evet canım kasım annelerinden biri dedi bize de..kızlar başka topikte okumuştum amerikan bezi diye bi şey varmış sezeryanlılara doktoru önermiş cilde hava aldırıyormuş.ben ilk defa duydum
hoşbuldum cnm..
kızlar ne yazıkki çatlak bende de oluşmaya başladı,10 gün öncesine kadar neredeyse bişey yoktu ama birden çıkıp çoğalmaya başladılar. karnımın alt sol kısmında özellikle,çok da fena kaşınıyor ama kaşımamaya çalışıyorum bende..
sezeryanda da göbek sarılabiliyor muymuş,bak ben onu bilmiyodum,sadece normalde sarılır sanıyodum..
canım kantaron yağı bulabilirsen sür faydasını görürsün.ayrıca ben badem yağını bir ara kullanım ben de çok kaşıntı yaptı.bence badem yağı kullanma bazı ciltlerde alerji yapabiliyo.eğer alablirsen fito krem al eczaneden deri yenileyici basit bir krem derideki tahriş ve yanmalara birebir ben kullanıyorum bir zararı da yok. bir yerim yansa hemen sürerim sızısını daalıyor kızarmasını da engelliyor çabucak iyileştiriyor bence fito krem kullan eğer organik kantaron yağıı bulamazsan
ben çorapları bile ütüledim
bende çorap şapka mendil
elime ne gelirse yıkadım ütüledim..
kaç tane çorap aldınız kızlarr
kızlar ben kaçayım yine başladı karnımın yanması deli olacam ya bi yıkayım baayım
ayy kızlar ben yatıyorum oğlum sıkıştı artık oturmaktan..
uyuyayım ben hzır uykum gelmişken
hadi iyi geceler öptük siziii ve bebişlerinizi
ayy kızlar ben yatıyorum oğlum sıkıştı artık oturmaktan..
uyuyayım ben hzır uykum gelmişken
hadi iyi geceler öptük siziii ve bebişlerinizi
slm kızlar,
benimde karnım çok kaşınıyo delirtiyo insanı biraz ıslatıyorum bebe yağı sürüyorum bolca ve baya ovalıyorum yağ emene kadar rahatlıyorum biraz,
ben pişik kremi sudocrem var onu kullanacağım bebeğime,başka bişey almadım çok etkili kendim içinde kullanabiliyorum
SUDOCREM 125g SUDO KREM GittiGidiyor'da 66880393
geçen hafta hurç aldım fermuarlı küçüklerden benim ki pembe oğlumun ki mavi,kıyafetlerimizi koydum annemler karıştırmadan alsınlar içinden dedim çok iyi oldu ayrı ayrı dağınık durmaz valizin içinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?