ciddimisin kız sıranı bekle dursun oğlun ayaklarını uzat kalkma biri gelsin yanına
ciddiyim tatlım vala baya zamandır diyorum ben oğluma sıranı bekle diye ama pek söz dinlemicek gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisin kız sıranı bekle dursun oğlun ayaklarını uzat kalkma biri gelsin yanına
çok şükür canım kızımı bekliyorum sezaryen olanlar şanslı günü belli
benim gibi normal bekleyenlerde telaşta acaba ne zaman olacak,nede olmuyor diye
bu haftaki kontrolde sancı çıkmadı bakalım yürüyüşe devam inşallah haftaya pazartesi olur bişeyler![]()
canım evet şimdilik ordan da aldım 12. aralıkta doğum için randevu.. doktoru da beğendim yani bi kere görmeyle iyi diyebilirm..
ama olurda ist.a gitme imkanım olursa da gitmeyi düşünüyorum yinede.. bakalım kısmet ve hayırlısı diyelim...
sen nasılsın, neler yaptın? senin tarih belli mi? ne diyor doktorun?
hayırlısı olsun canım senin için... biz iyiyiz tatlım c.tesiydi kontrolüm 2.800 gr olmuş benim ufaklık... doktor iyi dedi suyu vs. doğum pozisyonu almış eğer son anda bir sorun olmazsa şimdilik normal doğum gibi görünüyo bakalım bizim içinde hayırlısı olsun... onun dışında hazırlıklarımızı bitirdik oğluşu bekliyoruz artık sabırsızlıkla
yerim ben onu minik damadım benimciddiyim tatlım vala baya zamandır diyorum ben oğluma sıranı bekle diye ama pek söz dinlemicek gibi
aynen canım ne zaman olacak bu kızlar ben de cumaya gidecem bakalım neler olacak
günaydın kızlar dün benim sancılarım çıktı doktor nst kağıdını görünce doğuruyosun heralde dedi ultrasonla baktı sonra alttanda ultrasonla baktı açılma felan yoktu şuandoğum görünmüyo dedi ama garanti veremem dedi ilaç verdi 4saatte bir onu içiyorum
ciddiyim tatlım vala baya zamandır diyorum ben oğluma sıranı bekle diye ama pek söz dinlemicek gibi
hayırlısı olsun canım senin için... biz iyiyiz tatlım c.tesiydi kontrolüm 2.800 gr olmuş benim ufaklık... doktor iyi dedi suyu vs. doğum pozisyonu almış eğer son anda bir sorun olmazsa şimdilik normal doğum gibi görünüyo bakalım bizim içinde hayırlısı olsun... onun dışında hazırlıklarımızı bitirdik oğluşu bekliyoruz artık sabırsızlıkla
yerim ben onu minik damadım benim
sende normal bekliyosun değilmi kaç günlüktü senin
oo maşallah canım, kilosuda iyiymiş, hayırlısı nasılsa öyle bir doğum nasip etsin Allah'ım inşallah sana da, bize de :)
sabırsızlık hepimizde var sanırım zaman azaldıkça daha çok heyecan oluyor![]()
son 21 gün![]()
maşallah kilosuda iyiymiş
sende normal bekliyosun yani bizdensinhangimiznki önce gelecek acaba
gerç, ben sende öndeyim
benimde heran olabilirmiş bekliyorum sabırsızlıklaevet canım normal 10 günüm kaldı en son
Benimki de normal olacak kızlar. şu an bi terslik görünmüyor. ama çatı muayenesi falan olmadım daha. bebeğin pozisyonuna göre..
seastire;
ayda bir kez ben doğucam diye ortaya çıkıyo senin paşa:)) sonra ilaçlarla vazgeçiyo gelmekten:))) ne sabırız bir bebiş bu.... heran tetikte bekletiyo herkesi....:))) çok çektirecek bu anlaşıldı:)))) şaka bir yana canım dinlen bol bol ilaçlarıda ihmal etme allahın izniyle bişeycik olmaz.... Zaten daha açılmada yokmuş...
seninki önce gelsin yaaa(( cesaretlendirilmeye ihtiyacım var:)))) sen bana terapi yaparsın şöyle kolay böyle kolay diye kandırırsın beni yalanda olsa:))))
benimde heran olabilirmiş bekliyorum sabırsızlıkla
doğum pozisyonu almamış mı canım daha