• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Sağ ol canım bilmiyorum kurbanlık koyun gibiyim şu an nst bağlıyım Dr gelmesini bekliyorum

Amin amin inşallah canım çok kötü hastane ortamı sizi anlıyorum şu an

Sancın var mı peki? Seninki kolay geçer canım inş. Burda çok kolay geçenler de oldu🥰 Hemşireler açıklık baktılar mı

Kızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
Düne kadar kullanıyordum canım. Göğüs ucum yoktu. Oğlumun da emme refleksi çok gelişmemişti.Emzirme danışmanlığından yardım aldım çok uğraştık ve silikon ucu bıraktık. Doğru pozisyonda ve meme ucunu şırıngayla çektirerek tutturabiliyorum artık şükürler olsun. Bu arada sarılığınız var sanırım çok geçmiş olsun.Bu durumu ilk önce atlatıp sonra sizde yardım alın eminim tutacaktır ama sürekli denemek gerekiyor sabırla ağlayacak ama bir şekilde geçecek 🙏

Benimde ilk günden beri gelşyor canım ben normak sanmıştm normal değil mii gözyaşı

Canım emzirdikten sonra sağmayı denedin mi ozaman ne kadsr geliyor?
Yok canım gozyasi normal zaten benimki demek bgn ilk gercek aglamıs, bugune kadar kandirdi demek beni minik sincap😆😁

Kızlar evde mastiti nasıl geçirdiniz sağıyorum emziriyorum ama hala ağrıyor 😭
İlerlememişse bol bol sağım yapmanız lazım. Masaj ile destekleyin. Çok ağrı ateş ve yumru da eşlik ediyor ise maalesef antibiyotik şart. Ona ek olarak sağımdan önce sıcak su torbası sonra sağım bittikten sonra da soğuk uygulama yapıyordum. Bide lahana iyi geliyor dediler onu da yaptım. Şuan ağrı yok yumru küçüldü. Rahat emziriyorum. Sizde deneyebilirsiniz

Yok bu böyle olmayacak ben yaprak dökümüne yeniden başlayacağım
Senin bebiş de uyutmuyır mu gece😓 benim de açık oyalanmalık dizi bulmam lazım hiç uyutmuyor. Gündüz mışıl mışıl uyuyor gece gözler faltaşı gibi açık

Sancın var mı peki? Seninki kolay geçer canım inş. Burda çok kolay geçenler de oldu🥰 Hemşireler açıklık baktılar mı
Sancım yok açıklık 3 cm şimdi 5 cm’den sonra diğer tarafa alıyorlarmış her saat gelip bakıyorlar açıklığa😔😔

Kızlar bebeğiniz max kaç saat ayık duruyor benimki bazen bi diretiyor 3 4 saat yani normal mi iki haftalık bebek için bu saatler napsam uyumuyor sizinde varmı böle

Kayınvalidem de bana öyle yap dedi bende o şekilde yapmaya çalışıyorum da çok hızlı içiyor sütü nefes nefese kalıyor korkuyorum
Tazyiği biraz kesiyor gibi geldi bana bir deneyin bence

Kızlar ya kızımın burnunun üzerinde göze yakın yerde beyaz minik sivilceler çıktı altıda kırmızı internette yeni doğan aknesi diyor ama yaşayan oldu mu ? Nasıl geçer bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Bizde de çıkıyor bir iki güne geçiyor sonra başka bir yerde çıkıyor özellikle çok sıcakladığında çıkıyor bizim

Kızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
Benim ucu çok çıkmadığı için silikon uçla emziriyorum arada uçsuz deneyerek bırakmaya çalışacağım bakalım ama bırakamazsam da çok takılmam

Senin bebiş de uyutmuyır mu gece😓 benim de açık oyalanmalık dizi bulmam lazım hiç uyutmuyor. Gündüz mışıl mışıl uyuyor gece gözler faltaşı gibi açık

Artık öyle bi hale geldim ki o uyusa bile uyumak işi oyuncağa döndüğü için tat vermiyor napacağımı şaşırıyorum.

Kuzum ben de onunla emzirdim, şimdi hastanedeyiz sarılık için yattı bebeğim. Kullanma diyor ebeler, çünkü zaten süt akışım çok yok bide arada bebek dokununca hava alıyor. Gazı olur dediler. Onsuz emzirmeye çalışıyorum beceremedim bi türlü, ağzına alamayınca hemen hırçınlaşıyor
Kaç günlük ve sarılığı kaç canım rabbim sifa versin azalı versin sarılığı. Bizim bebek de yattı sarılıktan. Sarılık için dr mamaya başlattı asırı uyuyprdu sutum olöasona ragmen kilo kaybı olduğu için mamaya basşadı. Anne gögsüne en yakın benzeyen biberondn aldık ama ememedi. Bizde dr un da onayıyla en kolay akıslıyı verdik. 3 4 gün de toparladı. Benim üzüntüden sütüm gitmişti o gün hastanede yatarken. Ertesi gün evimize geldik sütüm geldi yavas yavas arttı arttıkca mamayı azalttık simdi sadece emiyor. Hala sarılığı var tam gecmedi. Ama iyiki o biberonu vermişim ve sütüm geldikcede mamayı azaltmışım. Duruma ve sartlara göre illa anne sütü illa mama dememek grrekiyormuş bn kendimde bunu yasadım.

Sancım yok açıklık 3 cm şimdi 5 cm’den sonra diğer tarafa alıyorlarmış her saat gelip bakıyorlar açıklığa😔😔
Allah yardimcin olsun canim, kolay dogumlar diliyorum🙏 sicak dus, plates topuyla egzersizlerde cok iyi geliyor, sancilarin artmadan ne kadar hareket edersen o kadar iyi canim 🌸

Back
X