2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende neredeyse bir haftadır var o sancılar yerimden kalkıpta zor gidiyorum lavaboya gündüz değilde geceleri çok ağrım oluyor

Günaydın canım.
ben de aynıyım.

bende neredeyse bir haftadır var o sancılar yerimden kalkıpta zor gidiyorum lavaboya gündüz değilde geceleri çok ağrım oluyor

ohh azcık içim rahatladı normal bir durum galiba,bende kayınvalideme sordum adet sancısı gibi sancı çekiyorum dedim
o da bende de sancı başladıktan 10 gün sonra doğurdum dedi:)) ben 10 günden fazla çekiıorum bu sancıları

sende normalmi doğuracaktın
sezaryenmiydi yoksa unutuyorum ya

Son düzenleme:
Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi. anakucağının markası modeli ne?

selam canmcm, ben sana linmk veriyim hepsaiburadadan almıştık geçöen hafta Hauck Bouncer Emotion Anakucağı / Cute Baby - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

canm bizde baştan emin olamadık eşimle ama genelde bizimki gibi yapıldığını görmüştük. tam karşısında olması daha iyi olur diye düşündük.

çok güzeller iyi günlerde kullanın...bayılıyorum bebek alış verişine hamileliğin en keyifli tarafı bu tabi bi de tekmeler:)))

evet tekmeler ve alışverişler:))) gerçi bizimki tekmeden çıktı artık şişirmece oynuyor sürekli.

Damla gecmis olsun

Biftek hepsi cokguzel gule gule kullanin. Bebek arabanin markasi nedir birde ne kadara aldiniz bende onu soriyim

Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com canm arabamız bu. maalesef mavi bizimki, indirimde o vardı sadece. bebiş kız ama:)

adet sdancısı değil de baskı hissi çok oluyor bende.

çokkk güzeller canm iyi günlerde kullanın inş. ben de salıncak düşünüyordum ama daha almadım.

kızlar tek tek oldu ama aklıma geldikçe çekip yüklüyorum
masalcı kuzumuz ve taklacı köpeğimiz ve çilekli elbisemiz

Eki Görüntüle 555773

Eki Görüntüle 555774

Eki Görüntüle 555775

güzel günlerde kullan canım,o çiilek elbiseden alıcaktım kırmızısı çok baskın bi kırmızıydı almadım belki fikrim değişir sonra,,çok güzel dantelli güpürlü elbiseler var bebişler için kokoş kokş insanın aldıkça alası gelıorrr yaa:))

Son düzenleme:

belkide süpriz yapacaktır benim kocam çok romantik ve düşüncelidir özel bir gün olmasa bile bakarım birşeyler almış şanslıyım bu konuda

Son düzenleme:
adet sdancısı değil de baskı hissi çok oluyor bende.

çokkk güzeller canm iyi günlerde kullanın inş. ben de salıncak düşünüyordum ama daha almadım.

çok kullanışlı dediler birde kampanya vardı salıncağıda arabayıda 90 tl'den aldık
arabamız yok o yüzden katlanır küçük bir şey istedim katlanması kolay ve hafif gezmeye filan giderken rezil olmayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…