Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de -10’dayım çok iştahsızdım çünkü. Şimdi daha iyi yemeye az az başlıyorum sabitlenir herhalde. Epizyom yok. doktora yalvardım kesin de çıksın diye ama kendisi epizyosuz doktor diye nam salmış kariyerini feda etmedi
Kızlar ya su akıntıyla birlikte gelir mi? Su geldiğini sanmıyorum da içime kurt düştü. 40a gircem ama sıfır belirti. Nişanım geleli bir hafta oldu tam bugün. İlla doğacak ama nişan geldi diye ha bugün ha yarın diye diye bi hafta oldu. Benim gibi olan var mıydı içinizde? Morelim bozuldu bu gece artık beklemekten.
Kızlar ya su akıntıyla birlikte gelir mi? Su geldiğini sanmıyorum da içime kurt düştü. 40a gircem ama sıfır belirti. Nişanım geleli bir hafta oldu tam bugün. İlla doğacak ama nişan geldi diye ha bugün ha yarın diye diye bi hafta oldu. Benim gibi olan var mıydı içinizde? Morelim bozuldu bu gece artık beklemekten.
Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dl
Doktoruma yazdım gel dedi gittik ve su geldiğini söylediler gerçekten
Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dl
Doktoruma yazdım gel dedi gittik ve su geldiğini söylediler gerçekten