2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm bak ben ogluda son hafta ac karnına 3 4 kaşık kecıboynuzu pekmezı yedım kan yapsın dıye 1 haftada 480 gr aldı mutlaka dene derım hem kan degerınıde arttırıyo bıde bol badem yemege calış cnm

maşallah canım,epey tontişmiş bebiş.Eskiden sezaryen mi varmış,herkes iri de olsa normal doğum yapıyormuş.Yani eğer istiyorsan ısrarcı ol ama insan da ya birşey olursa diye korkuyor işte

inşallah istediğin kiloya ulaşır bebişin canım,et,yumurta,ceviz bol ye ama ne kadar zorlasak da yapıyla ilgili olduğuna inanıyorum.

aaaaaaaa pembe akıntı mı doktora söyledin mi bunu :26::26:
açılma falan yokmu peki

Akintiya normal dedi ama bna miktari biraz fazla geldi..acilma fln bisy soylemedi ki..
Sadece bebegin iri oldugu icin dogum yoluna tam yerlesemio dedi

Birazdan 2.ultrasona giricem egerki ordada fazla cikarsa problem yok..ya 3300lerde cikarsa diye korkum..
Neyse bi goruselim 2.dr lada tekrar konusuruz artik..

oglum375gr dı dogunca3500 cıktı ama bu az

cnm bak ben ogluda son hafta ac karnına 3 4 kaşık kecıboynuzu pekmezı yedım kan yapsın dıye 1 haftada 480 gr aldı mutlaka dene derım hem kan degerınıde arttırıyo bıde bol badem yemege calış cnm
canm eşim aldı tahinle ve süte karıstırıp bazanda ole bos olarak yiyorum ama dedigini yapayım inş.düzelir

canım kilosunu niye dert diosun sağlıklı olsun önemli olan o normal doğum için iri olmaması daha iyi sez. için farketmez bence

canim hersey normalse dr.neden normal dogumu beklemiyorki....bence de sezeryana yonlendirmek istiyor..hayirlisi ne ise o olsun ama sen yine de baska dr.larinda fikrini al...normal yapabilecekken neden sezeryan yapasin...pembe akinti bazi kisilerde oluyor,muayeneden sonraki gun ama agri ile akinti geliyorsa ihmal etme...

canım niye öyle oldu kendini mi kastın acaba ben 1 hafta önce oldum çatı muayenesini hiç hissetmedim de sonrasın da da birşey olmadı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım bu doktor ne diyecek

Ben geldimmm
Pek bişey alamadım kızlar ya...boş yere yoruldum. tek başıma çıktığım için oldu heralde...

anam herkes kasim annesi oldu nerdeyse..............
neyse saglikli olsunlarda akrep bebeklerini severim...cunku bende bir akrebim...

....................................................................

Son düzenleme:
slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

slm canım ben hasta bezi falan almadım hastane veriyomş diye duymuştum ama gittiğmde bi sorayım her ihtimale karşı inş. öyle bişey kullanmamıza gerk kalmazbende hem normal orkid hemde gece hemde günlük koydum bence yetr

valla en fazla 3 tane kullaniliyormus hasta bezinden...bende o yuzden almadim..bebek bezini kullanicam..sonrasinda ped yeterli oluyormus...

Ecrin CNm sende su mıgrosta satılan kullan at kılotlardan alsına hayatım depend markaydı sanırım )bazı arkadaslar keşfetmişlerdi cogumuz aldık)

kızlar kontrolümü oldum nst ye girdim kalp atışları ve kıpırtıları gayet iyi maşallah kilosu da 2800 gr olmuş. yalnız doktorumuz bebeğin başının önden gittiğini söyledi bende gördüm 39. haftada görünüyor şaşırdım böyle giderse normal doğum zor sezeryan olacak 10 gün sonraya randevu verdi doğum zamanını söyleyebilirim dedi. bu gidişle bebişimiz erken gelecek galiba :18::18:

cnm benim bebegin kafasida 2 hafta onde gidiyor ama dr.hala normal dogum dedi bana gecen hafta ve 2 hafta sonra yani 36.haftada gorusuruz dedi...anlamadim simdi senin dr.niye oyle dediki;;;ozel hastanemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…