioo yeri daralmış normalmış anca dönüşünü hissediyorum bazen okadar sessiz ki ama çok normalmiş son haftadakiler korkmayın yani:)

Bildiğim kadarıyla doğum sancısı olunca karında sertleşme de oluyormuş.sende var mı? bi de sancılar düzenli mi ona dikkat et. tabi dr.a gitmende fayda var bence.en azından için rahatlar. su ya da leke gibi bişey gelirse hemen gitmen gerek dr.a

evet galiba sertleşmede oluyor sancılar düzenli deil canım ama arada çok fena giriyor korktum bende bi dün gece oldu bide bir iki saat önce bel ağrısıda var tabi hayırlısı

merhabalar gebişler :)

bu ara pek giremedim kk ya ,,umarım hepiniz iyisinizdir..ben çok ağırlaştım,bel ağrısı ve mide yanmasından duramıyorum.sizlerde de varmı acaba? bi de ben de kan uyuşmazlığı vardı ilk hamileliğim diye bişey yapılmayacak denmişti ama izmir ege universitesine gittim ilk defa orda 27.haftada bir iğne yapılacaktı dendi kafam karıştı :S daha önceki doktorum hiç söylememişti..bir suru tahlil yapıldı 1 haftadır sonuc bekliyorum..Allah ım hepimize kolaylıklar versin diyorumm..

Ben de yarın bebeğim için alışverişe çıkacam çok heyecanlıyım :)))))
ona bişeyler almak çok zevkli. :16:

evet cnm yaa sorma yarin dedesi-anneannesi-kucuk dayisi ile alisverise gidicez...neler neler alicam ben kizima....bir tane topik var tecrubeli annelerden bilgilerden okuyorum nelere ihtiyac var...en cok citcitli bady-agiz bezi(cok kusuyormus)-ayakli pijamalar...ayakli tulumlar cocuk cabuk buyudugu icin fazla almayin demisler...
pazar gunude babamiz-dedemiz-anneannemizle besik alinacak insallah...

kizlar anneanne bir orguler yapmis acayip guzel olmus hazir gibi...hafta sonu cicisler bolumune eklerim...

bebişimde çok az hareket edioo yeri daralmış normalmış anca dönüşünü hissediyorum bazen okadar sessiz ki ama çok normalmiş son haftadakiler korkmayın yani:)

ewet canım yeleri daralıyomş şimdi kıpraşınca tümsekler oluyo ama neresi anlayamıyorm benmde ara ara aşağıya sancı gibi bişi oluyo bıçak saplanıo gibi allhm ne kötü dewam etse nasıl dayanır insan normal doğum sancıda bundan beterse yandık :(

ewet canım yeleri daralıyomş şimdi kıpraşınca tümsekler oluyo ama neresi anlayamıyorm benmde ara ara aşağıya sancı gibi bişi oluyo bıçak saplanıo gibi allhm ne kötü dewam etse nasıl dayanır insan normal doğum sancıda bundan beterse yandık :(

sen kaçıncı haftadaydın canım..bugun hastanede kadınlarla konuşuyorum normal doğum sancısı bundan daha çok daha zor diolar ama hepsi doğanakadar doğunca çok rahatlıosun diolar,korktuğum için sezeryan istedim zaten

bu ara pek giremedim kk ya ,,umarım hepiniz iyisinizdir..ben çok ağırlaştım,bel ağrısı ve mide yanmasından duramıyorum.sizlerde de varmı acaba? bi de ben de kan uyuşmazlığı vardı ilk hamileliğim diye bişey yapılmayacak denmişti ama izmir ege universitesine gittim ilk defa orda 27.haftada bir iğne yapılacaktı dendi kafam karıştı :S daha önceki doktorum hiç söylememişti..bir suru tahlil yapıldı 1 haftadır sonuc bekliyorum..Allah ım hepimize kolaylıklar versin diyorumm..

mrb canım geçmiş olsun

evet galiba sertleşmede oluyor sancılar düzenli deil canım ama arada çok fena giriyor korktum bende bi dün gece oldu bide bir iki saat önce bel ağrısıda var tabi hayırlısı
Anladığım kadarıyla çok sık olmuyor günde 1-2 kere. bence korkmana gerek yok ama yine de bi dr.a git kontrol için. ağrının başka sebepleri de olabilr enfeksiyon gibi mesela.

Hoşgeldin canım. bizde de var kan uyuşmazlığı. bana da 2 ayrı dr. 2 farklı şey söyledi. ben asıl kendi dr.uma sormadım unuttum :26: bugün tahlil sonuçlarını göstermek için gidecektim.sorayım bari.bakalım o ne diyecek.

evet cnm yaa sorma yarin dedesi-anneannesi-kucuk dayisi ile alisverise gidicez...neler neler alicam ben kizima....bir tane topik var tecrubeli annelerden bilgilerden okuyorum nelere ihtiyac var...en cok citcitli bady-agiz bezi(cok kusuyormus)-ayakli pijamalar...ayakli tulumlar cocuk cabuk buyudugu icin fazla almayin demisler...
pazar gunude babamiz-dedemiz-anneannemizle besik alinacak insallah...

kizlar anneanne bir orguler yapmis acayip guzel olmus hazir gibi...hafta sonu cicisler bolumune eklerim...
Her çocuk kusmayabiliyormuş çok, ama biraz bulundurmak lazım. herkes çok alma dedi bana da, ben de 2şer-3er tane aldım sadece.ama çok az demi?

slm kızlar 8 gündür adet sancısı ,bel ağrıs,ı akıntı ,karnımda sertleşme,korkum kabusum olmuştu en son bugun dayanamdım doğum servisine gittim sancıma baktırmaya nst de çok az sancı çıktı çok şükür allhımmm

Bende az önce girdim nstye canım sancım falan yok doktor herzaman ki gibi normal dedi olur dedi haftaya yine gel dedi...:53:

Aramıza Hoşgeldin Bebek
kıslar bu siteye mutlaka girin çok güzel bebek şekerleri var mevlütte falan dağıtabilirsiniz ben akşam eşime göstericem bakalım hastanede de dağıtabilirim :) bu arada kendiniz tasarlayıp üstüne yazı yazabiliyosunuz mutlaka bakın fiyatlarıda uygun geldi bana

evet ben bu siteyi facebookta cok onceden gormustum simdiden tasarimimi yaptim...ama arkasina dogum tarihinimi yoksa esimle adimizimi yazsak karar veremedim...
$Untitled.webp $Untitled1.webp
diger arkadaslarada tavsiye ederim cikolata yerine daha dayanikli ve sirin...hastanede normal cikolata ikram edilecek ama mevlutte bu sekerleri vereyim diyorum...

Back
X