Böyle bir tulum uyku tulumu olarak kullanılabilir mi?
Eki Görüntüle 556841
canım uyku tulumu diye yazmıomu nette
olmazsa bikaç tane koyarım bende inşallah yara olmaz
kanama oluyor diyorlar bakalım beş tane bez yeter heralde
25 kilo aldım bakalım ne kadar sürecek vermem
Eki Görüntüle 556841
KIzlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Eki Görüntüle 556841
Eki Görüntüle 556841
Hayırlısı olsun yavruscum belkı bedenın müsait degıldır rahat doguma onun için öle demiştir Dr.senınde ılk bebişin bu cok önemli yaşında genç annenin sosyo kültürel yapısını da göz önünde bulunduruyor artık Dr lar zorlanın fazla dikişli olma deformasyonun en az olsun die önermiş olabilir ama gercekten de para için sezeryan demişti olabılır bunu en ıyı sen anlarsın tatlım doktorunu sen tanıyorsun en ıyı kararı sen verıceksın
slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım
slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım
cnm benim bebegin kafasida 2 hafta onde gidiyor ama dr.hala normal dogum dedi bana gecen hafta ve 2 hafta sonra yani 36.haftada gorusuruz dedi...anlamadim simdi senin dr.niye oyle dediki;;;ozel hastanemi..
canım arkadaşım benim oğlum 36+2 de 2550 ydi 37. haftamda 2850 olmuştu bir hafta da 300 gr almış oğlum yani dert etme mutlaka kilo alıcaktır.protein ağırlıklı beslen gerçekten işe yarıyor.ben muz yumurta süt yoğurt çok yükleniyorum sen de öyle yap canım bak işine yarıyacak bir tablo ekliyorum canım.kızlar ben geldım nasılsnz bakim bizde muayene olduk kızım2760gr boy 50cm olması lazım 36+5gün cıktı adet tarihime göre,37+5olmam gerek ama kg az cok kafama takıyorumdogum tarihimz1aralık cumartesi inşaallah o zamana kadar3kg üstüne cıksın istiyorum napcam bilmiyrm doktor sorun deil dedi protein agırlıklı beslen dedi
nese sizde ne var ne yok dogum yapan arkadaşlarımz varmı,?
Lezginka seni düşünüp yazdım tatlım bu yorumu yavrusa da kılo ıcın hayırlısı olsun yazıyordum hatlar karıştı kusura bakmayın;(((
Lezginka seni düşünüp yazdım tatlım bu yorumu yavrusa da kılo ıcın hayırlısı olsun yazıyordum hatlar karıştı kusura bakmayın;(((
çok güzelmiş kilosu canım maşallahı var bebeğinin inşallah normale döner ama bencee çoğu çocukta bu olabiliyor doktorun biraz sezeryan mı işine geliyo ne? sanki?kızlar kontrolümü oldum nst ye girdim kalp atışları ve kıpırtıları gayet iyi maşallah kilosu da 2800 gr olmuş. yalnız doktorumuz bebeğin başının önden gittiğini söyledi bende gördüm 39. haftada görünüyor şaşırdım böyle giderse normal doğum zor sezeryan olacak 10 gün sonraya randevu verdi doğum zamanını söyleyebilirim dedi. bu gidişle bebişimiz erken gelecek galiba :18::18:
evet hayatım ben de aldım 3 tanesini koydum hastane çantama. şimdi de denedim bir tanesini çok altıma kaçırıyorum daEcrin CNm sende su mıgrosta satılan kullan at kılotlardan alsına hayatım depend markaydı sanırım)bazı arkadaslar keşfetmişlerdi cogumuz aldık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?