2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

huuuuuuuuuuuuu günaydın tontişkolarrrr eee hani bugün yokmu DOĞURAAAN :) ay ben bugün temizlik yapıcam kıslar da çok üşeniyorum yaa :) bu ara acayip uyku bastırıyo beni akşam uyudum yetmedi kociş gidince gene yattım saat 11 de kalktım kahvaltı falan derken saat 1 e geliyo temizlik falan yapıncada akşam olur artık :)ne çabuk geçiyo bu ara günler sizede böyle geliomu :)

kızlaaarrrr uzun süredir giremiyorum insan işte olmayınca bilgisayarıda açası gelmiyo nasıl nefret ettiysem artık umarım hepiniz iyisinizdir geçen gün kontrole gittim 35 hafta bir günlük ama bebeğim 2900 olmuş ehehehe maşallaaahh dedi doktor o nasıl bir maşallah demekse doğurana kadar 4 kiloyu bulcam heralde geri kalan sağlık durumu iyi fakat benim belim çok ağrıyor birde bu aralar bebek irileştikçe öne doğru çekiyorum resmen nineler gibiyim sizler nasılsınız artık ayaklarımızı görmeye sayılı günler kaldı kızlarrrr göbekten göremediğimiz diğer organlarımızıda

Benimkini ne yesem her gün bir kere tutuyor hıçkırık mutlaka

çok yorma kendini tatlım bende hiç uykumu alamıyorum yaa günler kısaldı heman akşam oluyo artık

Hakikaten maşallah canım ben geçen hafta gittim 37 haftanın içinde yani 2800 grdı benim ki tombiş bir bebiş olmayacak galiba:26:
Ewet irileştikçe öne doğru ağırlık merkezi artıyor bel ağrılarına yol açıyor birazcık kendimi yorsam belim kopacakmış gibi oluyor...
Sayılı günler çabuk geçer derler ama geçmekte bilmiyor sanki

kıslar ya hafta sonu düğün var offffffffff bu koca göbüşle ne giyicem ben yaaa bu arada topuklu ayakkabı giymek istiyorum kociş kızıyo ama oynamıycam ya takı takıp oturcaz 1 saat falan sonra döncez ufffffffff daha kıyafet bulamadım ayakkabılarımda inşallah olur malum ayaklar davul oldu spor ayakkabı giye giye

Tunatdin anneler ikra bugun cok gazli hic dogru duzgun uyuyamadi yavrum surekli uyandi

cnm valla bence çok normal kilosu bebişinin 3 - 3.500 arası doğsun yeter 4 kilo çocuk nasıl çakar :) çok zor benim dr zayıf olunca sağlıksız anlamına gelmiyo dio aksine doğum için iyi doğsunlar tombik yaparız biz onları :)

bende dün gittim düğüne ama çok durmadım yarım saat durdum çıktım gittiğimde gelin bayılımıştı ambulan felan geldi . içersi çok kalabalık ve havasızdı normal yani bayılması tıklım tıklımdı salonun dışı bile insan doluydu bende daraldım hemen kalktım vala

Tunatdin anneler ikra bugun cok gazli hic dogru duzgun uyuyamadi yavrum surekli uyandi

cnm valla bence çok normal kilosu bebişinin 3 - 3.500 arası doğsun yeter 4 kilo çocuk nasıl çakar :) çok zor benim dr zayıf olunca sağlıksız anlamına gelmiyo dio aksine doğum için iyi doğsunlar tombik yaparız biz onları :)

canım ben dayımın kızının düğünde elbise almıştım bayramda normal elbise beden büyük sonra onu darltıp giyicem sende o tarz elbise alırsın az topukluda giymiştim ve bütün gece oynamıştım

Dün eşimin yakın arkadaşlarından birinin düğünü vardı ben gidemiycem dedim eşim yalnız gitti geldi
Bu göbekle düğüne gitmek imkansız gibi geldi canım bana

valla benim listeme bak simdi bakalim sayiyorum
12 tane citcitli bady
2 tane ayakli pijama takimi
4 tane alt ayakli pijama
1 tane havlu 1 tane polardan 1 tane penyeden tulum
2 tane battaniye(hastane cikisinin battaniyeleri)
3 tane agiz bezi
cok fazla corabi var sayamicam

benimki bunlar...................

biraz takip edeym canım yarın sabah kontrolüm var zaten 10.30 da.
bakalım ne olur ne biter duruma göre
karnımda ağrı yok..
sadece belim

cnm bir dusa gir..biraz dinlen hala devam ediyorsa ve bebek hareket etmiyorsa hemen dr.unu ara veya hastaneye git...

Son düzenleme:
ben olsam gitmezdim düğüne ama ben kocamanım yürüyecek halim yok ondan zor gelirdi herhalde :))

oğlumun bebek şekerlerini almaya gitmeliyim bugun nasıl gitcem bilemiyorum Allah büyüktür

Haklısın canım zaten ben normal doğumu bekliyorum sezeryan olmuycam bir aksilik olmazsa inşallah

anacum aradı da onla konuştum:)
belimin ağrısı hafifledi.
anneme sordum belim ağrıyo diye.
doğum yokluyo seni diyo ay sonunu bekle her an gelebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…