2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ooo maşlhh güle güle kullan hepsini inşlhh,,,bizim ailelrn ne alıcağını ben bilmıorum daha

Saol CNm bnm daha güzelleri sana olsun inş)kımse pişti olmak istemiyor onun için söylüyorlar)

bu da iyiymiş pişti olmakta var ama:))
benim ailem kayınelidemler uzakta oldukları için bihaberim herşeyden:))
doğumdan önce gelecekler bakalım hayırlısı ile

tecrübeli annelere bişey sorucam ben malum bebişlerimiz kış çocuğu olucak biz yenidoğan bebeklerimizi hangi sıklıkta yıkamalıyız üşütmeyelim sonra annem dioki haftada bir yıka ya hasta edersem

tecrübeli annelere bişey sorucam ben malum bebişlerimiz kış çocuğu olucak biz yenidoğan bebeklerimizi hangi sıklıkta yıkamalıyız üşütmeyelim sonra annem dioki haftada bir yıka ya hasta edersem

CNm tecrübem yok ama bılgım var cocuk yıkamaya hasta olmaz ev şartlarını uygun hale getırceksın banıya odasına termometre al eve ısıyı hep aynı tutmaya çalış bebişler yıkandıkça rahatlarlar unutma onlar suyun içinden çıkıyorlar ve duruma cokta alışıklar )

bizim ev klimalı bide ufo kullanıoruz odada yıkarım küvetini alır odaya getirrim

dün bide hastane doğum çantasına 7 tane bebek bezi koydum yeterli olur umarım ,,ay bezlerde iyi pahalıymış 2 paket aldım 1 numara ve 2 numaradn

Kızlar geçmişe şöyle göz atabildim bebişten fırsat olmuyor. Hepinize teşekkür ediyorum dualarınız ve oğluşum için yazdıklarınız için. inşallah kolaycacık doğurursunuz:))

çok güzeller canım,çokkk beğendim

bu yatak da çok güzelmiş,mışıl mışıl uyusun ufaklık

off bende hastayım ya grip olmuşum:94:
hamileliğim boyunca 2.gribim normalde hiç hasta olmam ama hamilelikte bünye hassaslaşıyomu nedirr

geçmiş olsun canım

hayırlı olsun canım

yarın doğum günüm buda eşimin hediyesi

Eki Görüntüle 555758

(şanslıyım çünkü dünyanın en güzel eşine sahibim)

benimki doğumgünlerimi hatırlamaz bile,doğumgünü hediyen de doğum hediyen de çok güzelmiş.

geçmiş olsun canım,geceleri benim de sancım oluyor

oyuncaklarınız ve elbiseniz hayırlı olsun canım,hepsi de çok şeker

hiç öyle düşünme canım,2 güne bir yıka bence,yaz olsa hergün derdim.Evler zaten sıcak,hem yıkandıkça büyür bebiş.

hepsi çok cici hayırlı olsun canım ben artık kızıma deyil kendime laışveriş yapıyorum ,,kendime cicler alıyorum güzel kızımın anneside güzel olsun diye :))) doğumdan sonra belki fırsatım olmayacak almaya

Canim bebek kirkinin icinde hergun yikanir,hem rahatlar hem büyür,benim oglumda kiş bebegiydi ve gobegi dusunce hergun yikamistim,genelde aksam saatlerinde.yada oglen.soba yakip ekstra kuveti odaya koyunca sicacik oluyo.hic korkma hasta olmaz ustunude guzel giydirince..

selamm kızlarr nasılsınızzzzzzzz

bir de bişey sorucam size.
şu salıncaklar varya fd01 arkaşımız eklemiş.
onlar yatak şekline giriyo mu :26:
yani ana kucağı gibi kullanılıyo mu

banyo konusu geçmiş.
hastaneden gelince 1 kez yıkarsınız..
hastanede düzgün temizlemiyolar sonuçta.
sonrasında göbüş düşünce 2-3 günde 1 yıkayabilirsiniz..
çok sıcağa alıştırmayın..
bebişler yıkanınca çabuk büyür

bir de bişey sorucam hangi bezi hangi ıslak mendili kullanacaksınız ?

canım ben molfix yenidoğan göbek oyuntulu bezden aldım,ıslak mendil olarak da yenidoğanlar var bir çok markada,paraben ,alkol içermeyen,su ve sabun etkili yazanlardan bir tane alabilirsin.

canım ben molfix yenidoğan göbek oyuntulu bezden aldım,ıslak mendil olarak da yenidoğanlar var bir çok markada,paraben ,alkol içermeyen,su ve sabun etkili yazanlardan bir tane alabilirsin.

huggiesten çoğu kişi memnun kalmış.
birde unibaby..
ikiside yenidoğan..
nivea falan da varda onlar çok pahalı..
unibaby yenidoğan hem çok iyi hemde uygunmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…