2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınlar....geçmişi okumaktan yorum yazamıyorum bi bakıyorum okul saati gelmiş neyse SON 4 GÜN:)))))

tünaydın şekerler bizde yeni uyandık gece malum nefes darlığından ayaktayız kahvaltı yapıp okula gidecez ...

bunu bebişlere söylemen lazım canım. bizim elimizde değil ki. Biraz önce uykumda bebeğin aşağı doğru indiğini gördüm. suyu boşalmış gibi dizlerime deyiyordu karnım.çok ilginç bi görüntüydü. Totom da kapalıydı ama nasıl gördüysem bu rüyayı artık bilemiyorum

kendini parçalatma zaten canım bebiş çok kiloluysa yada çatın darsa seni parçalıyorlar kesinlikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun sen ve bebeğinin sağlığı önemli gerisi boş

Selam kizlar telden yaziyorum. Nst de bsey cikmadi. Bebegm 36 hafta 5 gunluk cikti. Nrmalde bi hafta onde gdiyodu tembellesti heralde. Kilosu 3 kg olmus. Yanma icn ftil verdi. Kntrolum haftaya

Bak şimdi bi şeyi çok merak ettim. çocuk doğunca kadınlar kocalarını umursamıyor mu? yoksa sadece ben mi eşime bu kadar düşkünüm.

valla ben de çok düşkünüm canım okadar ki onsuz gidip önceden yatağa bile yatmam...illaki onu beklerim koltukta uyurum ama onsuz yatmam..ama tabi bebekle beraber uykusuzluk , yorgunlukk . ilk yıllar sana çok fazla ihtiyacının olmasından dolayı öncelik uykuya ve bebeğe veriliyoo:))çoğu anne olan kadın bebek olmadan önce en büyük aşkın eşleri olduğunu düşündüklerini ama aslında en büyük aşkın evlat olduğunu söylüyolar.bebeğe karşı çok ilgi eşe karşı az ilgi durumunun geçici bişey olması gerek yani sağlıklı olan o en azından.bebeğin bize ihtiyacı azaldıkça o kalan zamanı eşe ve kendine ayırmalı insan diye düşünüyorumm.

günaydın kızlar bugün 10.00 gibi uyandım ilk defa tabi gece 10 kez kalktım :)) ama yinede sabah geç uyanmak iyi geldi

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim

Bak şimdi bi şeyi çok merak ettim. çocuk doğunca kadınlar kocalarını umursamıyor mu? yoksa sadece ben mi eşime bu kadar düşkünüm.

umursamazlık değil canım eşler bebiş olunca ne yazıkki ikinci plana atılıyorlar oyy yazık benbim kocişime 3 plana atılcak gerçi o ilkinden tecrübeli süpriz olmuycak...

Latis Kadın Doğum Pedi

Doğal malzemelerden yapılmış, selulozik iç yapıya sahip, %98 geri dönüşümlü Latis kadın doğum pedi doğum yapan bayanlara rahat ve güvenilir bir koruma sağlar. Türkiye’de ve dünyada birçok tüketicinin ilk tercihidir.

Doğum sonrası güvenle kullanılır.

Latis Kadın Doğum Pedi:

Paket İçi: 10 adet

Selam kizlar telden yaziyorum. Nst de bsey cikmadi. Bebegm 36 hafta 5 gunluk cikti. Nrmalde bi hafta onde gdiyodu tembellesti heralde. Kilosu 3 kg olmus. Yanma icn ftil verdi. Kntrolum haftaya

Artık büyümeleri yavaşlıyor canım ondandır. Ama gayet güzel maşaallah zamanına göre büyüyo darısı diğer annelerin başına , yanma için de geçmiş olsun canım fitil umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…