B'nde bam bam beşiklerden almak istedim yatak odası için ama her yıkamaya çalıştığımda vida sökmek zorunda klıcam die vazgectım bu bam bamın eski modeli vardı bı arkadasımda o cok daha kullanışlıydı sanki ama bulamıyorum bır türlü;((
Benimde eşimden hıç ses yok henüz;((büyük görümcek ;kızıma ve bana küpe alacakmış öle dedi...küçük görümcek ;eşimin benim ve kızımın isminin yazılı olduğu bir kolye yaptırıyormuş kimse benimkinde almasın dıyor...buyuk eltım ;biftegın bebek arabasından alıcak siz almayın dedı..kayınvalidem ; kızıma künye takacakmış ..annemde bana künye takıcakmış; diğer eltim ve ortanca görümcekten henüz ses yok kızlar
ooo maşlhh güle güle kullan hepsini inşlhh,,,bizim ailelrn ne alıcağını ben bilmıorum daha
Saol CNm bnm daha güzelleri sana olsun inş)kımse pişti olmak istemiyor onun için söylüyorlar )
tecrübeli annelere bişey sorucam ben malum bebişlerimiz kış çocuğu olucak biz yenidoğan bebeklerimizi hangi sıklıkta yıkamalıyız üşütmeyelim sonra annem dioki haftada bir yıka ya hasta edersem
CNm tecrübem yok ama bılgım var cocuk yıkamaya hasta olmaz ev şartlarını uygun hale getırceksın banıya odasına termometre al eve ısıyı hep aynı tutmaya çalış bebişler yıkandıkça rahatlarlar unutma onlar suyun içinden çıkıyorlar ve duruma cokta alışıklar)
Kızlar geçmişe şöyle göz atabildim bebişten fırsat olmuyor. Hepinize teşekkür ediyorum dualarınız ve oğluşum için yazdıklarınız için. inşallah kolaycacık doğurursunuz:))
selam kızlar son aldıklarımızı eklemeye üşenmiştim 1 haftadır. şimdi aklıma geldi yüğkleyeyim dedim. kayınvalidem almış nevresim takımını dün onu da ekledimm. bir de duvara astığım kuşları almış .
cnım çok güzeller bebişin sağlıkcakla kullansın benimde oğlumnu büyüyebilen yatakta ben bişeyi yanlış koymuşum galiba hani alt açma yeri var ya beşikte baş tarafını oraya yaptım dönenceyide oraya ascaktım senin yaptığın doğru gaibaEki Görüntüle 555730 ben ters yapmışım sanırım
off bende hastayım ya grip olmuşum:94:
hamileliğim boyunca 2.gribim normalde hiç hasta olmam ama hamilelikte bünye hassaslaşıyomu nedirr
yarın doğum günüm buda eşimin hediyesi
Eki Görüntüle 555758
(şanslıyım çünkü dünyanın en güzel eşine sahibim)
günaydın güzel anneler ve melekleri
bende gündüzleri turp gibiyim geceleri sancıdan ölüyorum sabaha kadar inliyorum adet sancısına benzer bel ağrıları vss sizdede oluomu adet sancıları özellkle son haftadakilerde
kızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum
masalcı kuzumuz ve taklacı köpeğimiz ve çilekli elbisemiz
Eki Görüntüle 555773
Eki Görüntüle 555774
Eki Görüntüle 555775
tecrübeli annelere bişey sorucam ben malum bebişlerimiz kış çocuğu olucak biz yenidoğan bebeklerimizi hangi sıklıkta yıkamalıyız üşütmeyelim sonra annem dioki haftada bir yıka ya hasta edersem
Eki Görüntüle 555801 Eki Görüntüle 555800 Eki Görüntüle 555802 Eki Görüntüle 555803 Eki Görüntüle 555804 Eki Görüntüle 555805 Eki Görüntüle 555806 Eki Görüntüle 555807
bunlar dün ki alış verişten artık ıvır zıvırla uğraşıyorum sanırım :))))
çok güzeller canım,çokkk beğendim
hiç öyle düşünme canım,2 güne bir yıka bence,yaz olsa hergün derdim.Evler zaten sıcak,hem yıkandıkça büyür bebiş.
bir de bişey sorucam hangi bezi hangi ıslak mendili kullanacaksınız ?
canım ben molfix yenidoğan göbek oyuntulu bezden aldım,ıslak mendil olarak da yenidoğanlar var bir çok markada,paraben ,alkol içermeyen,su ve sabun etkili yazanlardan bir tane alabilirsin.
bir de bişey sorucam hangi bezi hangi ıslak mendili kullanacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?