2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

olmazsa bikaç tane koyarım bende inşallah yara olmaz
kanama oluyor diyorlar bakalım beş tane bez yeter heralde
25 kilo aldım bakalım ne kadar sürecek vermem

koy canım birkaçtane hastanedende veriyorlar nasıl olsa inşallah bol bol sütün olurda prensesini emzirirsin kilolarda sular seller gibi gider ama inanki okadar çok yoruluyoki ana bakmışsınki incecik olmuşsun he bu arada nasılsa emziriyom diyehamur işine dadanmamak lazım benim ilkimde 11 kilo aldımdı 13 kilo verdimdi kısa sürede paşamdada 6 kilo aldım inşallah bende güzelce veririm kilocuklarımı hepimiz veririz inşallah canımya hep dua ediyoruz inşallah allahın dua kapıları açıktır dua ettiğimizde kabul edilir...

KIzlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...

canım ben;
-2hastane çıkş seti 10'lu battaniyeli olanlardan
-2adet 5'li takım
-bornoz takımı
-3adet pijama takımı
-4 çıtçıtlı atlet
-4uzun kollu çıtçıtlı atlet
-5-6ayaklı alt
-5-6 iç zıbın
-5 yelek
-1 örgü hırka
-3 ince battaniye
-bol bol çorap
-önlük ve şapka
-2kalın battaniye(1i fermuarlı)
-5-6 tanede de uzun kollu dışarlık süslü tulumlar aldım
-5 takımda kalın alt üst takımı var yine onlarda şık dışarlık
aklıma gelenler bunlar kıyafet olarak umarın yardımcı olabildim

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun yavruscum belkı bedenın müsait degıldır rahat doguma onun için öle demiştir Dr.senınde ılk bebişin bu cok önemli yaşında genç annenin sosyo kültürel yapısını da göz önünde bulunduruyor artık Dr lar zorlanın fazla dikişli olma deformasyonun en az olsun die önermiş olabilir ama gercekten de para için sezeryan demişti olabılır bunu en ıyı sen anlarsın tatlım doktorunu sen tanıyorsun en ıyı kararı sen verıceksın

Lezginka seni düşünüp yazdım tatlım bu yorumu yavrusa da kılo ıcın hayırlısı olsun yazıyordum hatlar karıştı kusura bakmayın;(((

slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

bende canped aldım canım.en fazla 3 - 4 tane kullanılıyomuş zaten.çok itici değil mi yaaaa?eşim gördü de baya dalga geçti seni de oğlunla beraber bezlerler artık diye:)))ben paketi tüm
götürmeyi düşünüyorum.fazla gelenleri hemşirelere derim hazırlıksız gelen aniden sancılananlar yada köyden falan gelenler olursa onlara kullansınlarr...

slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

Canum hasta bezi cok fazla. Kullanilmiyo ben hic almadim daha tek tek satilan bulursam ondan alicam
Cunku 1 yada 2 en fazla.gerisi elimde patlicak paket alsam.

Canum hasta bezi cok fazla. Kullanilmiyo ben hic almadim daha tek tek satilan bulursam ondan alicam
Cunku 1 yada 2 en fazla.gerisi elimde patlicak paket alsam.

cnm benim bebegin kafasida 2 hafta onde gidiyor ama dr.hala normal dogum dedi bana gecen hafta ve 2 hafta sonra yani 36.haftada gorusuruz dedi...anlamadim simdi senin dr.niye oyle dediki;;;ozel hastanemi..

Evet canim ozel hastane kafa buyuk olunca zor oluyormus normal dogum

canım arkadaşım benim oğlum 36+2 de 2550 ydi 37. haftamda 2850 olmuştu bir hafta da 300 gr almış oğlum yani dert etme mutlaka kilo alıcaktır.protein ağırlıklı beslen gerçekten işe yarıyor.ben muz yumurta süt yoğurt çok yükleniyorum sen de öyle yap canım bak işine yarıyacak bir tablo ekliyorum canım.

[h=2]İnsan vücudunun ne kadar proteine ihtiyacı vardır ?[/h]İnsan vücudunun her gün en az yaklaşık 40 gr protein alması gerekir. 40 gr saf protein : 300 gram et, 1,5 litreye yakın süt yada yarım kilodan biraz fazla tahıldan sağlanır. Örneğin 200 gr kadar tahıl, 250 gr süt ve 85 gr kadar et günlük 40 gr proteini verir.canım bu normal bir insanın ihtiç duyduğu protein hamilelerin iki katına ihtiyacı var

[h=2]Hangi besinde ne kadar protein var?[/h]
  • 110 gr tavukda 33 gr protein bulunur
  • 110 gr fındık 32 gr protein
  • 110 gr böbrek 30 gr protein
  • 110 gr yağsız dana eti 30 gr protein
  • 110 gr peynir 30 gr protein
  • 110 gr sardalya 24 gr protein
  • 110 gr haşlama et 13 gr protein
  • 3 dilim ekmek 10 gr protein
  • 110 gr kusu fasulye 7 gr protein
  • 1 yumurta 7 gr protein
  • 1 pardak süt 6 gr protein
  • 110 gr makarna 4 gr protein
  • 110 gr muz 1 gr protein

Son düzenleme:
Lezginka seni düşünüp yazdım tatlım bu yorumu yavrusa da kılo ıcın hayırlısı olsun yazıyordum hatlar karıştı kusura bakmayın;(((

Onemli degil canim :))) benim doktor zaten normal dogum yapmiyor canim ama normal isteyen olursa baska doktora yonlendiriyormus kendisi cok yogun tup bebek doktoru bide programli calismak zorunda kaldigindan o sekilde yani. cok ilgili alakali oldugundan baskasinada gidesim gelmedi

Onemli degil canim :))) benim doktor zaten normal dogum yapmiyor canim ama normal isteyen olursa baska doktora yonlendiriyormus kendisi cok yogun tup bebek doktoru bide programli calismak zorunda kaldigindan o sekilde yani. cok ilgili alakali oldugundan baskasinada gidesim gelmedi

bende tam bu konuyu açıcaktım üstünr açmışım,bugün bebişe bez alırken kendime de depent alıyım dedim 10 lusu 15 tl idi veresim gelmedi cimriliğim tuttu:)ilk doğumumdan biliyorum 3 4 tane kullanmıştım hasta bezi gerisi kalmıştı,bende bebez bezi kullanmayı düşünüyorum ondan sonrasında orkid yetiyor zaten.

çok güzelmiş kilosu canım maşallahı var bebeğinin inşallah normale döner ama bencee çoğu çocukta bu olabiliyor doktorun biraz sezeryan mı işine geliyo ne? sanki?

Ecrin CNm sende su mıgrosta satılan kullan at kılotlardan alsına hayatım depend markaydı sanırım )bazı arkadaslar keşfetmişlerdi cogumuz aldık)
evet hayatım ben de aldım 3 tanesini koydum hastane çantama. şimdi de denedim bir tanesini çok altıma kaçırıyorum da çok kullanışlı .ama bence çok kısa sürede değiştirilmeli. poponu saran birşey ya biraz rahatsız edebiliyor

kızlar hasta bezini bir zahmet hastane versin. nedir ki yani?

ilk doğumumda sadece 3 tane hasta bezi kullanıldı hastane verdi. sonra hemşire artık ped kullanmalısın dedi. bende gece pedi almıştım uzun olanlardan.

şimdide gece pedi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…