belkide süpriz yapacaktırbenim kocam çok romantik ve düşüncelidir özel bir gün olmasa bile bakarım birşeyler almış şanslıyım bu konuda
çok kullanışlı dediler birde kampanya vardı salıncağıda arabayıda 90 tl'den aldık
arabamız yok o yüzden katlanır küçük bir şey istedim katlanması kolay ve hafif gezmeye filan giderken rezil olmayım dedim
çok kullanışlı dediler birde kampanya vardı salıncağıda arabayıda 90 tl'den aldık
arabamız yok o yüzden katlanır küçük bir şey istedim katlanması kolay ve hafif gezmeye filan giderken rezil olmayım dedim
çok şirinler canııım
saol canım hepsi hediye
elbiyesi kaynanam
kuzuyu annem
köpeği kardeşim aldı
Canım benim.. sağol. çok şükür geçmiş heralde enfeksiyon. dr tahlil sonuçlarına baktı kurtarmışsın dedi. ama tam geçtiğini söylemedi. azosilin diye bi ilaç kullanıyordum ona devam et dedi. belki tam geçmemiştir yada önlem amaçlı kullan demiştir.bi zararı yokmuş bebeğe. ama iyiyim...candost sen nasılsın iyileştin galiba çok geçmiş olsun
Güle güle kullan canım. bakalım bizimkiler düşünebilecek mi böyle şeyler.
ben onun elbisesini yerimmm. çok tatlı cnm ya bu elbisdeyle bi fotoğrafını isterim ona göre:))
güzel günlerde kullan canım,o çiilek elbiseden alıcaktım kırmızısı çok baskın bi kırmızıydı almadım belki fikrim değişir sonra,,çok güzel dantelli güpürlü elbiseler var bebişler için kokoş kokş insanın aldıkça alası gelıorrr yaa:))
Kızlar aldıklarımı yükleyemiyorum(((((((
fotoğraf makinesinin pili bitmiş açılmıyo. cep telefonundan çektiklerimi de nasıl bilgisayara aktaracağımı bulamadım(
Yaşasınn ara kablosu buldum :)))))) geliyorum.
geçenlerde elinde kırmızı gül ile gelmiş ben okadar yadırgamışım ki bu ne diyorum teşekkür edeceğime bizimki pek romantik deyil ama iyi kalplidir ..
aaa nişan geldi mi hadi hayırlısı canım nasıl birşeydi acaba sorabilirmiyim:26:
maşallah oğluşuna canım çok tatlı allah analı babalı bütütsün inşallah.bana da burada tecrübeli anneler ayaksız alın diye bas bas bağırıyordu.ben de 3 tane felan tulum aldım gerisi hep ikili takım şeklinde aldık doğru tercih demekki gerçekten çok çabuk büyüyorlar
aynen ya tulum çok yakışıyor şekerlereben uzun kollu zıbın altına da ayaklı tulum şeklinde de aldım onlarda kullanışlı olur demi :26:
kız bir tane daha doğur doya doya giydir
canım iyi yapmışsın .ama ben bütün kestim çocuğu rahatsız eder diye şimdi hangisi kaç aya kadar bilmiyorum
hay maşallah caım bebişine darısı başımıza inşallah bizimki de topişlicek
herkesin bebeğinin maşallahı var yahu allah nazarlardan saklasınçatı muaynesi için erken değilmi hani tetikliyormuş ya doğumu :18:
ah canım kayınpeder aldı bizim herşeyimizi.cebimizden beş kuruş para çıkmadı ondan mıdır içim sızlıyo yüksek fiyatları görünce .hani tek eş çalışan aileler var .ihtiyaçlarını kendileri almak zorunda olan aileler var onları düşününce şükrediyorum.allahaşükür kayınpederim kayınvalidem çok iyiler daha ben demeden söylemeden aldılar herşeyimizi
pınarcım avatarın ne hoş öyle ama gerçekten bebeklerin gazı olunca öyle oluolar kızarıolar büklüm büklüm oluolarr kıyamam yaayüklede canım göelim gezmekten gelince bakarım artık
demiştir alsam bir dert almasam ayrı
aman canım iyi olsunlarda evimizde huzur olsunda gerisi önemli değil
canim sumuksu yapiskan sari renkte yogun bir akinti pirt diye ciktii
aa çok ucuzmuş canım nerden aldın ben nereye sorsam fiyatlar en aşağı 150 tl den başlıo hele salıncağa 200 tl diolardı
Biftek; fd CNm güle güle kullansın kuzularınız cıcilerini)hepsi cok güzeller:))dogum hedıyeleri belli olmaya aşamış artık desenize tek tek )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?