• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kslar süsülendm püslendm gezmeye gidiyorum
baya yürüycem yoksa bnmde doğuracağm yok valla =)))))))))))))))))))))
baya diyorum ama 10 dk sonra ıhlamaya başlıyorum eşim gülüyor :D

sende benim gibisin :1::1:
evde bile yürüymeye başlıyorum.
yürüyorum ama 5 dk sürüyo :1::1::1:

Son düzenleme:
Canim numaradan ara bi sor istersen hemen ilgileniyolar..bu arada ben yatagi gonfermekten vazgectim 15 lira kargo istediler o kadar hafif kargo icin biraz ince ama su gecirmez alezli filan fermuarli yikanabilir.sadece bekledigimden daha ince bise olmaz ince olsa dimi ya?

canım bence bişey olmaz.ben de park yatağın içine kendim pamuk yatak yaptım.özellikle ince yaptım ki düşmesin diye.
bu arada benim kargom 2 saat önce geldi.ama battaniye almıştım o çıkmadı.aradım hemen stokta olmadığından önce ellerindeki ürünleri bekletmeden gönderdiklerini söylediler.onu da 2gün içinde göndereceklermiş.en çok battaniyeyi merak ediyordum amaneyse pt-salı falan gelmiş olur herhalde.

kizlar yarin alisveris yapilacak bebis icin sizce pelus battaniye almalimiyim.....2 tane penye battaniyesi var....

canım dışarı çıkarken mutlaka lazım oluyor ben kadife olup tulum gibi olanlardan aldım.oğlumda vardı çok kullanışlı olmuştu.

Anladığım kadarıyla çok sık olmuyor günde 1-2 kere. bence korkmana gerek yok ama yine de bi dr.a git kontrol için. ağrının başka sebepleri de olabilr enfeksiyon gibi mesela.

Hoşgeldin canım. bizde de var kan uyuşmazlığı. bana da 2 ayrı dr. 2 farklı şey söyledi. ben asıl kendi dr.uma sormadım unuttum :26: bugün tahlil sonuçlarını göstermek için gidecektim.sorayım bari.bakalım o ne diyecek.

Her çocuk kusmayabiliyormuş çok, ama biraz bulundurmak lazım. herkes çok alma dedi bana da, ben de 2şer-3er tane aldım sadece.ama çok az demi?

canım yumuşak peçeteler de çok işe yarıyor.bebeklerin yüzünü acıtmıyor.hani ucuz olanlar var ya onlardan bulundurabilirsin.

bende bugun çok korktum senin gibi bende de bişey çıkmadı,ben sezeryan olucam için pek takipe alınmıyorum..10 günüm kaldı

ben kızımın ismini ülkü ipek koycam inşlhh

bende 37+5

benim kızımda 36+0 ken 2900 gr.di doktor normal haftasıyla uyumlu demişti,senin bebişinde kilosu çok iyi maşlhh:nazar::nazar::nazar:

a ne kadar güzel.benim kızım da 36+0 da 2900 gr.dı.ben de az mı acaba diye üzülüyordum.çok sevindim.

iyi akşamlar kızlar benim dr randevumda 22 kasımda bakalım dr amcamız ne dicek. sanırım erken doğum korkusu olmayan yok hakkımızda hayırlısı sağlıkla bi gelsinde yavrularımız. Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun bolbol dua edelim kızlar inşallaaahhhhhh

Oh masallah sen büyütmüssün tam abi olacak yasta :)

sağol canım.evet büyüdü maaşallah.darısı hepimizin başına. bana hiç yükü kalmadı diyebilirim.hatta yardım bile ediyor mesela dün akşam misafirim gelecekti.ben evi toplarken salonu süpürdü benim oğluşum.

sağol canım.evet büyüdü maaşallah.darısı hepimizin başına. bana hiç yükü kalmadı diyebilirim.hatta yardım bile ediyor mesela dün akşam misafirim gelecekti.ben evi toplarken salonu süpürdü benim oğluşum.

maşallah ona annesi nazar değmesin:nazar::nazar:

:nazar: ayy cok guzel canim ya imrendim wallahi. Benim kizimda 2 bucuk yasina geliyor o yavrum bile nasil uzerime titriyor ahh desem anne neren acidi öptüm gecti diyor. onlar bizim ilk göz agrilarimiz. allahim hepimizin evladini bizlere bagislasin.

:nazar: ayy cok guzel canim ya imrendim wallahi. Benim kizimda 2 bucuk yasina geliyor o yavrum bile nasil uzerime titriyor ahh desem anne neren acidi öptüm gecti diyor. onlar bizim ilk göz agrilarimiz. allahim hepimizin evladini bizlere bagislasin.

amin canım.Allahım onlara sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin.

Back
X