Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle tatlım evin bütün eksiğini ben hallediyorum
inş dünüşüm ya gelsin artık oğluşumun beşiği kuralım
öyle ya bende sinir oldum beşik işine benim annemin gelmesine döndühoş oda doğru olanını getirmedi ama onada şükür
:)))
olsun canım yaaa ne olucak sanki benimde oğlumun hastane çıkışı kıza daha uygun
vala yavrusum benimkide çok ama yaa düşün eşim kıyafet almaya bile gitmez kendine beni gönderiri bide aldığın şeyi beğenmez insanı çok sitrese sokar ona bişey almaktan nefret ediyorum ne yalan söylim.
anaaaam kız bunların ortası yokmu kendi kıyafetinidemi sana aldırıyor iyi valla eee çocuk doğunca nasıl yapcan peki böyle zor olur kuzum yaaa
ya yavrusum beğense almak bişey değil beğenmede beğenmiyo adam :)
Allahtan bayramdan bayrama bişeyler alıyo öyle sürekli bişey aldırmıyo :))))))))))))))
kötü valla hangisi zor ben anlamadım
benimkide ne alsam illa benimle olacak ne alsam karışır çok sinirimi bozar
inşallah oğlun daha rahat ettirir seni valla oda böyle olursa vah sana
en iyisi ikisin ortası yavrusm :)inş yavrusum vala öyle yetiştirmicem oğlumu zaten zor vala bi taneyle zor baş ediyo bide o öyle olursa vay halime![]()
kızlar şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah benim 7 yaşında bi yiğenim var odasına nasıl önem verir bilemezsiniz
beraber oda seçmek için çok beklemicez sanırım![]()
neyse ben artık yemek faslına başlıyayım eşim artık erken geliyor kendinize iyi bakın görüşürüüüz![]()
kıslaaaaarrrr selaaaaaammmmmm......
bugün bütün gün temizlik yaptık ama ben değil kocammm yaptı,ben de elimde bi bardak sütle onu izledim. bi tek yatak odası ve banyo kaldı,işi erkekler yapınca öyle bianda bitmio maalesef.
siz napıonuz..![]()
Kizlarrr bime kutular gelmis cok guzel buyukler 6 bucuk kucukler 5 lira.
Benim evde bos ayakkabi kutularim vardi gittim onlara pembe ve turuncu tek renkli kagitlar aldim fitilli.
Kapladim bi guzel.iclerine coraplarimizi bi kutuya,diger buuk olana onluk sapka ve eldivenlerimizi yerlestirdim.
Bi kutum daha var bos,birde kalpli metal kutum var pempe cicekli baska neler koyabilirim diye duruyolar hazirda.
Bilgisayarima gecince resimlerini eklerim kutularimin,cok cici oldular.benim dolabimda oglumunda esyalari oldugu icn cok cok yerim yok.cekmecemde yok o yuzden kutular kurtaricim olucak..
kıslaaaaarrrr selaaaaaammmmmm......
bugün bütün gün temizlik yaptık ama ben değil kocammm yaptı,ben de elimde bi bardak sütle onu izledim. bi tek yatak odası ve banyo kaldı,işi erkekler yapınca öyle bianda bitmio maalesef.
siz napıonuz..![]()
benim eşim ve temizlik yapmak peeeeeeeeeeeeh rüyamda görsem inanmam :)
Ahahahah guzelmiss bende boyle yapiyorum aynennn,
Koca yapiyo ben izliyorum..kasim sonu yeniden bi dökülücez dip köse temizlige sanirim,yada son bi kac gun kalami yaptirsam bilemiyorum.simdilii bi kac gunde bi supurup siliyoruz,gunlukte ben ufak supurge ile geciyorum zaten..