bende bi tane hastane için almıştım iki aydır giyiniyorum o yüzden yenisini aldıım
ya biberon konusunda kararsızım hala yıkamadım kimiside gerek olmaz hemşireler gerekse bile kaşık kullanır onu kullanmaz diyor:44:
kocaman olmuştur benim damadım inşallah enfeksiyonda bitmiştir
aynı şey bendede var canım her defasında bakıyorum:)
bende bi tane hastane için almıştım iki aydır giyiniyorum o yüzden yenisini aldıım
ya biberon konusunda kararsızım hala yıkamadım kimiside gerek olmaz hemşireler gerekse bile kaşık kullanır onu kullanmaz diyor:44:
sen aldıysan eğer koy yanında bulunsun ne olur ne olmaz canım
haftaya çarşamba kavuşuyoruz inşallah bebeğimle şükürler olsun 3 kayıptan sonra bugünleri gördük sonunda. ama doktorumuz pazartesi yanına gidip bazı testler yaptırmamızı istedi narkoza alerjim var mı, böbrek fonksiyonları falan filan bazı testler yapılcakmış, sizlerinde doktoru istedi mi bu testlerden, çok heycanlıyımmmmm
olsun olsun... zayıf olmasın da kaynanan da şaşırsın
tamam canım, çok geç kalırsan bi msj atarsın, merakta bırakma bizi..
yalnız gitmiyosun doktora dimi...?
bazıları mama bile götürün hastaneye diyor...
ben almadım ama biberonu aldım ne bileyim... kim ne dese inanır olduk
atarım tatlım. kaynanam bişey demiyoki kız:) annem kızıyo bana bişey yemiyosun bebek kilo almıyo azcık ye de 3 kilo felan doğsun diyo bende onu bide ordan çıkarması var diye takılıyorum bişey olmaz azcık ele evuca gelsin diyo :)))
annemle gidicem eşim tek göndermiyo geçen beşik için tek gidicektim eşimi aradım ben yeniden beşik beğenmeye gidiyorum diye dikkatli gidin dedi bende tek gidiyorum diyince fırçayı yedim tel de
gerçekten öyle valla acemilik kötü
benimde kafama takıldı o mama olayı inşallah gerekmez ama gereksede hastanede alırım
şimdi eşime desem beni yolar heralde yeni doğmuş bebeğe ne maması diye
bugün oğlumun tırnakları parmak ucuna gelmiş. hatta yüzünü bile çizebilirmiş ayy çizmesin yaa doğunca beni çizsin kendini çizmesin paşam kıyamam ben onaa
atarım tatlım. kaynanam bişey demiyoki kız:) annem kızıyo bana bişey yemiyosun bebek kilo almıyo azcık ye de 3 kilo felan doğsun diyo bende onu bide ordan çıkarması var diye takılıyorum bişey olmaz azcık ele evuca gelsin diyo :)))
annemle gidicem eşim tek göndermiyo geçen beşik için tek gidicektim eşimi aradım ben yeniden beşik beğenmeye gidiyorum diye dikkatli gidin dedi bende tek gidiyorum diyince fırçayı yedim tel de
gerçekten öyle valla acemilik kötü
benimde kafama takıldı o mama olayı inşallah gerekmez ama gereksede hastanede alırım
şimdi eşime desem beni yolar heralde yeni doğmuş bebeğe ne maması diye
eh haklıymış yani eşin ne diye tek gidiyosun canım sanada dikkat et diyoruz iyiki
annene kalırsa ne kadar tosun olsa o kadar iyi
ya kızlar ne maması gerçekten ya boşverin mama felan almicam
karıştırdım demek annenle kayınvalideni, neyse annen şaşırsın ozaman.. banane ben tombik yanaklı yeğen istiyorum
hahahah... belki şuanki haline acır canım, doğumdan sonra yolar :))))
:)). annem çok kiloluda olmasın zayıfta olmasın ortası olsun 300-3300 felan doğsa yeter diyo bende en fazla 3000olsun diyorum bakalım
hiç dikkat etmiyorum yaa bazen kendime kızıyorum sanki hamile değilmişim gibi hareket ediyorum sen benim merdivenden inişimi felan görsen kesin döversin :)
yaa.. ben hala inanamıyorum, şu hamilelik takvimimizde 200 lü günler vardı... hep ilerki forum sayfaları bakıp bakıp son aylar gelecek mi diyodum..
geldi yaa... şaka gibi...
elime geçsen onuda yapcam zaten
canım tabi bebeğinin rıskı varsa dünyada onun sağlıkla doğmasına kimse engel olamaz ama allah sanada akıl vermiş biraz dikkat et diye değilmi
neden öyle şeyler yapıyosun allah korusun başına bişey gelse vurursun başını duvarlara ben neden böyle davrandım diye ,
sonrada ömür boyu vijdan azabı çekersin benim yüzümden diyerek
ltfen biraz daha hassas ol bu konuda
ya yavrusum unutuyorum hamile olduğumu
sohbet yine bizim aramızda kaynadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?