2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Cevabın için Tşk ederiz CNm cok anlamlıymış nıckın )bundan sonra hayat sana hep ödül verın tatlım :))

yaa ecrinin basina gelenleri ve sonunu okudumda sakaymis sok oldum...nasil is bu yaaaa....yazik degilmi cocuga kiza........

Bu araada size soruyorum kendim de yazayım ) adım funda (funn) eşim tuna (tunn)
Cevremızde hep böyle anılırız sevgılı zamanlarımızdan berı herkes funtun ıkılısı nbr fln deler )bızımkısı de böyle

Başka kımse yazmak ıstemıyor herhalde ;(( sımdı ben uyurum Sabah'ta bakarım gece kaynatmışısınız )sonra geçmişi kaçır dur(

Ogluma kavusmama sadece 9 saat kaldi :18:

canım seni hiç uyku tutmaz bu gece.Allahım yardımcın olsun.inan en sık yapılan operasyonlardan sezeryan ve hiç zor değil.sonrasında ağrın oluyor ama bebeğine bakınca herşey geçiyor gerçekten.hala uyumadıysan git yat dinlen.çok öpüyorum.

Ayy kizlar sormayin heyecanimi. gidip gidip herseyi kontrol ediyorum esime ayni seyleri sorup duruyorum evin icinde dört dönüyorum. İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkurler. Darisi basiniza insallah bu heyecani hayirlisiyla sizde yasayin.

ymd cnm sen halı aldınmı ben daha istediğim gibi bulamadım ya odaya uyan güzel bişey arıyom :)

Halı işimi sorma :))) Önce bir halı buldum, adam parasını aldı ama halıyı getirmedi. 10 gün sonra zar zor paramızı geri aldık.

Bugün çookk beğendiğim bir halı buldum Limango'da ve onu aldım.
İşte halımız.

aminnnn
hamileliğinin son gecesiuyumaya çalış hı bide bol bol resim çek bide yarın hastaneye gitmeden tartılmayı unutma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…