ben olsam gitmezdim düğüne ama ben kocamanım yürüyecek halim yok ondan zor gelirdi herhalde :))
oğlumun bebek şekerlerini almaya gitmeliyim bugun nasıl gitcem bilemiyorum Allah büyüktür
cnm valla bence çok normal kilosu bebişinin 3 - 3.500 arası doğsun yeter 4 kilo çocuk nasıl çakar :) çok zor benim dr zayıf olunca sağlıksız anlamına gelmiyo dio aksine doğum için iyi doğsunlar tombik yaparız biz onları :)
canım hastanede dağıtmak içinmi
anacum aradı da onla konuştum:)
belimin ağrısı hafifledi.
anneme sordum belim ağrıyo diye.
doğum yokluyo seni diyo ay sonunu bekle her an gelebilir dedi
Haklısın canım zaten ben normal doğumu bekliyorum sezeryan olmuycam bir aksilik olmazsa inşallah
hı hı evet cnm hastane için adı bebek şekeri işte içinde şeker yok lavanta var küçümencik bisiklet şeklinde
beni yine hiç sorma 61 rezillik
yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar
hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..
sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
öff ya bende doğumdan sonra mevlüt için alcam acaba hastane içinde alsammı yoksa başka bişey mi alsam
ayyy inşallah canım görümcem gece 2 de doğum yaptı az sonra hastaneden çıkaracaklarmış ne güzel ya normal doğum gibisi var mı? benimki sezaryan olcak.
ben olsam gitmezdim düğüne ama ben kocamanım yürüyecek halim yok ondan zor gelirdi herhalde :))
oğlumun bebek şekerlerini almaya gitmeliyim bugun nasıl gitcem bilemiyorum Allah büyüktür
bebiş ananeyle konuşmak istermiş demekki
İnşallah sütlerimizde bol bol gelir
kızlarr ütü yapcamda elim gitmiyooo hastane için çantalarımızı hazırlamak istiyorum heppp erteliyorummm
içimde sess sanki onları ütülersem bebeğğim erken gelcekmiş gibiiii
delirdim mii neeeeee
iç sesimden korkuyorummmm
kızlar merak etmeyin ben planlı sezeryan olduğum için çıkarmakta sorun yok :)) sağlıklı olsunda şişman zayıf farketmez gerçi annem normal doğumla kardeşimi 5600 doğurmuş en kolay da onu doğurduğunu söyler bilemiyorum artık nasıl çıktıysa o kiloyla
anaaaa heyecandanmı bayılmış yoksa :) hehehehbende dün gittim düğüne ama çok durmadım yarım saat durdum çıktım gittiğimde gelin bayılımıştı ambulan felan geldi . içersi çok kalabalık ve havasızdı normal yani bayılması tıklım tıklımdı salonun dışı bile insan doluydu bende daraldım hemen kalktım vala
son aydayız ya artık bilmiyorum bakıyım evden deniyecem bişeyler boşuna almak istemiyorum :) kociş oynatmaz beni zaten :)canım ben dayımın kızının düğünde elbise almıştım bayramda normal elbise beden büyük sonra onu darltıp giyicem sende o tarz elbise alırsın az topukluda giymiştim ve bütün gece oynamıştım
ay sorma benimki dio ben yalnız gideyim takı takıp biraz oturur gelirim dio ama ben yalnız salmam illa ki takılırım peşine :) çatlarım yoksa :)Dün eşimin yakın arkadaşlarından birinin düğünü vardı ben gidemiycem dedim eşim yalnız gitti geldi
Bu göbekle düğüne gitmek imkansız gibi geldi canım bana
bebek sekerlerini ben bebek dogunca siparis vereyim diyorum dogum tarihi ne zaman bilmedigimiz icin...siz nasil yazdirdiniz tarihini...
kızlar merak etmeyin ben planlı sezeryan olduğum için çıkarmakta sorun yok :)) sağlıklı olsunda şişman zayıf farketmez gerçi annem normal doğumla kardeşimi 5600 doğurmuş en kolay da onu doğurduğunu söyler bilemiyorum artık nasıl çıktıysa o kiloyla
canım annen diyabetmiydi çok fazla iri doğmuş kardeşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?