2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kimi yeter diyor kimi 50 tane alıyor. bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. gerçi 5 az bence ama bi günde 2 tane değiştirse. 2. gün çamaşır yıkaman gerekecek. öyle düşün. büyüklü küçüklü ama fazla sayıda alabilirsin. ben kendimce çamaşır yıkama sıklığını düşünerek adet belirlemeye çalıştım.

canım ben 2 li ayaksız takımlardan bol aldım alıcaksan onlardan al canım çok lazım oluyormuş

aklıma geldikçe ekleyeyim, 3-4 tane yelek alabilirsin örgün yoksa. kış bebişlerine çok lazım olacak. bi tyane yalancı emzik alabilirsin zor durumlar için. bir tane biberon alabilirsin ebn kolik için olan dr browns aldım. emzikte de nuk asldım. kimisi hiç almıuyor sana kalmış. 2 tane külotlu çorap aldım. bir de nevresim takımlarına dünya para vermemek için kumaşçıdan %100 pamuk kumaş alıp beşiğine ve yatağına göre kestirip çarşaf ve yastık kılıfı diktirttim. terzi 2 tl den yaptı hepsini. bi nevresim takımı 30 dan başlıyor yani. 4 çarşaf, 4 yastık kılıfı 2 küçük sepet beşik için çarşafın da toplam kumaşı 40 tl tuttu.

pijama takımı derken eklediğim resimdekileri mi kastediyorsunuz?Ben onlardan aldım da

KIzlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Canim citcitli badi 5 tane yetmez sayiyi biraz arttir. istersen az buyuk al hemen buyuyor cunku bebisler. Citcitli badiler 3,5 tl ile 6 tl arasi degisir. Alt acma 10 tl civari. Altust pijama takimlari 7-8 tl ye de bulursun 10-15ede. birkac tane al sen. Battaniyeler ise penye battaniyeler 10 tl civari peluslar 25-30 civari. Coraplar ortalama 1 tl. Ayaklitulumlar 10-15 tl civari. bol almak lazim ama hepsini 0-3 ay almak hata olur istersen 52 cm yazandan bir kac tane 60 cm yazanlardan bir kac tane al. Aklima gelenleri yazdim senin ozellikle merak ettigi varsa sorabilirsin

ben biraz abartttım çok aldım askılı- kısa kollu- uzun kollu hepsi farklı büyüklükte bi 30 tane var galiba...tabi bi on tanede hediye geldi arkadaşlardan bunlar zıbın
ayaklı tulum az aldım 5 tane
alt üst takım ayaklı 4-5 tane kadife olanlardan
pijama takımı 5 tane
yelek 4 tane
çorap 10 çift
kilotlu çorap 5 tane....

Son düzenleme:
Benimle ayni haftada gorumcem var diyordum ya gece ikide kizina kavustu. Ultrasonda 3,4oo civariydi 2,800 gram dogmus kara kizimiz. Simdi sira bnde aramiz 3 gun olcak benimkide persembe gunu sabah insallah. allahim hayirlisiyla hepimizi kurtarsin insallah.

umaım yardımı olur canm yazdıklarımızın. aklıma gelen aciliyetli olanlar bunlardı. 0-3 aylk bol bol alınca bi kaç tane de 3-6 alırsın. sonra hiç dışarı çıkmayacak değiliz ya bunalıma gireriz vallahi:) lazım olanları alırız sonra. hem mevsim değişicek yeni şeyler çıkıcak. bu arada hastane çıkışını unutma tabi. ben hastane çantasına 2 takım hastane çıkışı koydum ( ama çok pahalı ve parçalı şeyler değildi 5 parçalı olanlardan birinde fazladan battaniyesi var o kadar, hastane çıkışları haricinde bi tane de pijama takımı koydum en az 3 takım olmalı bence hastanede. )

bebiş çantası
1)- 3 takım (biri battaniyeli)
2) bebek bezi prima yeni doğan
3) fazladan çorap ve eldiven
4) unibaby yeni doğan ıslak mendil
5) ağız mendili

mama alsammı yanıma bilemedim aptamillerden siz kydunuz mu acaba?

canım bende 0-3 aylık alt patikli 5 tane çıt çıtlı uzun kollu bdi 5 tane aldım 3 tane penye yelek aldım, 3 tane tulum aldım, 2 ince battaniye aldım, 1 pelüş battaniye hediye geldi fazla da almadım halaları anneanne ve babaannesi de alacak zaten çabuk büyüdükleri için hemen küçülecek ihtiyaç oldukça aldırtırım bahar ayında da bebişimle kendim çıkıp alabilirim.

mama mı ben iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum süt sağma makinası emzik mama biberon hiç böyle şeylere bakmıyorum şimdilik. Allah göstermesin ihtiyaç olursa nasıl olsa alınır.

Eklentiler

• $SAM_0587.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $SAM_0588.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_0589.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $SAM_0590.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_0591.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $SAM_0592.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
mama mı ben iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum süt sağma makinası emzik mama biberon hiç böyle şeylere bakmıyorum şimdilik. Allah göstermesin ihtiyaç olursa nasıl olsa alınır.

süpersinn :)) ben de olumlu düşünmeye açlışıorum ama , sez olursa eğer hemen sütün gelmezse mecbur mama veriliyomuş zaten ilk gün.

fazla abartma ama:)))kaçamaklar güzeldir bende geçen 2 tabak tatlı yedim laf aramızda
ismi çok güzel canım iyi haberlerle gel inşlh
günaydın canım sonunda içine sinen bi hastane bulduğuna sevindim:)

bende kollu kolsuz çok çıtçıtlı atlet aldım ablam çok lazım olur diodu bide 0-3 ay ayaklı tulum giydir dedi sonra ayaksıza geç dedi

yerim ben o miniği hayırlı olsun alllh sağlık sıhhat versin sıra bize gelıo az kaldı canımmmm

üşenmedim gittim saydım liste yaptım. bi bakın bakalım
8 - tulum
12 - çıtçıtlı body(kollu kolsuz karışık)
3 - çıtçıtlı body+ayaklı alt
6 - alt üst( üstü kurvaze olanlardan)
3 - iç zıbın
2 - atlet+külot
4 - yelek
6 - önlük
8 - eldiven
10 - çorap patik
8 - şapka
5 - battaniye
şimdilik bu kadar kızlar nasıl?

süper bence, yeterli olur seninkiler. bunlar hep 0-3 aylık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…