• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben gündüzleri çok geç kalkıyorum gece de böyle ayaktayım işte uyuyamıyorumm :(
demin kasım annelerini okudum da hepsi sütünün olmadığından şikayetçi..bende bu haftadan sonra rezene çayı içmeye başlıyayım diyorum
başka fikri olann:28::28:

selam kizlar ben agistos annesiyim ogluma uyandim kk da gezerken grubunuzu gordum simdi herkes sabirsiz bebegim ne zaman gelicek diyorsunuzdur hakli olarak bnm oglum gununu gecmisti dogsun die dua ediodum dogdu da 3 aylik oldu bile .. Allah saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin . ii gecelerr

Kizlar gunaydin..esimi yolculadim gecmisi de okudum yeni bi gune baslangicimi yaptim..

Dun 2.kez kontrole gittim..ordada bebegimn kilosu 3850-4000 arasi cikti..bu gittigim dr annemin cok yakin arkadasiydi
ve sadece sunu soledi sen bnm kardesim olsan sana normal dogum yaptirmam..
Bende israr etmemeye kaderime boyun egmeye karar verdim:)normal dogum diye israr edip kendimi parcalatmak istemiorum cunku daha zormus..

Haftaya ptesiye kadr beklemedeyiz..eger sancim gelmezse haftaya ptesi sezeryan tarihi belli olucak..muhtemel haftaya sali yada carsamba tombul yanakli kizima kavusucam:)

haftaya çarşamba kavuşuyoruz inşallah bebeğimle şükürler olsun 3 kayıptan sonra bugünleri gördük sonunda. ama doktorumuz pazartesi yanına gidip bazı testler yaptırmamızı istedi narkoza alerjim var mı, böbrek fonksiyonları falan filan bazı testler yapılcakmış, sizlerinde doktoru istedi mi bu testlerden, çok heycanlıyımmmmm

kızlar hasta bezini bir zahmet hastane versin. nedir ki yani?

ilk doğumumda sadece 3 tane hasta bezi kullanıldı hastane verdi. sonra hemşire artık ped kullanmalısın dedi. bende gece pedi almıştım uzun olanlardan.

şimdide gece pedi aldım.
saolun kızlar genel görüş 2 yada 3 tane kullanılıyor sonra gece pedine geçiliyor ok anladım
teşekkürler canım küstüm zaten kızlara kaç gündür doğum günüm deyip durdum kimse kutlamadı
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
nice güzel yaşlara canım,,sen en büyük hadiyeni yakında alıcakasın zaten
kızlar benm 2 kasığıma birden sanki 2 eliyle bastırıyo gibi bi şeler oluyo. biri elleriyle üstüne bastırıyo sanki acımıyo ama ağırlık oluyor geçiyor. size de oluyor mu? bayaa aşağılarda hisdsetmeye de başladım :9: şeyimin üsatünde sanki dicem o derece:) korkuyorum çok ewvim derli toplu değil daha..
evet canım çok normal benimkide şeyimin üstünde sanki düşecekmiş gibi yürürken:))aşağı inmiş yerleşmiş bu fıstıklar doğum günlerini beklıolar
Kızlar bi de duvarbkagıdı işimiz kaldı hangisi sizce??
bence 1.sini yap canım ikincisinde çok baskın renkler var
bebeğimin huyları hergecen gun değişiyor.uyumuyor ne yapmalıyım kızlar :(
canım keşke bilebilsem yardımcı olurdum..
selam aralık anneleri ben eylül annelerinden hilal şimdi sizlere bakınca kendi geçirdiğim son zamanlar geldi aklıma :) kızlar bu günlerinizin tadını çıkarın bol bol bana derlerdide inanmazdım :) bol bol dinlenmeye bakın gezin yürüyüş yapın sevdiğiniz herşeyi yapın çünkü bebişleriniz doğduktan sonra bunların hiç birine fırsat olmayacak:) bnm bi kızım var şükür sağ sağlim kucağıma aldım şimdi 2 aylık olduk bile umarım hepiniz sağ sağlim kavuşursunuz yavrularınıza ... doğumdan sonra kimseyi kafanıza takmayın sölenenlere kesinlikle kulak asmayın sadece bebeğinizi düşünün inanın lohusalık dönemi geçtikten sonra üzüldüğünüz herşey çok saçma gelecek sizlere ...umarım hepiniz çok kolay doğum yapar bebişlere kavuşursunuz allaha emanet olun bu arada çok fazla küçük kıyafet almayın daha öbür kıyafete geçemeden büyüyo bebişler hızlarına yetişilmiyo sadece çıtçıtlı bodyleriniz bol olsun yeter... kızımla sevgilerle sizlere ve bebişlere....:3:
teşekkürler canımmm
Kizlar gunaydin..esimi yolculadim gecmisi de okudum yeni bi gune baslangicimi yaptim..

Dun 2.kez kontrole gittim..ordada bebegimn kilosu 3850-4000 arasi cikti..bu gittigim dr annemin cok yakin arkadasiydi
Bende israr etmemeye kaderime boyun egmeye karar verdim:)normal dogum diye israr edip kendimi parcalatmak istemiorum cunku daha zormus..

Haftaya ptesiye kadr beklemedeyiz..eger sancim gelmezse haftaya ptesi sezeryan tarihi belli olucak..muhtemel haftaya sali yada carsamba tombul yanakli kizima kavusucam:)

günaydın canım bende kocayı okula gönderdim sonra yatmadım geçmişe bakıym dedim
bencede doktorunu dinle canm...bebeğinede maşlhhh tam olarak kaçıncı haftadasın

:nazar:

herkese seamlar kızlar maşallah olumsuz bişey yok doğuranda yok bende bugün dr gittim bi gelişme yok hala beklemedeyim inşallah hayırlısıyla doğururuz hepimiiz:16::16:
Eki Görüntüle 556587 kızlar aldığım çerçevede aksilik çıktı bununla değiştirdim bunun tanesi 4,5 lira resim alanı daha geniş ve daha ağır bişey
pembesinden olacak tabi tülllü lavantalı felan

güzelmiş canım güle güle dagıt :) sancısız bol sütlüü günlerdeeeeee :1::1::1::1::1::1:

ay ne güzel bir dilek oldu dimiiiiiii :)))

bol sütlü günlerrrrrrrrrrrrrr :1::1::1:

yeni slogan buldum kızlarrrrrrrrrrr

haftaya çarşamba kavuşuyoruz inşallah bebeğimle şükürler olsun 3 kayıptan sonra bugünleri gördük sonunda. ama doktorumuz pazartesi yanına gidip bazı testler yaptırmamızı istedi narkoza alerjim var mı, böbrek fonksiyonları falan filan bazı testler yapılcakmış, sizlerinde doktoru istedi mi bu testlerden, çok heycanlıyımmmmm

evet canım benim doktorda sezeryan olucam için bazı tahlilller istedi kan ve idrar tahlili ama sonuçlarına kendi baktı bana göstermedi ama gayet iyi dedi tahlil sonuçların
ayyy canımm sen şimdi heyecanlısındır ..bende haftaya pazartesi alıcam kucağıma:16::16::16::16:çok mutlyummm

evet canım benim doktorda sezeryan olucam için bazı tahlilller istedi kan ve idrar tahlili ama sonuçlarına kendi baktı bana göstermedi ama gayet iyi dedi tahlil sonuçların
ayyy canımm sen şimdi heyecanlısındır ..bende haftaya pazartesi alıcam kucağıma:16::16::16::16:çok mutlyummm

seninde çok az kalmış canım hadi hayırlısı, sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahhh.. evet ya çokkk heycanlıyımmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

dün kızımın kıyafetleriniii ve kendi kıyafetlerimi ütüledimmmmmmmmmm
ikisinide ayrı ayrı küçük hurçlara koydummmm
küçük bir bavulun içine ikisinide hastanede verilcek süslerini,bezleri,kemlerii vss de yerleştiricem küçük bavul a sıgdırcammm
2 tane ayrı çanta yapcaktım amaa kim ugrascak dedim.küçük bavulun içinde ikiside ayrı ayrıı kıyafetler ayrı diger seyler ayrı durcak hem bir tane alıp cıkılcakkkk diye düşündüm....

odasıda gelse haftayada diger kalan esyalarını yerleştirsem..
birtseeee sonra şafak saymaya devam etsemmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkk

Günaydın anneler;))öncelıkle fıkırler için cok teşekkür edlerim bn ılkını eşim 2.yı begendi B'nde oda takımıda süslü püslü die önüne geçmersin ısıtıyorum duvar kağıdı ztn cok bı boşluk yok besıgının arkası daha cok görünecek bı anasımızı denıyecez bakalım umarım buluruz ;))
Bnmde dün Dr aradı yarın görüşmeye ç ağırdı dogumu konuşacağız B'nde olur dedım kızımın resımlerı de çıkmış seastire teyzesı merak edıyordu ;)))dedımkı hocam acaba 12.12.olur mu bızım bebek bızde 09.09.09 evlenmıştık eşimle(nikah) 37.haftada oluyorum dedım senınkı ztn bır hafta da önden gıdıyor hep neden olmasın deıdı sevındım;)))))kılosu az olursa 20.12.2012 istiycem bakalım hayırlısı hakkımızda;)))

Günaydın anneler ve bebişleri...
ben kalktım odamı topladım.
şimdi kahvaltı hazırlıcam.
sonra giyinicem çıkıcam
oğlumu görmeye gidicem :16:

teşekkürler canım küstüm zaten kızlara kaç gündür doğum günüm deyip durdum kimse kutlamadı
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
doğum günün kutlu olsun tatlım ben görmemiştim:16:
kızlar bademi gören duyan var mı hiç ortalıkta gözükmüyo yoksa doğurdu mu naptı bu kız
arada bakıp gidiyor belkide müsait değildir:12:
Kızlar bi de duvarbkagıdı işimiz kaldı hangisi sizce??
bence ilki:34:

gözünüz aydın kızlar günler alınmış allah sağlıkla kurtarsın:52:
güzelmiş canım güle güle dagıt :) sancısız bol sütlüü günlerdeeeeee :1::1::1::1::1::1:

ay ne güzel bir dilek oldu dimiiiiiii :)))

bol sütlü günlerrrrrrrrrrrrrr :1::1::1:

yeni slogan buldum kızlarrrrrrrrrrr
sağol canım sanada bol sütlü günler:34:

Son düzenleme:
ya benim doktor hala 3 haftada bir cagırıyorrr kontroleee
anlamadım gittiiiii

hiç düşürmediiiii

bende cuma günü gitcem byük ihtimal son gidişimi olurr
bir sonraki dogum için olur diye düşünüyorummm

hastanenin odalarını bir gezmem lazm neler gerekliymiş bir onları sorayım belki sizin dediğiniz gibi bir istedikleri fln vardırrr hastaneninn
hasta bezi isterlersee valla almamm ben kullanamam öyle bebek bezler gibiiii

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
:emir_bebek:oflu 20 kasım salı saat: 10.30
:emir_bebek:Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
:emir_bebek:burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
:emir_bebek:nigar50 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:gamzeli 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
:emir_bebek:emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
:emir_bebek:fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
:emir_bebek:mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
:emir_bebek:yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
:emir_bebek:eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
:emir_bebek:mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
:emir_bebek:ozgezngn 26 kasım pzt saat: 14.20
:emir_bebek:pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
:emir_bebek:miskokulum 28 kasım salı 09.00
:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:ecrin46
:emir_bebek:bsygn
:emir_bebek:gobeklim
:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:mavi58
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:yawruş
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:ozgezngn

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
saolun kızlar genel görüş 2 yada 3 tane kullanılıyor sonra gece pedine geçiliyor ok anladım

nice güzel yaşlara canım,,sen en büyük hadiyeni yakında alıcakasın zaten

evet canım çok normal benimkide şeyimin üstünde sanki düşecekmiş gibi yürürken:))aşağı inmiş yerleşmiş bu fıstıklar doğum günlerini beklıolar

bence 1.sini yap canım ikincisinde çok baskın renkler var

canım keşke bilebilsem yardımcı olurdum..

teşekkürler canımmm

günaydın canım bende kocayı okula gönderdim sonra yatmadım geçmişe bakıym dedim
bencede doktorunu dinle canm...bebeğinede maşlhhh tam olarak kaçıncı haftadasın

:nazar:

Suan 38+3um canim tam olarak..

hayırlısı ne ise o olsun canım

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
:emir_bebek:oflu 20 kasım salı saat: 10.30
:emir_bebek:Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
:emir_bebek:burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
:emir_bebek:nigar50 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:gamzeli 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
:emir_bebek:emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
:emir_bebek:fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
:emir_bebek:mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
:emir_bebek:yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
:emir_bebek:eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
:emir_bebek:mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
:emir_bebek:pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
:emir_bebek:miskokulum 28 kasım salı 09.00
:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:ecrin46
:emir_bebek:bsygn
:emir_bebek:gobeklim
:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:mavi58
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:yawruş
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:yasmin_tokat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

26.11.2012 saat 14:20 son randevumuz:)

Back
X