2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

şimdi kullanamıyoruz değil mi

benim karnımda hiiç yoktu ama çatlaklar açık renkli ve derin değil..
kalçalarımdakiler de acımıyo benim

caniM benim kardesimde 7 ay once normal dogum yapti simdi bebisi emziriyor ancak cok tutucu baskici kocasi ve kaynanasi var ayni evde yasiyorlar kardesimin gobegini ve belini gordum ona belli etmedim ama cok uzuldum . Asiri catlak ve hala mor. Mor olmasi hala umut var demek. senin dedigin bu jel emzirirken kullanilirmi. annemle acaba lireac mi alaak diye dusunduk ama senin yazdigin madem hersEyi geciriyor ona bakalim bizde yazik ya o yasantiyi hic haketmiyor kocasida askerde cok garip kaldi benim canim kardesim.

evet canım en iyisi eski yöntemler saracağız göbüşleri
aynen canım..

yaa çook üzüldümm o kadar çatladı demek
derin oldukları için acıyolardır..
doğumdan sonra ezcereyreyin dediği kremi alırsın..
benimkiler çok derin değiller acımıyo ama kaşınıyo arada bende vazelin veya badem yağı sürüyorum

evet her an gelebilir canım

canım benim de gelmiyor merak etme.onun sütle ilgisi yok.oğlumda da bi şey gelmemişti ama sezeryandan sonra hemen emzirmiştim.sıkma sakın erken doğumu tetikleyebiliyormuş

evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm

tontişkolar napıyonuz bakem :) bu saatte herkes burdaymış yahu bende boştur topik diodum veletler rahat vermedimi :) neyse ben kaçayım tekrar sabah erken kalkıcam ütü kahvaltııı :) hehhehe çokkkk iş var ha bide ne sorucaktım sizlere bu bebişlerin battaniyelerini yıkadınızmı kaç derecede yumuşaklar ya hani bozulur die korkuyom yahu :)

evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm
canım kantaron yağı bulabilirsen sür faydasını görürsün.ayrıca ben badem yağını bir ara kullanım ben de çok kaşıntı yaptı.bence badem yağı kullanma bazı ciltlerde alerji yapabiliyo.eğer alablirsen fito krem al eczaneden deri yenileyici basit bir krem derideki tahriş ve yanmalara birebir ben kullanıyorum bir zararı da yok. bir yerim yansa hemen sürerim sızısını daalıyor kızarmasını da engelliyor çabucak iyileştiriyor bence fito krem kullan eğer organik kantaron yağıı bulamazsan

kızlar başka topikte okumuştum amerikan bezi diye bi şey varmış sezeryanlılara doktoru önermiş cilde hava aldırıyormuş.ben ilk defa duydum

hoşgeldin canım

hoşbuldum cnm..

kızlar ne yazıkki çatlak bende de oluşmaya başladı,10 gün öncesine kadar neredeyse bişey yoktu ama birden çıkıp çoğalmaya başladılar. karnımın alt sol kısmında özellikle,çok da fena kaşınıyor ama kaşımamaya çalışıyorum bende..

sezeryanda da göbek sarılabiliyor muymuş,bak ben onu bilmiyodum,sadece normalde sarılır sanıyodum..

bakayım böyie devam edrse gideceğim de eczane birşey yapamayız deri genişlediği için oluyo cildi çok sıkıymış dedi
hmm anladım canım inşallah şifanı bulursun

hoşgeldin canım..
ben 30 derecede yıkadım

yok canım tehlikeli hamileyken kullanmak .amaben bebe yağı kullanıyorum canbebe nin ve normal nemlendirici vücut kremi kullanıyorum hergün düzenli sürüyorum hiç bir yerim çatlamadı çok şükür canım

canım bende hamileliğimi öğrendim başladım yağlanmaya ama cilt işte benim de iki gündür bu kadar şiddetlendi zaten benim annem 5 tane doğurmuş üstelik ben ikizmişim ama kadında hiç çatlak yok

ben yıkadım elezine varana kadar herşeyini yıkadım peluş battaniyeyi de elde yıkama modunda yıkadım 30 c derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…