• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah benim 7 yaşında bi yiğenim var odasına nasıl önem verir bilemezsiniz
beraber oda seçmek için çok beklemicez sanırım:16:

aynen öyle tatlım evin bütün eksiğini ben hallediyorum
inş dünüşüm ya gelsin artık oğluşumun beşiği kuralım

öyle ya bende sinir oldum beşik işine benim annemin gelmesine döndü:1:hoş oda doğru olanını getirmedi ama onada şükür
benim eşimi biliyosun canım bana bırakmıyor hiç bişeyi keşke bende senin gibi olabilseydim

Son düzenleme:
vala yavrusum benimkide çok ama yaa düşün eşim kıyafet almaya bile gitmez kendine beni gönderiri bide aldığın şeyi beğenmez insanı çok sitrese sokar ona bişey almaktan nefret ediyorum ne yalan söylim.

:)))
olsun canım yaaa ne olucak sanki benimde oğlumun hastane çıkışı kıza daha uygun

öyle diyorum artık canım ne yapayım iki defa üsküdara götürüp getirdim beşiği en son sinirden kudurunca vazgeçtim böyle olsun dedim:1:
aman mavi oluversin ne yapayım

vala yavrusum benimkide çok ama yaa düşün eşim kıyafet almaya bile gitmez kendine beni gönderiri bide aldığın şeyi beğenmez insanı çok sitrese sokar ona bişey almaktan nefret ediyorum ne yalan söylim.

anaaaam kız bunların ortası yokmu kendi kıyafetinidemi sana aldırıyor iyi valla eee çocuk doğunca nasıl yapcan peki böyle zor olur kuzum yaaa

anaaaam kız bunların ortası yokmu kendi kıyafetinidemi sana aldırıyor iyi valla eee çocuk doğunca nasıl yapcan peki böyle zor olur kuzum yaaa

ya yavrusum beğense almak bişey değil beğenmede beğenmiyo adam :)
Allahtan bayramdan bayrama bişeyler alıyo öyle sürekli bişey aldırmıyo :))))))))))))))

ya yavrusum beğense almak bişey değil beğenmede beğenmiyo adam :)
Allahtan bayramdan bayrama bişeyler alıyo öyle sürekli bişey aldırmıyo :))))))))))))))

kötü valla hangisi zor ben anlamadım:1::1:
benimkide ne alsam illa benimle olacak ne alsam karışır çok sinirimi bozar :1:
inşallah oğlun daha rahat ettirir seni valla oda böyle olursa vah sana

kötü valla hangisi zor ben anlamadım:1::1:
benimkide ne alsam illa benimle olacak ne alsam karışır çok sinirimi bozar :1:
inşallah oğlun daha rahat ettirir seni valla oda böyle olursa vah sana

en iyisi ikisin ortası yavrusm :)inş yavrusum vala öyle yetiştirmicem oğlumu zaten zor vala bi taneyle zor baş ediyo bide o öyle olursa vay halime:9:

neyse ben artık yemek faslına başlıyayım eşim artık erken geliyor kendinize iyi bakın görüşürüüüz:54::54::54:

kızlar şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah benim 7 yaşında bi yiğenim var odasına nasıl önem verir bilemezsiniz
beraber oda seçmek için çok beklemicez sanırım:16:

inşallah canım çok beklemeyiz galiba :) benim yeğenlerim de ne giyeceklerine falan kendileri karar veriyorlar valla :P

neyse ben artık yemek faslına başlıyayım eşim artık erken geliyor kendinize iyi bakın görüşürüüüz:54::54::54:

afiyet şifa olsun.

ay kızlar bu erkekler hep mi cins. ya ifratta ya tefritte bir orta yol tutturan olsa. biri herşeyi karısının üstüne yıkmış diğeri karısının hiçbirşeyi tek başına yapmasına izin vermez tövbeee cinsler valla

Kizlarrr bime kutular gelmis cok guzel buyukler 6 bucuk kucukler 5 lira.
Benim evde bos ayakkabi kutularim vardi gittim onlara pembe ve turuncu tek renkli kagitlar aldim fitilli.
Kapladim bi guzel.iclerine coraplarimizi bi kutuya,diger buuk olana onluk sapka ve eldivenlerimizi yerlestirdim.
Bi kutum daha var bos,birde kalpli metal kutum var pempe cicekli baska neler koyabilirim diye duruyolar hazirda.
Bilgisayarima gecince resimlerini eklerim kutularimin,cok cici oldular.benim dolabimda oglumunda esyalari oldugu icn cok cok yerim yok.cekmecemde yok o yuzden kutular kurtaricim olucak..

kıslaaaaarrrr selaaaaaammmmmm......

bugün bütün gün temizlik yaptık ama ben değil kocammm yaptı,ben de elimde bi bardak sütle onu izledim. bi tek yatak odası ve banyo kaldı,işi erkekler yapınca öyle bianda bitmio maalesef.:49::49:

siz napıonuz..:54:

bugün bütün gün temizlik yaptık ama ben değil kocammm yaptı,ben de elimde bi bardak sütle onu izledim. bi tek yatak odası ve banyo kaldı,işi erkekler yapınca öyle bianda bitmio maalesef.:49::49:

Ahahahah guzelmiss bende boyle yapiyorum aynennn,
Koca yapiyo ben izliyorum..kasim sonu yeniden bi dökülücez dip köse temizlige sanirim,yada son bi kac gun kalami yaptirsam bilemiyorum.simdilii bi kac gunde bi supurup siliyoruz,gunlukte ben ufak supurge ile geciyorum zaten..

Kizlarrr bime kutular gelmis cok guzel buyukler 6 bucuk kucukler 5 lira.
Benim evde bos ayakkabi kutularim vardi gittim onlara pembe ve turuncu tek renkli kagitlar aldim fitilli.
Kapladim bi guzel.iclerine coraplarimizi bi kutuya,diger buuk olana onluk sapka ve eldivenlerimizi yerlestirdim.
Bi kutum daha var bos,birde kalpli metal kutum var pempe cicekli baska neler koyabilirim diye duruyolar hazirda.
Bilgisayarima gecince resimlerini eklerim kutularimin,cok cici oldular.benim dolabimda oglumunda esyalari oldugu icn cok cok yerim yok.cekmecemde yok o yuzden kutular kurtaricim olucak..

ellerine sağlık canım... merak ettim resimleri mutlaka yükle olur mu?

benim eşim ve temizlik yapmak peeeeeeeeeeeeh rüyamda görsem inanmam :)

selam kızlarr...
bişey dicem size yaa..
ben geçen hafta doktora sorucaktım unuttum..
benim vajina da yanma var.
özellikle cinsel birleşmeden sonra yanma oluyo..
enfeksiyon falan mı var acaba
sizde de böyle bişey oldu mu :26:

benim eşim ve temizlik yapmak peeeeeeeeeeeeh rüyamda görsem inanmam :)

bizimkisi hamarat sağolsun ama eli yavaş ben de bundan şikayetçiyim,bi de bakmasam ben nasıl yaptığına hemen çabuk çabuk kaytarmaya bakıo, o yüzden peşi sıra gezmek zorunda kalıyorum :1::1:

o kadar acı çekiyorum ki karnımın alt kısımlarından,çatlamaya başlamışlar bi de,salondan wc ye yürüyene kadar bile göbeğim dizlerime iniyomuş gibi hissediyorum,evde hiç bişeyi yapamaz oldum :50:

Ahahahah guzelmiss bende boyle yapiyorum aynennn,
Koca yapiyo ben izliyorum..kasim sonu yeniden bi dökülücez dip köse temizlige sanirim,yada son bi kac gun kalami yaptirsam bilemiyorum.simdilii bi kac gunde bi supurup siliyoruz,gunlukte ben ufak supurge ile geciyorum zaten..

ya ben oturduğum yerden bile çok zor kalkıyorum,valla kendi kendime temizlik yapmayı bile özledim şöyle dip köşe :16:

yine de sağolsunlar her ne kadar bizim yaptığımız gibi olmasa da yaptıkları temizlik hiç yoktan iyidir,yoksa ev kalkar gider..

Back
X