2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım hepsi çok tatlı bayıldım.güle güle kullansın bebişin

kızlarr ütü yapcamda elim gitmiyooo hastane için çantalarımızı hazırlamak istiyorum heppp erteliyorummm

içimde sess sanki onları ütülersem bebeğğim erken gelcekmiş gibiiii
delirdim mii neeeeee

iç sesimden korkuyorummmm

öff ya bende doğumdan sonra mevlüt için alcam acaba hastane içinde alsammı yoksa başka bişey mi alsam

ben mevlüt için yaptırmıcam canım o zaman altından kalkamam mevlütte klasik pilav et ayran tatlı dağıtırım. sülaleler kalabalık olunca ev almıyor kalabalığı. şimdiden onu tasası sardı desem yeridir. mevlüt yapmasammı acaba diyorum aşırı zor oluyor. birilerini çağırıp birilerini çağırmasanda olmaz. eşiminde benimde aileleler çevreler aynı çevrede olunca patlıyoruz böyle :)))

ben olsam gitmezdim düğüne ama ben kocamanım yürüyecek halim yok ondan zor gelirdi herhalde :))

oğlumun bebek şekerlerini almaya gitmeliyim bugun nasıl gitcem bilemiyorum Allah büyüktür

bebek sekerlerini ben bebek dogunca siparis vereyim diyorum dogum tarihi ne zaman bilmedigimiz icin...siz nasil yazdirdiniz tarihini...

İnşallah sütlerimizde bol bol gelir

kızlar merak etmeyin ben planlı sezeryan olduğum için çıkarmakta sorun yok :)) sağlıklı olsunda şişman zayıf farketmez gerçi annem normal doğumla kardeşimi 5600 doğurmuş en kolay da onu doğurduğunu söyler bilemiyorum artık nasıl çıktıysa o kiloyla

vitamin , eşyalar ütülenmeden gelmesindense , ütüledikten sonra gelmesi daha iyi.

hadi kalk bakalım doğru ütüye :101::131:

canım annen diyabetmiydi çok fazla iri doğmuş kardeşin

anaaaa heyecandanmı bayılmış yoksa :) heheheh
son aydayız ya artık bilmiyorum bakıyım evden deniyecem bişeyler boşuna almak istemiyorum :) kociş oynatmaz beni zaten :)
Dün eşimin yakın arkadaşlarından birinin düğünü vardı ben gidemiycem dedim eşim yalnız gitti geldi
Bu göbekle düğüne gitmek imkansız gibi geldi canım bana
ay sorma benimki dio ben yalnız gideyim takı takıp biraz oturur gelirim dio ama ben yalnız salmam illa ki takılırım peşine :) çatlarım yoksa :)
ben olsam gitmezdim düğüne ama ben kocamanım yürüyecek halim yok ondan zor gelirdi herhalde :))

oğlumun bebek şekerlerini almaya gitmeliyim bugun nasıl gitcem bilemiyorum Allah büyüktür

kıs kendimi iyi hissediyorum hem fazlada durmayız zaten biraz oturup döneriz yalnız yollayamam kocişimi hele bu ara hiç olmaz :) bıyık bıraktı ben yakışmaz die düşünüyodum anaaa adam daha yakışıklı oldu bide herkes dio malkoçoğluna benzemişsin çok yakışmış diolar şimdi ben nasıl yalnız salayım :) hafta sonu metroya bindik kıslar ben yanındayken mal gibi bakıyolar ya o bıyıkları kestirmem lazım

bebek sekerlerini ben bebek dogunca siparis vereyim diyorum dogum tarihi ne zaman bilmedigimiz icin...siz nasil yazdirdiniz tarihini...

benimki sezaryan olacağı için tarihte 22.11.2012 yani bu perşembe 3 gun sonra. normal doğum olunca insan bilemezki bebişin ne zaman teşrif edeceğini.

Maşallah canım annene biz yeni nesilde nerede o cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…