herkese selammm...
mandalina yedikçe bebişi hıçkırık tutuyo sizede oluyo mu mandalina yiyince
vitaminc aynen bende durmadan bişeyler yemek istiyorum gelip gidip dolabı karıştırıyorumAllahtan çok kilo almadım şimdiye kadar 8 kilocuk :)
huuuuuuuuuuuuu günaydın tontişkolarrrr eee hani bugün yokmu DOĞURAAAN :) ay ben bugün temizlik yapıcam kıslar da çok üşeniyorum yaa :) bu ara acayip uyku bastırıyo beni akşam uyudum yetmedi kociş gidince gene yattım saat 11 de kalktım kahvaltı falan derken saat 1 e geliyo temizlik falan yapıncada akşam olur artık :)ne çabuk geçiyo bu ara günler sizede böyle geliomu :)
kızlaaarrrr uzun süredir giremiyorum insan işte olmayınca bilgisayarıda açası gelmiyo nasıl nefret ettiysem artıkumarım hepiniz iyisinizdir geçen gün kontrole gittim 35 hafta bir günlük ama bebeğim 2900 olmuş ehehehe maşallaaahh dedi doktor o nasıl bir maşallah demekse doğurana kadar 4 kiloyu bulcam heralde geri kalan sağlık durumu iyi fakat benim belim çok ağrıyor birde bu aralar bebek irileştikçe öne doğru çekiyorum resmen nineler gibiyim sizler nasılsınız artık ayaklarımızı görmeye sayılı günler kaldı kızlarrrr göbekten göremediğimiz diğer organlarımızıda
kızlar kpss tercih kılavuzu açıklandı
Hakikaten maşallah canım ben geçen hafta gittim 37 haftanın içinde yani 2800 grdı benim ki tombiş bir bebiş olmayacak galiba:26:
Ewet irileştikçe öne doğru ağırlık merkezi artıyor bel ağrılarına yol açıyor birazcık kendimi yorsam belim kopacakmış gibi oluyor...
Sayılı günler çabuk geçer derler ama geçmekte bilmiyor sanki
kıslar ya hafta sonu düğün varoffffffffff bu koca göbüşle ne giyicem ben yaaa bu arada topuklu ayakkabı giymek istiyorum kociş kızıyo ama oynamıycam ya takı takıp oturcaz 1 saat falan sonra döncez ufffffffff daha kıyafet bulamadım ayakkabılarımda inşallah olur malum ayaklar davul oldu spor ayakkabı giye giye
Hakikaten maşallah canım ben geçen hafta gittim 37 haftanın içinde yani 2800 grdı benim ki tombiş bir bebiş olmayacak galiba:26:
Ewet irileştikçe öne doğru ağırlık merkezi artıyor bel ağrılarına yol açıyor birazcık kendimi yorsam belim kopacakmış gibi oluyor...
Sayılı günler çabuk geçer derler ama geçmekte bilmiyor sanki
kıslar ya hafta sonu düğün varoffffffffff bu koca göbüşle ne giyicem ben yaaa bu arada topuklu ayakkabı giymek istiyorum kociş kızıyo ama oynamıycam ya takı takıp oturcaz 1 saat falan sonra döncez ufffffffff daha kıyafet bulamadım ayakkabılarımda inşallah olur malum ayaklar davul oldu spor ayakkabı giye giye
valla benim listeme bak simdi bakalim sayiyorumbenimde 2 tanesi penye, bir peluş, bir pazen, bir tane de ne olduğunu bilmiyorum annem komşu battaniyesi diyorböyle liste yapınca çok gibi oldu benim içimden bi ses hala kıyafetlerin az olduğunu söylüyor. ama ben çok sarıp sarmalamak istemediğimden battaniyeyi pek önemsemiyorum.
biraz takip edeym canım yarın sabah kontrolüm var zaten 10.30 da.
bakalım ne olur ne biter duruma göre
karnımda ağrı yok..
sadece belim
Ewet ya hiç bakmak gelmiyor şimdilik içimden lisans mezunuyum 72 aldım sen kaç aldın canım?
cnm valla bence çok normal kilosu bebişinin 3 - 3.500 arası doğsun yeter 4 kilo çocuk nasıl çakar :) çok zor benim dr zayıf olunca sağlıksız anlamına gelmiyo dio aksine doğum için iyi doğsunlar tombik yaparız biz onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?