amerıkan bezı cnm bagla valla kalmasın göbuş
kızlar arkadaşım da çok çatladı henüz doğum yapmadı ama kırmızı ve yarıkları çok belli oluyor.çok üzüldüm görünce.son ay çatlamış o da .ondan önce yoktu bir şeyi.eczanede contractubex diye bir jel satılıyor o ameliyat izini bile geçiriyor .günde iki defa sürülüyor doğumdan sonra kullanabilirsiniz
kaynanamda vardır belki öyle bez sorarım ona
çarşaf dda olur dediler
kızlar arkadaşım da çok çatladı henüz doğum yapmadı ama kırmızı ve yarıkları çok belli oluyor.çok üzüldüm görünce.son ay çatlamış o da .ondan önce yoktu bir şeyi.eczanede contractubex diye bir jel satılıyor o ameliyat izini bile geçiriyor .günde iki defa sürülüyor doğumdan sonra kullanabilirsiniz
aynen canım..evet canım en iyisi eski yöntemler saracağız göbüşleri
benim karnım da açık yer yok aynı zamanda tek çatlakta değil çatlayan yerler kabardı kaşınıyor yanıyor iki gündür ne yaapacagımızı bilmiyoruz geceleri yatamıyorum yıkıyorum yağlıyorum ağlıyorum hiç açılacak yer kalmadı annem ben daha böyle birşey görmedim diyor eczaneyi aradık birşey vermeyiz ilaç dediler sadece badem yağı onun da faydası yok
facem yok canım
eşim sağolsun kıskançlığından açtırmadı..
zaten çok kıskançç
tülbent koyucam canım annem çeyizime koymuştu bir sdürü pijamalarıma uygun çıkartırım
salı günü gidicem canım..
sen 39. haftadasın..
her an gelebilir bebekk
hoşgeldin canım
zeynocum sana bir şey sormak istiyorum göğsünden şimdi bir şey geliyor mu ?doğum olmadan herkesten bir şeyler geliyormuş. benim henüz yok o gelen şeylerden deacaba doğum olunca da gelmez mi diye korkuyorum .banyoda duş alırken göğüslerimi sıkıyorum sıkıyorum sıkıyorum azıcık bile bir şey yok :99:
evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyümaynen canım..
yaa çook üzüldümm o kadar çatladı demek
derin oldukları için acıyolardır..
doğumdan sonra ezcereyreyin dediği kremi alırsın..
benimkiler çok derin değiller acımıyo ama kaşınıyo arada bende vazelin veya badem yağı sürüyorum
evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm
yok canım tehlikeli hamileyken kullanmak .amaben bebe yağı kullanıyorum canbebe nin ve normal nemlendirici vücut kremi kullanıyorum hergün düzenli sürüyorum hiç bir yerim çatlamadı çok şükür canımşimdi kullanamıyoruz değil mi
bakayım böyie devam edrse gideceğim de eczane birşey yapamayız deri genişlediği için oluyo cildi çok sıkıymış dedidermatolojiye falan gitseydin keşke..
belki gebelikte kullanabileceğin jel falan verirdi sana ya
canım kantaron yağı bulabilirsen sür faydasını görürsün.ayrıca ben badem yağını bir ara kullanım ben de çok kaşıntı yaptı.bence badem yağı kullanma bazı ciltlerde alerji yapabiliyo.eğer alablirsen fito krem al eczaneden deri yenileyici basit bir krem derideki tahriş ve yanmalara birebir ben kullanıyorum bir zararı da yok. bir yerim yansa hemen sürerim sızısını daalıyor kızarmasını da engelliyor çabucak iyileştiriyor bence fito krem kullan eğer organik kantaron yağıı bulamazsanevet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm
eskiden zaten çarşafla sıkarlarmış karnı...
kaaynanam da annemde sararız göbüşü diyolar.
valla canım hafta sonu fazla kimse olmuyo ama..
bi yaramazlık yok heralde
ayy içimde bi his var sanki bu hafta doğurcam
hoşgeldin canım
hmm anladım canım inşallah şifanı bulursunbakayım böyie devam edrse gideceğim de eczane birşey yapamayız deri genişlediği için oluyo cildi çok sıkıymış dedi
tontişkolar napıyonuz bakem :) bu saatte herkes burdaymış yahu bende boştur topik diodum veletler rahat vermedimi :) neyse ben kaçayım tekrar sabah erken kalkıcam ütü kahvaltııı :) hehhehe çokkkk iş var ha bide ne sorucaktım sizlere bu bebişlerin battaniyelerini yıkadınızmı kaç derecede yumuşaklar ya hani bozulur die korkuyom yahu :)
yok canım tehlikeli hamileyken kullanmak .amaben bebe yağı kullanıyorum canbebe nin ve normal nemlendirici vücut kremi kullanıyorum hergün düzenli sürüyorum hiç bir yerim çatlamadı çok şükür canım
kız benım dr hastanede 3 saat sonra hemen sardırıyo benım göbekten eser yk yarendede öleydım 30 yıldır yapıyomuş tum hastalarına
bıde sezeryansan rahımın sallanarak dıkışlere carpıp agrı yapmasını engellıyomuş
ben yıkadım elezine varana kadar herşeyini yıkadım peluş battaniyeyi de elde yıkama modunda yıkadım 30 c derecetontişkolar napıyonuz bakem :) bu saatte herkes burdaymış yahu bende boştur topik diodum veletler rahat vermedimi :) neyse ben kaçayım tekrar sabah erken kalkıcam ütü kahvaltııı :) hehhehe çokkkk iş var ha bide ne sorucaktım sizlere bu bebişlerin battaniyelerini yıkadınızmı kaç derecede yumuşaklar ya hani bozulur die korkuyom yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?