2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bugün doktora gitmiştim gördüm kızımı,herşey yolundaymış,boyu kilosu güzelmiş ama çok aşağıdaymış,nst de biraz sancım da çıktı,her an doğum olabilirmiş,o yüzden dışarı çıkmamı yasakladı,sürekli evde istirahatte olman lazım dedi doktor.. azcık daha sabretse keşke kızım :18:

bende yarın sabah gideceğim..bakalım ne diyecek..en az 2 hafta daha sabretse minik prenses çok güzel olur..kilosu için birşey söyledimi?

selam aralık anneleri ben eylül annelerinden hilal şimdi sizlere bakınca kendi geçirdiğim son zamanlar geldi aklıma :) kızlar bu günlerinizin tadını çıkarın bol bol bana derlerdide inanmazdım :) bol bol dinlenmeye bakın gezin yürüyüş yapın sevdiğiniz herşeyi yapın çünkü bebişleriniz doğduktan sonra bunların hiç birine fırsat olmayacak:) bnm bi kızım var şükür sağ sağlim kucağıma aldım şimdi 2 aylık olduk bile umarım hepiniz sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza ... doğumdan sonra kimseyi kafanıza takmayın sölenenlere kesinlikle kulak asmayın sadece bebeğinizi düşünün inanın lohusalık dönemi geçtikten sonra üzüldüğünüz herşey çok saçma gelecek sizlere ...umarım hepiniz çok kolay doğum yapar bebişlere kavuşursunuz allaha emanet olun bu arada çok fazla küçük kıyafet almayın daha öbür kıyafete geçemeden büyüyo bebişler hızlarına yetişilmiyo sadece çıtçıtlı bodyleriniz bol olsun yeter... kızımla sevgilerle sizlere ve bebişlere....

bende yarın sabah gideceğim..bakalım ne diyecek..en az 2 hafta daha sabretse minik prenses çok güzel olur..kilosu için birşey söyledimi?

cnm 2900 müş kilosu,zaten biraz önden gidiyormuş bizimkinin gelişimi,acelesi var galiba ama eğer sancılarında artış olursa bir hafta sonra geldiğinde doğuma alabiliriz dediler.:18:

bebeğimin huyları hergecen gun değişiyor.uyumuyor ne yapmalıyım kızlar
canım ilk defa anne olacağım için şimdilik tek tavsiyem şu olabilir,tracy hogg okuman..3-4 aylık olduktan sonra teknikleri çok işe yarıyormuş..ama küçük bebeklerde malesef çözüm ne olabilir bilemiyorum..

B'nde onu begendım inş bulabılırım nette stokta yok yazmışlar ((

başka internet sitelerinde vardır.. kodu varsa google da ara canım..

cnm 2900 müş kilosu,zaten biraz önden gidiyormuş bizimkinin gelişimi,acelesi var galiba ama eğer sancılarında artış olursa bir hafta sonra geldiğinde doğuma alabiliriz dediler.:18:

maşallah kilosu çok güzel..umarım sancıların artmaz..evde bol bol dinlenirsin canım benim izne daha 10 gün var...bakalım günler nasıl geçecek bizim için....en korktuğum şey erkenden sürpriz yapmaları:)

cnm tavsiyelerin ve güzel dileklerin için teşekkürler.. inşallah biz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız,ne güzel sen almışsın bebeğini darısı bize inş.

Allah sana da hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin miniğini

cnm inş. sen de yarın güzel haberler alırsın,bir an önce kavuşmak istiyoruz tabii bebeklerimize ama sanıyorum onlar bizden daha çok istiyor,duramıyorlar yerlerinde,inşallah zamanlıca sağlıkla gelirler..

sen son ana kadar çalşıyorsun demekki,çok zor senin durumunda,Allah sana da kolaylıklar versin..

inşallah canım...aralık bebekleri sanki biraz aceleci:)doğumdan sonra izin benim için daha çok önemli canım o yüzden çalışıyorum.

Herkesler burda gorunuo ama gecmis okunuyo galibaa,bende yatmadim daha,hesap kitap ugrasiyorz kocişle,
Uykumda yok hic,11 bucukta kalktik bugun oglumla

Merhabalar, uzun süredir takip ediyorum forumu ve gerçekten hepinize çok teşekkür ederim.
Doğum ve bebiş ile ilgili nice bilgileri buradan edindim :)

benimde 10-14 aralık gibi görünüyor doğumum. Kızımız olacak :)
normal doğum düşünüyorum ama geçenlerde doktorun söylediği birşey aklıma takıldı. Benim kansızlık dolayısıyla çarpıntım oluyor,demir haplarını alıyorum ama yinede arada çarpıntı,nefes darlığı problemleri oluyor. Doktor normal doğum sırasında çarpıntı yüzünden bayılıp kalma sakın dedi. benzer şikayetleri olanlar var mı??
ne yapacağıma hala karar vermedim (

cnm benımde kendımın hıssetmedıgı ama dr baktıgında gördugu carpıntım vardı
cn ben 150 kan surup ıctım kanım 10.6 dan 10.3 e duştu ama sadece 1 hafta kecıboynuzu pekmesı yedım bı ac karnına 3 4 kaşık 10.3 ten 11 e cıktı mutlka dene derım ve bebışede kg yapıyo

cnm ben sezeryan oldum gunde 3 4 tene kullandım hastaneden verdıler ıkıbucuk gun kaldını duşunursen fazla koymaka fayda var hastane vermıosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…