Günaydın anneler)öncelıkle fıkırler için cok teşekkür edlerim bn ılkını eşim 2.yı begendi B'nde oda takımıda süslü püslü die önüne geçmersin ısıtıyorum duvar kağıdı ztn cok bı boşluk yok besıgının arkası daha cok görünecek bı anasımızı denıyecez bakalım umarım buluruz )
Bnmde dün Dr aradı yarın görüşmeye ç ağırdı dogumu konuşacağız B'nde olur dedım kızımın resımlerı de çıkmış seastire teyzesı merak edıyordu))dedımkı hocam acaba 12.12.olur mu bızım bebek bızde 09.09.09 evlenmıştık eşimle(nikah) 37.haftada oluyorum dedım senınkı ztn bır hafta da önden gıdıyor hep neden olmasın deıdı sevındım ))))kılosu az olursa 20.12.2012 istiycem bakalım hayırlısı hakkımızda ))
ya benim doktor hala 3 haftada bir cagırıyorrr kontroleee
anlamadım gittiiiii
hiç düşürmediiiii
bende cuma günü gitcem byük ihtimal son gidişimi olurr
bir sonraki dogum için olur diye düşünüyorummm
hastanenin odalarını bir gezmem lazm neler gerekliymiş bir onları sorayım belki sizin dediğiniz gibi bir istedikleri fln vardırrr hastaneninn
hasta bezi isterlersee valla almamm ben kullanamam öyle bebek bezler gibiiii
ya benim doktor hala 3 haftada bir cagırıyorrr kontroleee
anlamadım gittiiiii
hiç düşürmediiiii
bende cuma günü gitcem byük ihtimal son gidişimi olurr
bir sonraki dogum için olur diye düşünüyorummm
hastanenin odalarını bir gezmem lazm neler gerekliymiş bir onları sorayım belki sizin dediğiniz gibi bir istedikleri fln vardırrr hastaneninn
hasta bezi isterlersee valla almamm ben kullanamam öyle bebek bezler gibiiii
günaydın kızlar bugün oğlumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım bakalım ne kadar olmuş annesinin kuzusu. . kızlar bu gece doğum yapıyodum sancım felan başlamıştı ay ne kötü bişeydi o sancı sanki gerçekten sancı çekmiş gibi oldum doğuma gidicemtim daha çantam hazır değil hiç bişeyim yok ne yapıcam ben diyiyp duruyodum
canım belkide gerçekten ağrı vardı
günaydın kızlar bugün oğlumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım bakalım ne kadar olmuş annesinin kuzusu. . kızlar bu gece doğum yapıyodum sancım felan başlamıştı ay ne kötü bişeydi o sancı sanki gerçekten sancı çekmiş gibi oldum doğuma gidicemtim daha çantam hazır değil hiç bişeyim yok ne yapıcam ben diyiyp duruyodum
zaman yaklaştıkça korkularda başlıyor... sanırım buna kabus diyebiliriz :))
sen çantanı hazırlamadın mı daha? :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
vala bilmiyorumki tatlım ama rüyadır ya gerçek olsa uyanırdım heralde
zaman yaklaştıkça korkularda başlıyor... sanırım buna kabus diyebiliriz :))
sen çantanı hazırlamadın mı daha? :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
olabilir canım sancıyı hissettiysen gerçekte ağrın olmuştur diye düşündüm
bende hergün doğuruyorum rüyamda
evet bak kabus olabilir gökçecim :) eksiklerim var bugün almayı düşünüyorum tatlım
sen hazırladın değil mi
hadi bakalım.. doktora da gidicektin bugün dimi...
kaç kilo olmuş bakalım bizim paşa.. annesini şaşırtsın şöyleeee 2500 u görsün de gözleri fırlasın :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
hazır gibi ... sanırım hazır... :)) en son biberonunu kaynatıp koydum.. eve gidince sayarım size içindekileri bakalım eksik var mı
ama ben lohusa pijamalarımdan birinin altını giydim bile evde, napim beli bol bişeyim kalmamış :))))
kocaman olmuştur benim damadım inşallah enfeksiyonda bitmiştirgecen akşamda doğuruyodum nişanım gelmişti :) bu akşamda geldi :)
vala inanırmısın her lavaboya gittiğimde kontrol ediyorum bişey gelmişmi diye:)
eğer gerçek ağrım felan vasa bugün çıkar zaten nst de
hazır gibi ... sanırım hazır... :)) en son biberonunu kaynatıp koydum.. eve gidince sayarım size içindekileri bakalım eksik var mı
ama ben lohusa pijamalarımdan birinin altını giydim bile evde, napim beli bol bişeyim kalmamış :))))
evet canım merak ediyorum bakalım yediklerim yaramışmı oğluma ayy çok kilolu çıkmasın gökçe teyzesi dur:))))) geç gelebilirim ben haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?